Nostradamus

Nostradamus a fost fără îndoială un spirit mult înaintea vremurile în care s-a întrupat. Profețiile sale s-au bazat în mare parte pe cunoașterea spirituală dobândită, dar și pe comunicarea cu Maeștrii din Shambala.

Poate unul dintre cele mai intrigante, fabuloase și misterioase subiecte esoterice, cel legat de numele lui Nostradamus este cu certitudine în același timp o sursă continuă de polemici, dezbateri aprinse și revelații inedite, pe măsură ce unele evenimente din lume au loc și par să coincidă cu unele catrene din opera profetică a clarvăzătorului francez.

Despre Nostradamus s-a scris, se scrie și se va mai scrie, atâta timp cât se consideră, conform tuturor celor care au analizat catrenele sale, că șirul prezicerilor sale se întinde mult dincolo de anul 2500. Noi am mai scris în revistă despre prezicerile sale, dar de data asta ne vom ocupa de un aspect aproape deloc cunoscut, și anume că Nostradamus a fost mai mult decât un doctor, un prezicător și un alchimist…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Articolul precedentEditorial – 20 de ani spre libertate! (I)
Articolul următorMesajele Stră-Bunilor – Marele Ochi Galactic
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile