Ascensiune Suflet Fondatori
În procesul de Ascensiune, sufletul este cel care trebuie să ascensioneze.
Timp estimat de citire: 3 minute

Eliberați „zgura” tuturor emoțiilor voastre din viețile trecute și din viața aceasta, pentru ca iubirea care e carburantul sufletului să-i ofere acestuia starea necesară pentru a se înălța.

Salutări! Noi suntem Fondatorii!

Transformările pe care le parcurgeți în timpul vostru liniar fac parte din procesul de recalibrare a întregului sistem solar. Vă reamintim că acesta se deplasează acum și mai mult înspre interiorul Centurii Fotonice, cum îi spuneți voi. Noi o numim altfel, dar nu asta contează. În timp ce avansează tot mai mult spre interiorul acestei zone de radiații foarte înalte, care nu sunt numai cosmice, ci și cuantice și spirituale, fiecare dintre voi simte și resimte anumite stări atât fizice, cât și energetice. Toate aceste stări vizează procesul vostru de schimbare, deși asemenea lucruri sunt atent monitorizate de către frații voștri mai evoluați din diferite lumi galactice.

Fiecare dintre voi este ajutat să se reseteze și să se recalibreze pe fiecare corp subtil, pentru că pe fiecare dintre ele aveți, nu doar informații din actuala existență stratificate ca niște pagini de cărți, ci și din viețile voastre anterioare. Este important să cunoașteți faptul că atunci când în viața asta, datorită bagajului vostru karmic, vă întâlniți cu situații similare prin care ați trecut în vieți anterioare, informațiile din Akasha, din acele vieți, se conectează în câmpul vostru energetic. De aceea de multe ori vă simțiți apăsați de anumite stări, în urma unor situații de viață mai dificile. Sunt efectele acestor conectări pe care le resimțiți la nivelul sufletului, sub forma acelor stări traduse în cuvintele voastre prin: lipsă de interes pentru un anume lucru, lipsă de tonus, lipsă de chef, nimic nu vi se pare interesant, vreți să nu mai știți de nimic, vreți să lăsați totul în urmă și să alegeți nici voi nu știți ce și putem continua cu multe asemenea aspecte…

Toate aceste stări prin care treceți în prezentul vostru, fiind și o perioadă de ciclu cosmic în care parcurgeți și un stadiu de purificare interioară, vă fac să vreți să terminați cât mai repede cu aceste stări. Dar lucrurile trebuie urmate în cursul lor firesc. Nimic nu este dat fără rost în acest univers. Procesul vostru de purificare necesită scoaterea tuturor acestor reziduuri de la nivelul vostru interior, toate durerile, toate nemulțumirile adunate de-a lungul vieților voastre, toate neliniștile, toate traumele, toate scoase și dizolvate în lumina li energia Centurii Fotonice. Doar așa puteți evolua mai departe fără probleme. Și da, acest proces este dureros, întocmai cum o mamă pe Pământ trece prin durerile nașterii copilului său.

Noi vă spunem că acest proces de purificare este necesar pentru Ascensiunea voastră ca ființe. Este evident că nu aveți cum să ascensionați având reziduuri în câmpul vostru energetic, în ființa voastră. Este important să vă curățați și să vă eliberați sufletul de toată această încărcătură, căci ea este cea care nu vă permite să vă iubiți pe voi înșivă așa cum trebuie să o faceți pe deplin. Încă vă simțiți mulți dintre voi vinovați sau răspunzători pentru lucruri vagi, ecoul acestora venind din conștiința voastră. Eliberați toate aceste stări, iertați tot ceea ce ați făcut în toate viețile voastre trecute, iertați-vă și pe voi, și iubiți-vă, căci această stare de a vă iubi, care se traduce prin bucuria de a fi viu, este motorul sufletului. Și în acest proces de Ascensiune, sufletul este cel care trebuie să ascensioneze. Eliberați „zgura” tuturor emoțiilor voastre din viețile trecute și din viața aceasta, pentru ca iubirea care e carburantul sufletului să-i ofere acestuia starea necesară pentru a se înălța. Fiți conștienți că toți frații voștri mai evoluați din alte lumi sunt alături de voi în fiecare zi, în fiecare oră a vieții voastre și vă ajută, chiar dacă voi nu-i percepeți.

Noi suntem Fondatorii!

Articolul precedentAstrologie – Drumul Vieții și Jupiter (VIII)
Articolul următorPământul sub asediu?!
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile