Misterele Shamballei – V
În timpul celui de-al doilea război mondial, după anexarea Austriei, Hitler a ordonat lancea și restul trezoreriei habsburgice să se mute la sediul său spiritual din Nuremberg.

Hitler a fost informat de către micul grup de călugări tibetani, practicanţi ai artelor negre, că Graalul se afla pe teritoriul României.

Atunci când vorbim despre artefacte sacre, ce pot influenţa decisiv evoluţia omenirii, este necesar să vedem parcursul acelor artefacte prin timp de-a lungul istoriei. Pentru că într-un fel sau altul ici-colo este posibil să rămână consemnări legate de apariţia unor asemenea obiecte cu însuşiri speciale, care fie şi temporar s-ar putea afla în posesia cuiva. Şi dacă acel cineva care ajunge să posede un asemenea artefact este şi cu o poziţie foarte importantă, cum a fost cea a lui Hitler, ne putem da seama de posibilele consecinţe asupra omenirii în cazul în care artefactul respectiv ar fi rămas în posesia respectivei persoane.

De exemplu se poate spune despre Lancea Destinului, care a fost folosită de centurionul roman Cornelius Longinus pentru a-l împunge pe Iisus în coastă, că datorită acestui incident lancea respectivă ar fi căpătat proprietăţi supranaturale. La fel ca şi Graalul…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Următorul episod<< Misterele Shamballei – Ordinul Templierilor (IV)
Acest articol face parte 5 din 5 seria Misterele Shamballei
5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile