Mona Lisa extraterestră
Reconstituirea chipului humanoid considerat extraterestru cunoscut cu porecla de Mona Lisa. Probabil să-l facă gelos pe Da Vinci.

Timp de 6 luni s-au extras multe mostre de ADN din partea superficială a corpului pentru a fi studiate.

Lumea mass-mediei moderne este plină de subiecte care captează zilnic atenţia publicului. Studiile realizate cu periodicitate pe segmente de populaţie, cu diferite subiecte, au demonstrat că o ştire care este menţinută cel mult şapte zile este eliminată prin substituire foarte repede de către selectivitatea opiniei publice. Principalul criteriu al selectivităţii este televiziunea, astfel încât controlul şi manevrarea ştirilor în scopul menţinerii sclaviei intelectuale-mentale, de către Illuminati, să fie chiar şi la ora actuală dacă se poate cât mai presant.

Cei care au internet dar în general şi opinia publică au observat că o preponderenţă de 80% o au ştirile despre politică, economie, finanţe, evenimente mondene şi sport, şi foarte puţin au loc în cursul emisiunilor televizate ştirile despre OZN-uri, civilizaţii extraterestre şi civilizaţii antice care au avut legături cu extratereştrii, dovezile în acest sens fiind foarte multe şi multe din ele arheologice.

La fel s-a întâmplat şi cu Mona Lisa extraterestră care a fost dusă într-un loc secret la comanda celor din Majestic 12, grupul operaţional secret care se ocupa cu muşamalizarea tuturor chestiilor ce ţin de extratereştri şi OZN. Acest grup a ţinut sub control toate evenimentele majore din acest domeniu, fabricând în loc tot felul de născociri pe care le-a prezentat opiniei publice drept erori sau diverse lucruri banale interpretate chipurile greşit de către martorii apariţiilor OZN.

Este foarte interesant că această fiinţă extraterestră, despre care putem considera că şi-a prelungit viaţa la bordul acelei nave găsite pe Lună prin metode de tip criogenic, ar fi putut trăi şi în epoca atlantă, şi în cea lemuriană, putând fi chiar la un moment dat martora Potopului.

La ora actuală agenţii din Majestic 12 dispun de elemente tehnologice capabile să analizeze provenienţa informaţiei din ADN, şi ca urmare putem considera că Majestic 12 a analizat-o pe Mona Lisa extraterestră la nivel de ADN, pentru a afla o serie întreagă de informaţii.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Următorul episod<< Mona Lisa extraterestră – IIIMona Lisa extraterestră – V >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?