Nemulțumirile dumneavoastră
© Bigstockphoto

Toate au un preț și nici măcar biserica, o instituție puternică, nu poate oferi nimic gratis!

Cred că pe această temă am mai discutat, dar se pare că încă trebuie să mai insistăm.

Vorbeam într-o zi cu Virgil și dezaprobam părerea unor cititori, intrigați de scumpirea revistei, și de „invazia reclamelor”. Oameni buni, am spus și o repet, noi nu suntem o revistă comandată și nici susținută de cineva. Nu suntem agreați de anumite persoane cu putere în țară, suntem urmăriți și subminați tot timpul. O revistă are nevoie de un sediu cu adresă funcțională (asta înseamnă chirie și întreținere), Pdf (punerea revistei în pagină), salarii și OP-uri la zi, și multe alte mărunțișuri care costă. Cei care ne distribuie iau aproape jumătate din vânzare, iar cu cealaltă jumătate trebuie să ne descurcăm cu cele enumerate anterior. Periodic se mai scumpește hârtia, costul tiparului, etc. În concluzie se mărește costul!

O revistă care nu are reclamă, nu are șanse să supraviețuiască prin ea. Reclamele pentru firmele mari se pun în revistele care au peste 15000 de numere. Noi am practicat mai mult reclamă gratuită pentru a informa oamenii despre metode și medicamente care sunt de un real folos. Ce trebuie să înțelegeți dumneavoastră, este că și noi trăim în timpurile de acum, și noi ne luptăm cu sistemul (poate mai mult ca dvs), și preponderent nu câștigăm mai nimic. Vă dăm informația pe care o cunoaștem, aproape gratis, de cele mai multe ori făcând voluntariat, și mai tot timpul suntem amenințați!

Când cineva are determinare și vrea creștere spirituală, se pune în slujba celorlalți și nu prea contează prețul plătit. Noi plătim cu sănătatea noastră ca să vă dăm cunoașterea, iar dumneavoastră plătiți în bani această cunoaștere.

O revistă deschide o mică lume pentru că are subiecte variate, pe când o carte tratează o singură temă și costă mai mult. Pentru a scoate al treilea număr al revistei am făcut împrumut în bancă, am amanetat aur, am făcut sacrificii. Pentru că a fost visul nostru, l-am onorat, chiar dacă am plătit un preț!

Cu bucurii, cu tristeți, am reușit să mergem 9 ani cu această publicație. Este adevărat că am mai fost și ajutați, iar cei care au făcut-o și-au impus și punctul de vedere. Ni s-a cerut ca revista să nu mai fie scoasă pe hârtie proastă cu aspect de ziar.

A existat un om deosebit care a finanțat apariția revistei timp de 8 luni consecutiv. Nu știu cât a făcut-o pentru noi, dar sigur că a făcut ceva pentru dumneavoastră, cititorii revistei noastre. Eroii adevărați ai acestei povești, sunt acești oameni minunați care au determinare și înțelegere, și din puținul lor sprijină lumina și adevărul.

Încă o dată îl menționez pe domnul Morar care la 85 de ani, împreună cu soția, dintr-o pensie finanțează când se poate această revistă, cu cât se poate. Când cârcotim, înseamnă că nu înțelegem exact cum stau lucrurile și în ce vremuri trăim. Atunci când mergem la biserică, plătim taxe, dăm bani pe lumânări, cărți, cruciulițe, tămâie, etc.

Toate au un preț și nici măcar biserica care este o instituție puternică, nu poate oferi nimic gratis!

Cum credeți că o revistă poate să apară fără o finanțare susținută, așa ca de la Sfândul Duh?! Există și oameni care chiar nu o pot cumpăra, pentru că nu au posibilitate financiară, dar îi sfătuim să vină la întâlniri că le oferim gratis revistele din urmă. Frumos ar fi ca cei care au posibilități materiale, să ofere câte un număr celor care nu au și își doresc, sau să le doneze după ce le citesc.

Credeți că nu ne-ar plăcea să vindem revista cu 2 lei? Dar cum se poate plăti tot ce ține de tipărirea ei?

Personal cred că atunci când îți dorești cu adevărat ceva, modificarea prețului cu 1 leu sau 2, nu-i un motiv de supărare și cârcotire. Așa cum mintea ne îndeamnă să cumpărăm o grămadă de prostii utile sau inutile, și sufletul are nevoie de hrană spirituală. Dacă mai utile sunt nimicurile pentru trup, decât lucrurile esențiale pentru suflet, renunțați la hrana sufletească pentru că e scumpă!

Să vă anunț și o veste bună!

Prin bunăvoința cititorilor noștri care s-au grupat la chemarea noastră să servească lumina, susținând financiar revista, am reușit să aducem chiria și întreținerea la zi.

Vă mulțumim și vă respectăm pentru efortul dumneavoastră!

Dar din dar se face raiul!

Articolul precedentJurnalul de front al lui Traian
Articolul următorTeama de minciună
Îndrumător.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile