Mona Lisa extraterestră
Reconstituirea chipului humanoid considerat extraterestru cunoscut cu porecla de Mona Lisa. Probabil să-l facă gelos pe Da Vinci.
Timp estimat de citire: 3 minute

Încă de pe vremea Egiptului antic existau organizaţii esoterice cu caracter secret perpetuate până în epoca noastră.

Dezvăluirile redate în acest serial par la prima vedere de necrezut. Mulţi poate şi-ar pune întrebarea, şi aici în România dar şi în alte părţi ale lumii, cum de era posibil în anii 70 să existe tehnologie de tip holografic pe baza căreia să fie extrasă informaţia din ADN?

Este logic să ne gândim că secretomania grupului Majestic 12 era din punctul lor de vedere justificată, chiar dacă asta a însemnat să fie ascunse multe tehnologii ce ar fi putut revoluţiona de-a dreptul întreaga civilizaţie umană. Însă chiar şi cu această secretomanie împinsă la extrem, până la urmă tot s-au aflat unele chestii. Şi asta mai ales datorită unor jurnalişti independenţi curajoşi care nu s-au lăsat intimidaţi de-a lungul anilor.

Dar şi mai interesante şi mai valoroase sunt informaţiile obţinute prin accesarea de tip retrocogniţie şi remote viewing, adică percepţia la distanţă, aşa cum v-am redat câteva fragmente în cazul Mona Lisei extraterestre.

După ce au investigat o serie de aspecte legate de trecutul acelei entităţi venită din altă lume, cei din Majestic 12 şi-au dat seama că întreaga chestiune avea mai mult sau mai puţin, dar în mod sigur, o legătură cu cei din Orion, specia de extratereştri care fuseseră zei în vremea Egiptului antic.

Au ţinut apoi o şedinţă între ei pentru a decide dacă vor mai extrage sau nu informaţii din ADN-ul fiinţei extraterestre.

Articolul precedentIluzia civilizaţiei (I)
Articolul următorZeii şi războaiele lor pe Pământ – VII
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Miron Gheorghe
Miron Gheorghe
1 luna în urmă

Interesante articolele de pe site. As vrea sa ma abonez la site si sa am acces la citirea articolelor. Eu nu am cum sa primesc revista deoarece nu sunt in tara dar as vrea sa pot citi articolele de pe site. Exista vreo solutie la un alt pret doar pt accesul pe site?