Mona Lisa extraterestră
Reconstituirea chipului humanoid considerat extraterestru cunoscut cu porecla de Mona Lisa. Probabil să-l facă gelos pe Da Vinci.

Să fi fost Mona Lisa o zeitate care a condus civilizaţia lemuriană?

Misterul misiunilor Apollo a fost ţinut cu străşnicie de către cei de la NASA vreme de cel puţin 60 de ani. Foarte multă lume nu cunoştea şi nici acum nu ştie că NASA de fapt nu aparţine guvernului american, nu aparţine nici măcar de forţele militare americane, ci este o agenţie de sine stătătoare, finaţată de cercuri mai mult sau mai puţin oculte care au diferite interese.

Descoperirea din timpul misiunii Apollo 20, după ce Apollo 15 semnalase de pe orbita lunară existenţa unei imense nave în craterul Delporte, în partea întunecată a Lunii, a acelei femei în stare de conservare, a dus la ipoteza că undeva cu peste 1 milion de ani în urmă vehiculul spaţial respectiv a ajuns pe astrul selenar, probabil în urma unor avarii serioase. Pentru că în realitate nava este o epavă în sensul că de atunci stă acolo în solul selenar al craterului Delporte…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Următorul episod<< Mona Lisa extraterestră – IMona Lisa extraterestră – III >>
Acest articol face parte 2 din 6 seria Mona Lisa extraterestră
Articolul precedentGeometria sacră şi destinul uman – I
Articolul următorPentru ce sunt construite piramidele?
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile