Mumiile extraterestre
Craniul de 40 de cm lungime este considerat de origine etnică necunoscută datorită unor structuri neobişnuite: craniul prezină o fontanelă moale asemănătoare copiilor deşi craniul are doi molari mari caracteristică asemănătoare adulţilor. Cavitatea orbitelor este evidentă de marime mult mai mare faţă specia umană.

Mediumii zilelor noastre primesc în prezent confirmări în acest sens de la fiinţe evoluate din alte lumi.

De-a lungul erelor omenirii au existat foarte multe enigme, mare parte dintre acestea pierzându-se în negura timpului şi în praful istoriei. Una dintre acestea este legată de existenţa în vremuri îndepărtate a unor fiinţe extraterestre printre oamenii de atunci.

Dovezile faptului că au existat pe Pământ asemenea creaturi foarte evoluate, căci altfel nu ar fi putut veni din lumile lor atât de îndepărtate pe Pământ, sunt descoperirile făcute în ultimele decenii în diferite locuri din lume. Şi să luăm doar câteva pentru a exemplifica.

În anul 2011 o echipă de cercetători condusă de către profesorul Renato Davilla Riquelme, antropolog la muzeul Privado Ritos Andinos din oraşul Cuzco, a descoperit în incinta unei piramide din oraşul Andahuaylillas, în provincia Quispicanchi, craniul neobişnuit al unei fiinţe care prin caracteristicile antropologice nu aparţinea sigur liniei umanoide de pe Pământ.

Unul dintre principalii indici care semnalează originea nepământeană este mărimea orbitelor care sunt mult mai mari decât la om.

Craniul alungit şi ceva mai mare ca volum decât cel uman de asemenea este un alt aspect care duce la ideea că mumia este a unei fiinţe extraterestre.

Forma alungită a capului a fost pusă pe seama unui fel de cult al oamenilor de atunci, în cazul de faţă mayaşii, prin care încă de la vârstă fragedă se punea pe cap un cerc din fier probabil care în timp modifica forma capului, din rotund spre alungit.

Poate că această chestiune avea scopul de a mări capacităţile cognitive inteligente ale membrilor comunităţii, dezvoltând şi ariile responsabile de capacităţile paranormale.

Dar dacă ar fi adevărată ipoteza, atunci de la cine ştiau mayaşii astfel de chestii pe care nici măcar ştiinţa modernă încă nu le poate demonstra?

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

VIADailymail
Articolul precedentFocul Purificator
Articolul următorOamenii Pământului
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile