Mai multe canale de pe Youtube prezintă o entitate mumificată, dar nu cred că este această prințesă, pentru că fiind în stază, nu se pot apropia de ea fără voia ei, dară-mi-te s-o mai și disece.

În anul 1178 pe cerul Angliei a avut loc un eveniment bizar.

„Luna a explodat”, transformându-se într-o mare de flăcări și scântei.

Cine a văzut evenimentul (și se pare că au existat martori undeva în comitatul Canterburry), a avut strania impresie că, o parte din satelitul Terrei s-a desprins îndepărtându-se de el cu viteză.

Mulți au încercat (printre care probabil și oameni de știință) să explice acest fenomen, caracterizându-l drept ciocnirea unui asteroid de suprafața lunară, formându-se atunci un crater de dimensiuni considerabile pe partea întunecată a Lunii cam de 22 de kilometri în diametru (așa se spune în comunitatea științifică). Dar eu, mai ales când am o piatră cintamani și mai multe cristale de larimar, am încercat să văd și eu cam despre ce este vorba. Și ce mi-au arătat (pot să mă conteste mulți, dar asta am văzut)!

Luna (ca și multe alte planete solide ale universului – asta se va vedea în timp) este goală în interior și ascunde mai multe nave extraterestre vechi (de care nu se prea vorbește nicăieri). Cândva aici s-au dat bătălii grele – multe dinte ele necunoscute (chiar și în Akasha sunt ecranate), pentru că cei ce le-au dus ulterior au venit și aici și nu dorit a se cunoaște adevărata istorie.

Multe nave au fost distruse împreună cu ocupanții lor, dezintegrându-se în spațiu, ajungând probabil și în alte galaxii sau absorbite de găuri negre.

O navă însă a fost salvată și ascunsă în partea cea mai întunecată a Lunii într-o cavernă.

Explozia care s-a produs în 1178 a fost a unei alte nave venite să „remorcheze” nava rămasă ce avea o încărcătură extrem de prețioasă.

Din păcate dintr-o eroare de pilotaj (se întâmplă și la case mai mari) nava – o navă mamă – s-a ciocnit practic de suprafața lunară explodând cu o forță gigantică și creând acel crater uriaș.

Nimeni nu a supraviețuit, nava în flăcări pierzându-se în spațiu.

Încărcătura prețioasă a vechii nave (ce nu a avut probleme, doar energia de ecranare disipându-se la căldura aceea enormă care a expus-o vederii), nu a pățit nimic, dar nu a mai putut fi luată (deocamdată!).

În ce constă acea încărcătură?

Era conducătoarea bătăliilor din vechime – o entitate de rang foarte înalt, de o frumusețe neobișnuită, și după care veniseră supușii, după mult timp în care rezolvaseră problemele ce creaseră războaiele și-și doreau prințesa înapoi.

Cum a rezistat această ființă atâtea mii de ani?

Fiind transpusă în starea de stază, de către ultimii supuși din jurul ei, probabil geniali oameni de știință extratereștri, o stază specială) nici măcar asemănătoare cu cea a entităților din peșterile tibetane și care se aplică unei singure persoane.

Piatra mea cintamani mi-o arată ca pe o tânără (era tânără în acea perioadă, mii de ani în urmă), înaltă de aproximativ 3 metri cu părul negru împletit în coadă în jurul capului, având o diademă de aur pur alchimic în jurul frunții, cu o piatră prețioasă de origine necunoscută pentru noi, în dreptul celui de-al treilea ochi (chiar avea fizic al treilea ochi). Avea mai curând o figură cu trăsături egiptene, cu buze pline și ochi migdalați. Avea două sau trei pupile de culori diferite (ceva asemănător cu prințesa egipteană din filmul Mumia cu Tom Cruise).

Mai multe canale de pe Youtube prezintă o entitate mumificată, dar nu cred că este această prințesă, pentru că fiind în stază, nu se pot apropia de ea fără voia ei, dară-mi-te să o mai și disece. De la NASA te poți aștepta la orice! Oricum prințesa necunoscută de pe Lună, numită „Mona Lisa” pentru zâmbetul ei enigmatic care n-ar fi existat în cazul unei mumii obișnuite, va reveni la viață cu ajutorul supușilor ei ce vor vizita Terra în căutarea ei. Și vai dacă nu v-or înapoia-o poporului ei – asta în cazul că nu are aici o misiune de salvare a civilizației umane. Nu mi s-a permis să văd mai multe. Poate altă dată voi reveni cu noi date.

0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile