Mona Lisa extraterestră
Reconstituirea chipului humanoid considerat extraterestru cunoscut cu porecla de Mona Lisa. Probabil să-l facă gelos pe Da Vinci.

Întrebarea de 1 milion de puncte: au readus-o la viaţă cei din Majestic 12?

Misterele pe care americanii le ascund sunt foarte multe şi majoritatea dintre ele vizează contactul cu alte civilizaţii extraterestre, sub o formă sau alta.

Vreme de 70 de ani NASA a ascuns informaţii atât de covârşitoare pentru evoluţia omenirii, împiedicând acest proces, încât dacă aceste informaţii ar fi fost date publicităţii în mass-media, astăzi omenirea nu mai avea naţiuni sărace, care suferă de pe urma foametei, a bolilor şi a altor neajunsuri create chiar în mare parte de către politica americană de 200 de ani încoace.

De ce?

Pentru că întreaga societate umană ar fi beneficiat de cunoştinţele oferite de către extratereştri, şi toate domeniile de activitate, în primul rând ştiinţa şi tehnologia, s-ar fi dezvoltat fără monopolurile cunoscute care au determinat în mod forţat apariţia atâtor neajunsuri în societatea umană.

De exemplu în cazul Mona Lisei extraterestre, care se pare că ulterior după ce a fost adusă de pe Lună ar fi intrat în posesia celor din grupul „Majestic 12”, grup care dirija cercetarea şi secretizarea tuturor apariţiilor autentice OZN din Statele Unite, dacă s-ar fi decis ca informaţiile despre ea să fie făcute publice atunci cu certitudine şi alte secrete ar fi fost declasificate şi omenirea ar fi înregistrat un salt evolutiv de calitate.

Însă s-a preferat de către grupările acestea oculte americane secretomania şi lăcomia de a deţine unele privilegii de tip tehnologic şi ştiinţific faţă de restul lumii.

În cazul Roswell unde în 1947 s-au prăbuşit trei vehicule extraterestre, nu unul aşa cum s-a spus decenii la rând, preşedintele de la acea vreme Truman ştia de existenţa vizitatorilor extratereştri şi fuseseră stabilite contacte cu 14 civilizaţii din afara Pământului. Deci orice indicii despre fiinţele extraterestre aflate în custodia acestui grup, care a ordonat inclusiv asasinarea preşedintelui Kennedy, pentru că acesta aflase despre extratereştri şi intenţiona să facă publică întreaga chestiune, au fost în acele decenii supersecretizate, inclusiv informaţiile despre Mona Lisa extraterestră. Este evident că şi aceasta a fost dusă într-o locaţie supersecretă.

Aspectul ei dovedeşte o origine ancestrală, care este legată de existenţa civilizaţiilor precolumbiene de la Nazca.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Următorul episod<< Mona Lisa extraterestră – IIMona Lisa extraterestră – IV >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?