Misterul „Cavalerului Negru” – V
© NASA / STS-88
Timp estimat de citire: 2 minute

Protecţia era necesară a fi asigurată contra rasei reptiliene, care intenţiona să colonizeze forţat planeta pe care o considerau ca un fel de „teritoriu de vânătoare”.

În numerele anterioare ale revistei vă explicam despre originea şi rostul acestui satelit misterios aflat pe orbita Terrei de cel puţin 13.000 de ani.

Chestiunea devine şi mai complexă pentru că sunt şi alte voci avizate care afirmă că forma acestui satelit seamănă foarte mult cu imaginea navei sculptată pe placa mormântului regelui Pakal din peninsula Yukatan unde a trăit civilizaţia mayaşă. Erich von Daniken a scris în cartea sa Amintiri despre viitor despre această relicvă mayaşă în anii 70.

A rămas consemnat faptul că în 1899 Tesla recepţionase acele misterioase semnale din spaţiul atmosferic şi este foarte posibil ca semnalele să fi venit de la acest satelit arcturian.

El declara în 1899 că a descifrat un mesaj misterios dar nimeni nu a dat atenţie. Este foarte posibil ca Tesla să fi continuat singur acea cercetare şi să fi intrat în contact cu civilizaţia arcturiană, de la care să fi primit schiţa pentru construirea Turnului Wanderclyfe prin care electricitatea putea fi trimisă la orice distanţă pe Pământ fără a folosi fire. Asta se petrecea în 1931.

Ştim cu toţii că Tesla a fost ulterior marginalizat pentru invenţia sa, care cu certitudine îşi avea originea sa arcturiană. Şi de ce spunem asta?

Deoarece o relicvă care are legătură tot cu acest satelit misterios a fost descoperită în Siberia.

Următorul episod<< Misterul „Cavalerului Negru” – IVMisterul „Cavalerului Negru” – VI >>
SURSĂNASA
Articolul precedentMisterul „Cavalerului Negru” – IV
Articolul următorMisterul „Cavalerului Negru” – VI
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile