Oscilator Electric marca Tesla și Crucea Egipteană.
Timp estimat de citire: 3 minute

Preoţii egipteni au demarat construirea Marii Piramide sub coordonarea lui Hermes Trismegistul.

Secretul construirii piramidelor egiptene, dar probabil şi a altor monumente la fel de grandioase care există şi în alte locuri ale lumii, constă în folosirea inteligentă a sunetelor şi a efectelor pe care acestea le produc asupra obiectelor solide dar şi a mediului înconjurător.

Ştiinţa sunetelor ar trebui studiată mai în amănunţime, pornind de la felul în care diapazonul transmite vibraţia sa în straturile de aer din jurul său.

Spuneam în numărul trecut că studiile asupra modului în care aerul rezonează la influenţa undelor sonore au pus în evidenţă aspecte surprinzătoare. Dacă cercetătorii de abia în anii din urmă au descoperit aceste efecte, ei bine imaginaţi-vă că vechii sacerdoţi egipteni cunoşteau în vremea lor aşa ceva.

Este logic să ne întrebăm de unde ştiau ei asta, că doar nu dispuneau de computere şi de laboratoare de cercetare cum avem noi azi.

Prin deducţie avem două variante:

Articolul precedentLimbajul civilizaţiilor extraterestre – Semiotica (I)
Articolul următorDereglările corpurilor subtile ale aurei – III
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile