Misterele Shamballei
© Lucian / Flickr

Maeştrii din Shamballa l-au inspirat prin anumiţi mesageri pe generalul Antonescu să întoarcă la un moment dat armele împotriva naziştilor.

Legat de căutarea Graalului de către nazişti, Hitler a fost informat de către micul grup de călugări tibetani, practicanţi ai artelor negre, că Graal-ul se afla pe teritoriul României. Că este aşa şi istoria o dovedeşte din plin prin faptul că România mai avea puţin şi dispărea de pe harta lumii spre sfârşitul celui De-al Doilea Război Mondial, este susţinut chiar de către realitatea de atunci.

Armatele române erau nevoite să lupte alături de nazişti, pentru că aceştia invadaseră furibund teritoriul României în căutarea Graal-ului. Practic aşa cum consemnează şi istoria, României i se luase estul Transilvaniei, de către Ungaria horthistă aliată a Germaniei, în timp ce Uniunea Sovietică anexase Bucovina de Nord, Basarabia şi Ţinutul Herţei.

Graalul se afla în Moldova, cum fusese odinioară pe vremea lui Ştefan cel Mare.

Maeştrii din Shamballa l-au inspirat prin anumiţi mesageri pe generalul Antonescu să întoarcă la un moment dat armele împotriva naziştilor. Şi asta este ceea ce a salvat România de la dispariţia ei ca stat român, căci dacă era cucerită sau ocupată, probabil şi astăzi s-ar fi vorbit germana la noi.

Mesagerii Shamballei de pe teritoriul României au avut grijă de două lucruri.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Următorul episod<< Misterele Shamballei – V

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?