Neuronetul
© Bigstockphoto

Neuronetul prin intermediul minţii îl putem conecta la informaţia din ADN-ul propriu.

Din cele mai vechi timpuri oamenii au fost fascinaţi atât de natură, pe timpul zilei, cât şi de stele pe timpul nopţii. Aceste mistere fascinante continuă şi azi să ne încânte şi să ne facă să dorim aflarea mai multor taine. Dar în timp ce ne-am îndreptat atenţia către exterior, am cam uitat de noi de-a lungul mileniilor.

Astfel am uitat că avem o întreagă lume interioară fabulos de bogată în idei, sentimente, senzaţii, trăiri, gânduri, concepţii, imaginaţie şi descrierea ar putea continua cu încă 10 aspecte de acest gen. Pe măsură ce timpul s-a scurs, noi am uitat de noi înşine, şi când spun noi înşine mă refer la Sinele nostru spiritual. Cu toate acestea maeştrii spirituali din orice epocă au păstrat cu sfinţenie toate informaţiile referitoare la această lume interioară a omului. Aşa că azi putem beneficia de asemenea cunoştinţe datorită eforturilor făcute de aceşti minunaţi maeştri spirituali ai omenirii.

Putem spune că  avem în interiorul nostru acele mecanisme psiho-spirituale care sunt adormite şi care, dacă le-am trezi, ne pot oferi din nou accesul către lumi şi spaţii nebănuite.

În schimb, odată cu dezvoltarea tehnologiei moderne computerizate, avem acces în prezent la o altă lume, cea virtuală, unde există tot ce am pus noi ca civilizaţie. Deja de câţiva ani această lume virtuală a devenit mult mai mare decât cea în care existăm noi aici pe Pământ.

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!


Articolul precedentSpiritul uman este o hologramă…?
Articolul următorSistemul imunitar – III
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile