Misterul „Cavalerului Negru” – II
© NASA / Satelitul Cavalerul Negru fotografiat dintr-un unghi diferit.

Semnalele recepţionate şi transmise de către satelitul misterios către Pământ formau o hartă a acestei constelaţii menţionate, mai exact steaua Epsilon Bootes, vechimea semnalului fiind de 12.600 de ani.

Aşa cum spuneam în numărul trecut, nimeni nu ştia de unde apăruse şi de unde provenea acest misterios satelit extraterestru…

Dacă nici ruşii şi nici americanii nu lansaseră un asemenea obiect în spaţiu, deoarece alertaţi fiind la nivel de guverne ambele părţi au purtat o serie de discuţii, s-a ajuns la concluzia că satelitul respectiv nu aparţinea nici unei ţări şi naţiuni de pe Pământ.

La şapte luni de la detectarea semnalului bizar provenit dinspre acest obiect misterios, s-a reuşit pentru prima dată fotografierea acestui satelit la data de 3 septembrie 1960, în Long Island – Statele Unite ale Americii.

Informaţiile furnizate la vremea aceea despre un astfel de obiect non-terestru indicau faptul că acesta orbita nu la 90 de grade faţă de Ecuator, aşa cum se crezuse inţial, ci la 79 de grade, deci la un unghi neobişnuit din punct de vedere al unui obiect aflat pe orbită.

Forma sa este una bizară, cea a cristalului de diamant în varianta prismă, respectiv în unghi de 52 de grade ceea ce aminteşte în mod foarte curios şi intrigant în acelaşi timp de unghiul de 52 de grade al Marii Piramide din Egipt, unghi care determină efectul energiei de piramidă.

Dar cel mai spectaculos aspect al studiului asupra acestui satelit de origine non pământeană s-a produs în anul 1973, când un cercetător scoţian pe numele său Duncan Lunan a întreprins o serie de investigaţii, reluând cercetările altor savanţi efectuate cu ani în urmă asupra satelitului negru.

Studiind cu mare atenţie, cu ajutorul aparaturii de la acea vreme, semnalele transmise de către acest satelit misterios, şi decodându-le prin intermediul matematicii şi algoritmilor, a concluzionat că acest obiect ce nu aparţine lumii noastre provine din zona constelaţiei Bootes sau Văcarul cum i se mai spune în termeni populari.

Semnalele recepţionate şi transmise de către satelitul misterios către Pământ formau o hartă a acestei constelaţii menţionate, mai exact steaua Epsilon Bootes, vechimea semnalului fiind de 12.600 de ani.

Ciudăţenia satelitului extraterestru trimis de către o altă civilizaţie este că sunt perioade în care este vizibil şi alte perioade când dispare cu totul. Nu se ştie încă ce mai conţinea acel mesaj transmis aproape în continuu de către satelitul negru, dar se pare că în conţinutul acestui mesaj există şi invitaţia unui mesaj din partea unei posibile civilizaţii aflate în constelaţia Văcarul, de a realiza un contact.

Desigur, dacă luăm în calcul ceea ce se întâmplă de cel puţin două decenii încoace în privinţa fenomenului OZN, acest Cavaler Negru aşa cum a fost denumit poate fi un fel de staţie de comandă automată, cu scop de explorare şi unde ar întâlni o planetă cu forme de viaţă inteligentă şi raţională, aşa cum e Pământul, are misiunea de a se opri pe orbită şi de a semnala la intervale anumite.

Şi este la fel de posibil ca civilizaţia respectivă din constelaţia Văcarul să fi trimis multe staţii automate de acest tip prin zona aceasta a galaxiei unde se află şi sistemul solar.

Culmea este că, şi acest lucru nu s-a spus deoarece nimeni până acum nu a făcut legătura între cercetările asupra acestui satelit şi mesajele mediumilor din multe ţări, că în constelaţia Bootes-Văcarul se află steaua Arcturus.

De aici provine civilizaţia arcturiană care în ultimii ani este prezentă, prin multe entităţi binevoitoare, în mesajele transmise prin intermediul mediumilor, inclusiv aici în revista Cosmos.

Vi se pare interesantă conexiunea? Vom continua în numărul următor…

0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile