Mona Lisa extraterestră
Reconstituirea chipului humanoid considerat extraterestru cunoscut cu porecla de Mona Lisa. Probabil să-l facă gelos pe Da Vinci.
Timp estimat de citire: 3 minute

Să fi fost Mona Lisa o zeitate care a condus civilizaţia lemuriană?

Misterul misiunilor Apollo a fost ţinut cu străşnicie de către cei de la NASA vreme de cel puţin 60 de ani. Foarte multă lume nu cunoştea şi nici acum nu ştie că NASA de fapt nu aparţine guvernului american, nu aparţine nici măcar de forţele militare americane, ci este o agenţie de sine stătătoare, finaţată de cercuri mai mult sau mai puţin oculte care au diferite interese.

Descoperirea din timpul misiunii Apollo 20, după ce Apollo 15 semnalase de pe orbita lunară existenţa unei imense nave în craterul Delporte, în partea întunecată a Lunii, a acelei femei în stare de conservare, a dus la ipoteza că undeva cu peste 1 milion de ani în urmă vehiculul spaţial respectiv a ajuns pe astrul selenar, probabil în urma unor avarii serioase. Pentru că în realitate nava este o epavă în sensul că de atunci stă acolo în solul selenar al craterului Delporte.

După cum spuneam în episodul anterior corpul acestei Mona Lisa extraterestre a fost găsit într-o stare de stază integrală, dat fiind faptul că Luna neavând atmosferă – probabil nava era ermetic închisă dar când William Rutledge, Leona Snyderşi Alexei Leonov au deschis trapa s-a schimbat presiunea de gaze din interior – a rămas perfect conservată.

Cele 6 degete de la mâini şi de la picioare ne aduc aminte de zeul numit Oannes al babilonienilor, care avea 6 degete.

În limbajul matematic celor 6 degete le corespunde sistemul dodecimal adică cu 12 numere în loc de 10.

Un element foarte straniu, care vine în sprijinul veridicităţii Mona Lisei extraterestre, este cazul celebrului şi regretatului pilot militar român, Doru Davidovici, care în 1977 a scris o carte numită „Zeiţa de oricalc”, prezentând în naraţiune o statuetă găsită în Munţii Apuseni.

Articolul precedentGeometria sacră şi destinul uman – I
Articolul următorPentru ce sunt construite piramidele?
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile