Misterele Shamballei – V
În timpul celui de-al doilea război mondial, după anexarea Austriei, Hitler a ordonat lancea și restul trezoreriei habsburgice să se mute la sediul său spiritual din Nuremberg.
Timp estimat de citire: 4 minute

Hitler a fost informat de către micul grup de călugări tibetani, practicanţi ai artelor negre, că Graalul se afla pe teritoriul României.

Atunci când vorbim despre artefacte sacre, ce pot influenţa decisiv evoluţia omenirii, este necesar să vedem parcursul acelor artefacte prin timp de-a lungul istoriei. Pentru că într-un fel sau altul ici-colo este posibil să rămână consemnări legate de apariţia unor asemenea obiecte cu însuşiri speciale, care fie şi temporar s-ar putea afla în posesia cuiva. Şi dacă acel cineva care ajunge să posede un asemenea artefact este şi cu o poziţie foarte importantă, cum a fost cea a lui Hitler, ne putem da seama de posibilele consecinţe asupra omenirii în cazul în care artefactul respectiv ar fi rămas în posesia respectivei persoane.

De exemplu se poate spune despre Lancea Destinului, care a fost folosită de centurionul roman Cornelius Longinus pentru a-l împunge pe Iisus în coastă, că datorită acestui incident lancea respectivă ar fi căpătat proprietăţi supranaturale. La fel ca şi Graalul.

Se spune în documentele de la Vatican că Lancea Destinului ajunsese în posesia ambiţiosului împărat Traian care, după ce a văzut că nu poate obţine victoria în războaiele cu dacii, a reuşit cumva să intre în posesia artefactului.

Dar ca orice artefact, ca şi Graalul, şi Lancea Destinului avea legătură cu maeştrii Shamballei, care mult mai târziu au trimis oameni să o recupereze pentru a fi pusă la loc sigur. De asemenea s-a aflat în posesia Lăncii Destinului şi împăratul Constantin care împreună cu mama sa Elena care obţinuse lancea, a convocat Consiliul de la Niceea din anul 325 când au fost scoase din Biblie cele mai relevante capitole care se referă la reîncarnare şi alte adevăruri azi contestate de biserică.

Despre Lancea Destinului probabil vom comenta în numărul următor, însă despre Graal se poate spune că după ce a fost în posesia Inchiziţiei, apoi a lui Napoleon, a fost luat şi dus în Shamballa.

A venit vremea ascensiunii naziste, cu Hitler în fruntea unui partid cu viziuni totalitariste.

Hitler fiind după vârsta de 40 de ani tot mai pasionat de esoterism, a fost informat că există două artefacte cu puteri supranaturale, Lancea Destinului şi Graalul, ambele presupuse a fi în Shamballa.

Naziştii au crezut iniţial că era vorba de Tibet, având în vedere că gruparea nazistă ocultă numită Societatea Thule avea legături cu grupuri de călugări tibetani care slujeau partea întunecată. Tocmai de aceea Hitler, care voia cu orice preţ să găsească Graalul, Lancea Destinului dar şi Chivotul Legii, a trimis în căutarea acestor artefacte comandouri întregi către Africa, Tibet, India şi America de Sud.

Deşi istoria referitoare la Hitler a consemnat faptul că acesta ar fi întâlnit în 1912, pe când avea doar 23 de ani, Lancea Destinului în muzeul din Palatul Hofburg, şi că fiind fascinat de acel obiect a rămas cu el în minte astfel că în data de 14 martie 1938 a intrat împreună cu Himmler, ieşind după aproximativ o oră şi jumătate cu recliva în mâna sa.

Se spunea conform legendei că cine deţine Lancea Destinului nu va pierde nicio bătălie.

Hitler voia acest lucru, dar mai voia să şi trăiască mult mai mult decât oricare om, de aceea avea nevoie şi de Graal. Din nefericire pentru el, mesagerii Shamballei au aflat şi au fost trimişi să recuperze lancea, ceea ce s-a şi întâmplat dar de abia în 1945, deoarece suliţa respectivă era păzită cu străşnicie.

Articolul precedentMarte – Misterele Unei Civilizaţii Dispărute – V
Articolul următorAtlantida, de la mărire la decădere – VIII
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile