Mona Lisa extraterestră
Reconstituirea chipului humanoid considerat extraterestru cunoscut cu porecla de Mona Lisa. Probabil să-l facă gelos pe Da Vinci.

…se aflau în posesia celui mai preţios artefact viu extraterestru.

Şocantul moment trăit de cei din Majestic 12, aflaţi în acel hangar al U.S. Air Force din Aria 51, şi de cei din grupul care asista la readucerea la viaţă a Mona Lisei extraterestre, nu doar că a fost terifiant în privinţa unei asemenea posibilităţi, ci şi decisiv pentru viitorul unei naţiuni. Cea americană. Asta deoarece în afară de Micii Cenuşii capturaţi la Roswell şi ţinuţi apoi în incinte amenajate special vreme de 25 de ani (din patru entităţi doar una a reuşit să supravieţuiască până în anii 2000 apoi a fost eliberat, trimis în lumea sa după ce semenii săi au venit să-l ceară de la guvernul american), Majestic 12 avea acum o fiinţă umanoidă dintr-o genealogie similară cu omul.

După ce a fost readusă la parametrii ei normali, ţinută sub o cupolă izolatoare de material special, filmată îndeaproape cu camere de filmare aduse în mare secret de oamenii celor din Majestic 12, Mona Lisa extraterestră i-a avertizat pe cei prezenţi referitor la pactul făcut de guvernul secret cu Micii Cenuşii.

Informaţia venită ca un bumerang în minţile celor din Majestic 12 deja îi bulversase dincolo de aşteptări.

De unde ştia acea fiinţă că ei, cei din Majestic 12 şi guvernul secret, se aliaseră cu Micii Cenuşii? Că doar se aflase în stare de stază până în acel moment.

CONȚINUT DEDICAT ABONAȚILOR
Următorul episod<< Mona Lisa extraterestră – IVMona Lisa extraterestră – VI >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?