Xenobots - clustere mobile, autoorganizate de celule embrionare, sunt porecliți "roboții vii"

Singura cauză de pe urma căreia omenirea s-ar autodistruge este prostia, adică necunoașterea și lipsa Adevărului.

Privind la ceea ce se întâmplă pe vasta – dar totuși limitata – scenă a lumii, cu toată această mascaradă globală, nu poți să nu te oprești la un moment din treburile tale zilnice, și să-ți pui o întrebare pertinentă pentru propria cunoaștere: „de ce se întâmplă toate astea?”

Pandemie, vaccinare, minciuni disperate, restricții tot mai aspre (cel puțin în România), proteste de amploare în multe țări, tehnologie ultraperformantă (nanocipuri), rețele 5G și 6G, lume speriată care se vaccinează cu zecile de milioane în Europa, politicieni corupți care fac jocul industriei Big Pharma (vaccinurile Astra Zeneca, Moderna și Pfizer), mascarada din Statele Unite (acolo Joe Biden e o clonă), și peste toate astea și mai multă minciună, și mai multă propagandă, și mai multă „teroare psihică” asupra populației globale.

Această rubrică se numește „Iluzia civilizației” tocmai pentru că miliarde de ființe umane au impresia că suntem o civilizație destul de stabilă în care se respectă totuși legile și liberul arbitru. Tocmai aici e iluzia diabolică a Illuminaților! Ei au reușit în mare parte să lase omenirii impresia că oamenii pot alege singuri, așa cum vor ei. Dar asta este una dintre cele mai grave chestiuni care s-au petrecut vreodată la adresa civilizației umane! Precum se spune în textele filozofice, diavolul se străduiește să-i convingă pe oameni că el nu există, și că tot răul din lume este doar consecința alegerilor pe care oamenii le fac. Cu alte cuvinte, în fața lui Dumnezeu, el încornoratul exilat, se dă drept nevinovat și fără de pată, dând vina pe oameni! Și dacă nu-i iese pasența cu asta, recurge la a doua tactică, aceea a aruncării răspunderii pe seama oamenilor, cum că noi suntem direct vinovați pentru tot ce ni se întâmplă în lume, datorită a tot ceea ce facem pe planeta asta. În realitate noi suntem doar ispitiți la modul cel mai perfid de către partea întunecată. Că nu degeaba ne-a lăsat Iisus Rugăciunea Domnească, în care se spune clar „…și nu ne lăsa să fim ispitiți…”.

Vrei un detergent bun? Ia de aici un Ariel! Vrei o înghețată care să te scoată din minți de bună ce e? Ia un Magnum, un Corso sau de ce nu, o Aloma (nu mai spunem câte E-uri au în ele!). Vrei o pâine care să țină 3 săptămâni? Ia o franzelă super albă făcută cu făină 000 care conține clor! Vrei să scapi de Covidu’ vieții? Fă vaccinu’! Și tot așa cu o mulțime de produse, iar lumea nu mai stă să citească nici câte E-uri are un produs, nici cât de sănătos este! Mintea noastră e bombardată zilnic cu foarte multe chestii insidioase, puse la cale de hoarda cornosului care-și râde în barbă de prostia oamenilor.

Deși au fost deja trase multe semnale de alarmă, de ani de zile, inclusiv la noi în România (vă amintiți de scandalul cu Codex Alimentarius?), și au fost și sunt zeci de medici, de intelectuali, de jurnaliști onești, care arată realitatea din spatele tuturor acestor aparențe, lumea încă nu crede că există o clică obscură, plină de frici și de nevoia de a controla totul, care pune la cale toate astea! Și prin urmare, cum procedează foarte mulți români care au pus botul la vrăjeala cu p(l)andemia și necesitatea vaccinării, se duc și se vaccinează într-o „veselie” vecină cu prostia completă! După ce că la știri se anunță că mulți au murit după primul vaccin, ei se duc în continuare cu toată convingerea să-și facă acest vaccin diabolic, ce conține nanoboți de ultimă generație, care au rolul de a se deplasa prin sânge spre zonele neuronale, de a se fixa pe traseele neuronale cerebrale principale, unde vor descărca fără știrea celor vaccinați informații ce le vor schimba oamenilor mentalitatea, convingerile și deci comportamentul.

Ce mai, societatea sclavilor perfecți! A nu crede că într-o substanță așa-zis medicinală – un vaccin – se află un „virus tehnologic” adică nanobotul, este ca și cum ai zice că nu există OZN-uri deși milioane de oameni le văd și ziua, și noaptea pe cerul planetei. Așa că singura cauză de pe urma căreia omenirea s-ar autodistruge este prostia, adică necunoașterea și lipsa Adevărului. Deci nu eliberare, ci sclavie în prostie! Tu, dragă prietene cititor, ce vrei să alegi?

