Acasă Revista Cosmos Enigmele Civilizaţiei Mona Lisa extraterestră – VI

Mona Lisa extraterestră – VI

0
2704
Mona Lisa extraterestră
Reconstituirea chipului humanoid considerat extraterestru cunoscut cu porecla de Mona Lisa. Probabil să-l facă gelos pe Da Vinci.

Încă de pe vremea Egiptului antic existau organizaţii esoterice cu caracter secret perpetuate până în epoca noastră.

Dezvăluirile redate în acest serial par la prima vedere de necrezut. Mulţi poate şi-ar pune întrebarea, şi aici în România dar şi în alte părţi ale lumii, cum de era posibil în anii 70 să existe tehnologie de tip holografic pe baza căreia să fie extrasă informaţia din ADN?

Este logic să ne gândim că secretomania grupului Majestic 12 era din punctul lor de vedere justificată, chiar dacă asta a însemnat să fie ascunse multe tehnologii ce ar fi putut revoluţiona de-a dreptul întreaga civilizaţie umană. Însă chiar şi cu această secretomanie împinsă la extrem, până la urmă tot s-au aflat unele chestii. Şi asta mai ales datorită unor jurnalişti independenţi curajoşi care nu s-au lăsat intimidaţi de-a lungul anilor.

Dar şi mai interesante şi mai valoroase sunt informaţiile obţinute prin accesarea de tip retrocogniţie şi remote viewing, adică percepţia la distanţă, aşa cum v-am redat câteva fragmente în cazul Mona Lisei extraterestre.

După ce au investigat o serie de aspecte legate de trecutul acelei entităţi venită din altă lume, cei din Majestic 12 şi-au dat seama că întreaga chestiune avea mai mult sau mai puţin, dar în mod sigur, o legătură cu cei din Orion, specia de extratereştri care fuseseră zei în vremea Egiptului antic.

Au ţinut apoi o şedinţă între ei pentru a decide dacă vor mai extrage sau nu informaţii din ADN-ul fiinţei extraterestre.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.
Următorul episod<< Mona Lisa extraterestră – V

NICIUN COMENTARIU

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?