Mona Lisa extraterestră
Reconstituirea chipului humanoid considerat extraterestru cunoscut cu porecla de Mona Lisa. Probabil să-l facă gelos pe Da Vinci.
Timp estimat de citire: 4 minute

Să fie zeităţile hinduse corelate cu o civilizaţie ai cărei membri umanoizi aveau pielea albastră?

Vă amintiţi că în urmă cu 3-4 ani scriam despre misiunea secretă Apollo 20, care nu a fost înregistrată oficial în baza de date a NASA.

În cursul acelei misiuni americane, despre care Richard Hoagland a adunat multe dovezi, echipajul de pe Apollo 20 a adus pe Pământ corpul inert al unei fiinţe umanoide de gen feminin.

Despre Richard Hoagland putem spune că este un autor american născut în 1945, care a pornit pe firul conspiraţiilor NASA odată ce s-a descoperit faptul că primele misiuni Apollo au fost regizate de către Stanley Kubrick, cel care a realizat filmul „Odiseea Spaţială 2001”.

Scenele aşa zisei aselenizări a lui Armstrong din 20 iulie 1969 au fost în realitate filmate într-un hangar al Forţelor Aeriene ale Statelor Unite, dovada în acest, aşa cum v-am prezentat-o şi noi în fotografie la vremea respectivă, fiind o structură de metal cu reflectoare care a căzut cu zgomot în momentul în care Neil Armstrong, chipurile, punea piciorul pe ”solul lunar” al hangarului.

Ulterior însă programul spaţial american a ajuns în secret pe Lună, descoperind în uriaşa navă îngropată în roca şi praful lunar – despre care de asemenea am scris la vremea respectivă în revistă – această entitate umanoidă care aparent seamănă cu indigenii care au trăit în urmă cu 10.000 de ani cel puţin în America de Sud.

Ceea ce se ştie mai puţin este că americanii i-au cooptat atunci în 1976, la derularea misiunii secrete Apollo 20, şi pe ruşi care la rândul lor au ajuns pe Lună la aceeaşi dată – august 1976 – cu americanii.

Ambele echipaje au pătruns în imensa epavă extraterestră, iar corpul femeii extraterestre, care se pare că rămăsese singura supravieţuitoare intactă fizic din echipajul acelui vehicul din altă lume, a fost adus pe Pământ în mare secret într-o locaţie despre care nici azi nu se ştie unde era. Culmea este că în urma examinărilor efectuate de către membrii celor două echipaje asupra corpului femeii extraterestre, aceasta nu era nici în viaţă, dar nici decedată, deşi aparatura medicală nu înregistra în acest sens nimic. În plus membrii echipajelor care au intrat în nava imensă ce avea carena de profil triunghiular au identificat într-o altă încăpere un rest al unei alte fiinţe umanoide căreia i-au găsit doar capul.

Pielea acestei a doua creaturi umanoide era de un albastru pastelat, asta amintindu-ne de exemplu de Krishna, de Vishnu dar şi de Shiva care sunt reprezentaţi în picturile hinduse cu pielea albastră.

Să fie zeităţile hinduse corelate cu o civilizaţie ai cărei membri umanoizi aveau pielea albastră?

Mona Lisa extraterestră – I
© Domeniul Public

Este foarte posibil acest lucru! Mai mult de atât, aşa cum spuneam, aspectul Mona Lisei extraterestre, cum a fost botezată ulterior femeia extraterestră, este foarte asemănător cu cel al vechilor incaşi şi al strămoşilor acestora, dar şi cu profilul femeilor hinduse, dar şi cu profilul femeilor tibetane. Acest profil fizionomic a fost reprodus cu ajutorul computerului, aşa după cum puteţi vedea în fotografie.

Mona Lisa extraterestră avea în mijlocul frunţii o proeminenţă care, cel mai probabil, avea rolul de funcţie hipermentală având în vedere că în esoterism se ştie că chakra frunţii îndeplineşte rolul celui de-al treilea ochi şi al telepatiei specifice speciilor inteligente şi raţionale.

De asemenea această Mona Lisa din altă lume avea 6 degete la fiecare mână, aspect specific, conform ipotezelor astrofizicienilor legate de existenţa OZN-urilor şi altor civilizaţii, sistemului de calcul dodecimal bazat pe folosirea a 12 numere, în timp ce specia noastră pentru că are 5 degete foloseşte sistemul decimal adică doar 10 numere de bază aşa cum se ştie în matematică. Din acest punct de vedere reiese clar că aparţine unei specii non terestre.

De altfel misiunea Apollo 20 s-a desfăşurat în craterul Delporte aflat pe partea nevăzută şi întunecată a Lunii. Acolo identificaseră nava extraterestră, de pe orbita lunară, echipajele anterioare ale misiunilor americane care nu au aselenizat ci doar au orbitat în jurul satelitului nopţii.

Însă se pune totuşi o întrebare având în vedere că Mona Lisa extraterestră seamănă foarte mult cu tipologia incasă-tibetană-hindusă, fiind probabil o derivată mongolă ca fizionomie. Dacă există această asemănare şi dacă echipajul mixt a mai găsit o fiinţă cu pielea albastră, oare nu cumva această Mona Lisa extraterestră de rasă roşie ar fi putut fi de fapt o femeie incaşă răpită pe nava aceea pentru cine ştie ce experimente?

Tijele de metal de pe faţa ei cam asta spun, că ar fost supusă unei examinări aşa cum descriu martorii care susţin că sunt răpiţi în OZN-uri şi li se pun pe faţă sau pe corp tot felul de instrumente ciudate. O asemenea ipoteză e foarte plauzibilă şi poate duce la o realitate a răpirilor OZN care se desfăşurau chiar şi în urmă cu peste 1,5 miliarde de ani, la cât fusese  estimată vârsta navei de către cei din misiunea Apollo 20. Şi dacă nava aceea are o vechime aşa de mare de când se află acolo, şi dacă Mona Lisa extraterestră a fost o femeie pământeană răpită, dacă era în interiorul acelei nave, rezultă că face parte dintr-o altă civilizaţie terestră care este posibil să fi existat pe Pământ cu zeci sau chiar sute de milioane de ani în urmă.

Însă dacă ea a fost găsită intactă, ce s-a întâmplat oare cu echipajul fiinţelor cu pielea albastră, care nu mai fost găsit? Încercăm să găsim un răspuns la această întrebare în numărul viitor…

Articolul precedentLipsa de Calciu şi Consecinţele Sale Asupra Organismului
Articolul următorNoul Pământ şi Nivelele de Conştiinţă
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
trackback

[…] Civilizaţiei – Mona Lisa extraterestră – I – Marte, Misterul Unei Civilizaţii Dispărute – IV – Atlantida, de la Mărire la […]