5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

13 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Anonim

Apoi dragu meu Dan, ai ft mare dreptate când spui ca putem murii de prostie si chiar acum o facem. Un simplu exemplu. In familia mea se tine un chef cu toate ca este interzis. Eu nu particip. Cei care sunt acolo se infectează toti de covid inafara de unul care este vaccinat. Iar altul in varsta de 38 ani moare o saptamana mai tarziu de complicatii in urma covid. Absolut toti {inafara de cel vaccinat evident} erau convinși ca vaccinul e o prostie si mai stiu eu ce conspiratii absurde. Concluzia e simplă si nu am sa o spun eu, pentru ca oricum cei întunecați de drama conspirațiilor nu vor înțelege…dar gândiți-vă din exemplul meu cine e liber si cine e controlat? Mortul cu siguranta e liber si de sarcima de a mai respira…

Si mai Anonim

Se moare cum se murea si inainte din toate rahaturile, diferenta e ca, acum, s-a gasit un tzap ispasitor pentru toata prostia oamenilor numit “Covid”. Sa mai faca si altii bani pe spinarea prostilor. CE SA SPUN! Tu crezi ca daca ai vaccin esti liber? Cum dracu sa afirmi asa ceva, cand insasi ideea de-a fi obligat la o actiune in sine iti limiteaza libertatea. Liber inseamna LIBER, sau poate nu intelegi cu adevarat semnificatia cuvantului. E si normal, din moment ce te-ai obisnuit cu inchisoarea mintii in care te afli.

Anonim

Spun ce vreau….Am facut un comentariu celui care a postat articolul. In nici un caz nu am de gand sa intru in vreun fel de polemica cu vreunul care comenteaza comentariul meu. Apropo de libertate, fiecare avem libertatea de a exprima o opinie personala. Este un drept pe care l-am castigat pe strada in ’89 impreuna cu multi altii. Nu știu unde erai dumneata dar e evident ca nu unde trebuie, din moment ce ce imi dai repliceile de mai sus. Toate cele bune.

Si mai Anonim

Pai si cu ce te incalzeste “libertatea” aia din 89 ca poti sa te exprimi daca oricum nu te baga nimeni in seama? Sufletul tau n-a fost niciodata liber, traiesti intr-o inchisoare a sufletului de 26.000 de ani, numita Samsara. Pune pana si citeste niste cunoastere adevarat, scrierile gnostice de la Nag Hammadi sau Tablitele lui Thoth sau ce scriu oamenii astia aici in revista Cosmos. Tu crezi ca daca ai acum posibilitatea sa fumezi niste iarba sau sa mergi la curve esti liber? Traieti tot intr-o sclavie, doar ca mai sofisticata, mai perfida. Ce dracu, vrei sa ajungi ca everii din Holocaust sa porti banderola la mana ca esti vaccinat in loc de Steaua lui David?

Anonim

Nu pot sa cred ca am ajuns pe un site de speta asta. Chiar regret ca am postat. Stati voi in cunoasterea voastra si eu rămân in necunoastere mea.

Si mai Anonim

Ce sa spun. Acum te pui in postura de victima. Al’ de astia ca tine care asteptati sa va salveze guvernul si extraterestri! De ce regreti c-ai postat? Nu ziceai sa fie libertate, 89, chestii? Sau pentru tine libertatea inseamna doar sa dai din gura si sa nu accepti si celelalte pareri?

dana b

pai tocmai vaccinati vor fi infectati tot timpul si contagiosi de multe tulpine mutante de asta se si da vaccinul..deja sunt mii de cazuri noi doar aici..poate el nu moare dar ii omoara pe cei din jur ..asta e apocalipsa zombi

Diana

Ce sa zic.. tot ce sper e “sa nu fie dracu asa de negru”. Pentru ca am persoane dragi care s-au vaccinat din diverse motive. Un lucru e cert, cei ce aleg vaccinul sunt foarte hotarati si nimic nu ii intoarce din drum. Ai zice ca sunt suflete martire..

Mihai

Din pacate cei care merg pe vaccinare si masca sunt in general cei care au ramas in constiinta 3D, cei care au nevoie de o autoritate in viata lor si prefera conformitatea.

Ion

Fiecare dintre noi avem liber arbitru si suntem in masura sa hotaram. Ce e cel mai grav e ca am ajun s sa fim om contra om, masca vs fara masca, pro vaccinare vs anti vaccinare, aici e beleaua…ca nu suntem inca in stare sa acceptam decizia celuilalt, ca incearca sa se impuna un asa zis panaceu universal, o pilula magica si gratuita pentru toti…ori ei, indivizii astia obsedati de putere exact asta si vor…daca luptam unul contra celuilalt ne predam puterea cui nu trebuie, in loc sa ne unim pe o pozitie ferma impotriva dictaturii asteia demente care se va zbate pana la ultima picatura, pana cand o sa ii fie retezate toate ventuzele…

I Clu

Sunt ceva dovezi ca in vaccinuri exista xenobots?

Teh Ran

Conform programelor Super Soldier există deja femtomiți. Andrei-Sorin Grama de la revistă a vorbit un pic despre asta. Se pare că au fost împrăștiați în atmosferă încă din anii 80. Există un război al cerurilor, literalmente, în care se otrăvește populația pentru blocarea unor abilități native și pentru a separa conștiința de corp. Prin vaccinare se trece la un alt nivel, practic vor să vadă câți sunt dispuși să renunțe la liberul lor arbitru.

Anca Muntean

Oamenii nu sunt in stare să conștientizeze ce inseamna cu adevarat libertatea data de Dumnezeu, de supremația cerului,Terra(Gaia) a fost controlată de milioane de ani, dar acum datorită unor descoperiri pe care le dețin acești satanisti bogați, vor să depopuleze, să controleze total, dar nu numai fizic, mental, ci și spiritual, acum este o luptă pentru sufletul fiecărui om in parte.
Asta vor acești nebuni….de aceea, indiferent de cat de greu va fi, important este să nu îți dai sufletul .
Sa nu te însemnezi,să nu îți pui pecetea diavolului….
Lupta pentru sufletul tau, spiritul tău, libertatea supremă data de Dumnezeu.