Misterul „Cavalerului Negru” – VI
© NASA / STS-88

Profesorul Duncan Lunan a studiat emisia bizară ce era transmisă de către Cavalerul Negru şi a aşezat axa verticală a acestei secvenţe de puls cu axa orizonatală a semnalului întârziat sub forma de ecou, aşa cum se procedează de obicei în analiza unui obiect din spaţiu care emite, şi ceea ce a rezultat a fost harta sistemului stelei Arcturus.

În ultimul timp respectiv de la primul episod al acestui serial care iată a ajuns la al 6-ea, au mai apărut o serie de informaţii legate de existenţa acestui satelit atât de misterios care a contrariat complet cercurile ştiinţifice şi mai ales acelea ale ufologilor.

Pe scurt reluăm ideea principală a posibilei descifrări a originii acestui obiect neidentificat. Profesorul Duncan Lunan a efectuat în 1973 o amplă muncă de decodare a semnalelor ciudate provenite din direcţia Cavalerului Negru aşa cum a fost denumit.

Toată cercetarea sa a ajuns la concluzia că acest satelit este de origine extraterestră şi că ceea ce transmite el, de când se află pe orbită, un semnal despre care se spune că a fost decodat. Unul dintre răspunsuri este că originea sa este în constelaţia Stelei Arcturus, despre care am spus că este locul unei civilizaţii care-şi duce existenţa deja pe nivelul 5D.

Dacă ne amintim că şi noi pământenii am lansat în spaţiu pentru prima dată în 1974 sonda Voyager 1, la bordul căreia se află reprodus matematic faţă de coordonatele galaxiei noastre, poziţia sistemului nostru solar şi a Pământului, precum şi imaginile noastre ca specie – bărbatul şi femeia, modelul atomului de hidrogen şi sunetul sub forma frecvenţei ca imagine, atunci de ce n-ar avea şi satelitul acesta extraterestru un mesaj pentru pământeni?

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

SURSĂNASA
Articolul precedentMisterul „Cavalerului Negru” – V
Articolul următorContrariile Unimii – Starea de A FI
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile