Misterele Shamballei
© Monthon Wachirasettaku / 123rf

Unele dintre cele mai sacre secrete existente în Shamballa se referă la modul în care reţeaua Lucrătorilor în Lumină este susţinută de către maeştrii acestei lumi paralele.

Tărâmul misterios care i-a incitat pe mulţi scriitori şi cercetători, Shamballa reprezintă echivalentul superior al civilizaţiei noastre din toate punctele de vedere. De-a lungul secolelor anterioare doar câteva personaje au putut lua legătura cu reprezentanţii acestei civilizaţii foarte evoluate moral şi spiritual, dar şi tehnologic.

Contele de Saint Germain, Saint Yves D’ Alveydre, Ferdinand Ossendowvski, Nicholas Roerich şi mai înspre prezentul nostru Ernst Muldaşev, amiralul Richard Byrd şi cu certitudine mai sunt şi alţii inclusiv la noi în România, au luat contact cu Shamballa, fiind în realitate mulţi dintre ei mesageri plecaţi chiar din această lume şi veniţi în omenirea noastră prin întrupare.

Este posibil de exemplu ca minţi geniale cum au fost Da Vinci, Einstein, Tesla, Coandă, Hermann Oberth, poate chiar şi faimosul Mendeleev care a pus în ordine tabelul periodic al elementelor în urma unui vis în care i s-a arătat asta, să fi fost spirite venite din Shamballa şi să fi avut parţial conştiinţa acoperită, astfel încât au crezut despre ei înşişi, fiecare la vremea sa, că erau doar oameni obişnuiţi care au învăţat şi s-au afirmat.

De asemenea avem o mărturie a lui Gregg Braden care într-una din călătoriile sale în Asia Centrală, fiind împreună cu un grup de excursionişti dedicaţi misterelor esoterice, a avut parte de o experienţă de neuitat. Au fost duşi pe nişte scări în subteranul unei mănăstiri din Tibet. După ce au coborât cam câteva mii de trepte, au ajuns la un străvechi templu acoperit aflat sub pământ la adâncimea de 300 de metri, cu o suprafaţă destul de întinsă, iar în interiorul acestuia se aflau fiinţe cu înălţimi şi înfăţişări umanoide diferite, de câteva ori mai mari ca omul, şi care stăteau în starea de profundă meditaţie.

De asemenea şi doctorul Ernst Muldaşev a vizitat nişte grote unde se află asemenea fiinţe, dorind să se convingă de autenticitatea spuselor lui Gregg Braden. El şi însoţitorul său Valeri Lobanov au fost conduşi de două călăuze ale maeştrilor spirituali de la un templu în câteva dintre aceste grote unde cu ochii lor au văzut asemenea fiinţe aflate într-un fel de „stare îngheţată”. Ele se trezesc odată la câteva mii de ani iar între timp prin intermediul propriilor spirite răspândesc în câmpul energetic al societăţii planetare unde de pace, iubire şi lumină.

Dar dincolo de existenţa acestor magnifice fiinţe non-pământene, ale căror spirite lucrează cu spiritele maeştrilor din Shamballa, să privim această lume şi dintr-un alt unghi, pe cât posibil cu totul diferit de modul nostru de gândire cu care ne-am obişnuit să analizăm lucrurile.

În ultimii 20 de ani tot mai multe persoane decise să evolueze spiritual au mărturisit că au luat contact cu Shamballa. Desigur că acesta este numele lumii paralele, deoarece persoanele respective au descris lucruri diferite din regiuni diferite ale acestei lumi.

Din perspectiva gradului de evoluţie tehnologică există opinii convergente şi anume că cei din Shamballa dispun de un nivel foarte avansat de tehnologie. Noi ne-am obişnuit să trecem prin filtrul minţii noastre conceptul de tehnologie, aşa cum ştim că arată a noastră bazată pe electricitate în primul rând.

Tehnologia din Shamballa foloseşte energia cuantică introdusă în cristale şi dispozitive ce îmbină nivelele cuantice cu cele ale propriei conştiinţe, astfel încât se pot culege date instantaneu de oriunde din lume şi din univers. Maeştrii de rang superior care se află în capitala acestei lumi folosesc holograme luminoase pentru comunicarea cu civilizaţiile extraterestre şi dimensionale.

Cei care sunt mult mai spiritualizaţi se deplasează cu ajutorul sferelor de tip Merkaba puse în funcţiune cu ajutorul unor aparate la purtător care amplifică energia proprie, alţii mai înclinaţi către ştiinţă – deşi tot spirituali – călătoresc cu module-navete de diferite mărimi care funcţionează cu energie ionică.

Mulţi dintre cercetătorii din Shamballa se ocupă cu studiul şi reacţia mentalului uman şi a modului în care mecanismele creierului pot fi îmbunătăţite cu ajutorul dispozitivelor lor cuantice. În acest mod a putut fi realizată revoluţia tehnico-ştiinţifică în civilizaţia noastră în ultimii 15 ani, prin asemenea idei trimise în mentalul colectiv şi preluate apoi de mulţi cercetători şi savanţi din lumea noastră.

Dar unele dintre cele mai sacre secrete existente în Shamballa se referă la modul în care reţeaua Lucrătorilor în Lumină este susţinută de către maeştrii acestei lumi paralele.

Se poate spune, atât cât este permis, că fiecare Lucrător în Lumină primeşte periodic Coduri de Limbaje de Lumină care la nivelul conştiinţei şi mentalului sunt transformate în mici revelaţii şi deschideri către spaţii dimensionale. Fiecare Lucrător în Lumină primeşte din Shamballa permanent, pentru că fiecare a făcut o conexiune cu Sinele său spiritual la Piatra Chintamani de acolo, o dublură energetică de protecţie, un fel de cocon, care nu e totuşi vizibil pentru persoanele clarvăzătoare, dar care permite Lucrătorilor în Lumină să-şi accelereze eficient activitatea şi să se protejeze de atacurile celor întunecaţi.

Vom vedea în numărul următor şi alte secrete ale acestei lumi în care bunătatea şi iubirea domnesc în toată splendoarea lor.

Următorul episodMisterele Shamballei – II >>

1 COMENTARIU

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?