© Pixabay

Nimeni nu este scutit în faţa unui astfel de impact cu Noua Energie.

De vreo 12 ani se vorbeşte despre Noua Energie. Îmi aduc aminte că s-a făcut foarte mult tam-tam prin anii 2003-2007 despre intrarea sistemului nostru solar în zona galactică numită Centura Fotonică, despre care astăzi nu mai vorbeşte nimeni. De ce oare?

Se poate observa că de la un an la altul apar subiecte considerate a fi noi, care captează atenţia publicului din domeniul spiritual-paranormal, dar în realitate este vorba despre aceleaşi subiecte care sunt aduse la zi fiind reinventate sau cărora li se dă o nouă faţetă.

Ţineţi minte cât de mult se vorbea acum vreo 15 ani de Noua Energie?

Azi nimeni sau prea puţini mai pomenesc de ea. Şi totuşi ea există, a ajuns pe Pământ de câţiva ani şi îşi manifestă vibraţia la toate nivelele, din toate punctele de vedere. Noua Energia, dacă cei spirituali nu prea au înţeles încă până acum, este Energia Unităţii care determină trecerea de la dualitate în relaţii, atitudini şi ţeluri către conlucrarea în sens reciproc astfel încât din ce în ce mai mulţi să se adune împreună şi să realizeze prin Unitate şi Unime acele lucruri spirituale ce pot duce la fenomenul masei critice necesar pentru al treilea val de Ascensiune şi trezire spirituală.

Din nefericire, aşa cum putem vedea peste tot pe planetă, parcă oamenii aşteaptă să se întâmple ceva pe Pământ ca să treacă şi ei, ca atitudine, de la dualitate la unitate spirituală. Cu alte cuvinte, o asemenea atitudine care persistă în miliarde de fiinţe umane determină o apariţie accelerată a bolilor şi a manifestărilor rapide a acestora către finalitatea lor. De aceea mortalitatea în rândul populaţiei lumii deja este în creştere. Şi asta pentru că Noua Energie vine şi pătrunde prin aura oricărui om, şi dacă acel om se încăpăţânează, ori amână sau din diferite motive îşi întârzie trecerea de la dualism la unitate, atunci acele segmente din aură care sunt conectate prin atitudine la anumite organe anatomice vor suferi un fel de cronicizare energetică. Altfel spus, vor rămâne ca nişte cheaguri mari în aură, care se vor transforma în blocaje ce vor afecta funcţionarea organismului. Bolile vor apărea în ţesutul fizic şi ca urmare o asemenea atitudine este un fel de rezistenţă pasivă sau inconştientă faţă de vibraţia Noii Energii.

Aceasta are o încărcătură foarte mare şi se poate spune că la nivelul manifestării ei subtile este caracterizată de starea de bine, de armonie, de iubire, de pace. Tot ceea ce este vechi din noi, şi pe care nu ne străduim să le purificăm sau să le eliminăm, va opune rezistenţă în structura aurei ca un factor karmic. Nici nu este de mirare că atâta lume acuză la ora actuală, chiar persoane tinere, diferite dureri în anumite zone ale corpului, care nu au vreo cauză şi soluţie medicală. Desigur că nimeni nu este scutit în faţa unui astfel de impact cu Noua Energie.

Noua Energia aduce cu ea o curăţare karmică de amploare, atât individual, cât şi colectiv.

În România mai ales cei spirituali continuă să frecventeze diferite cursuri şi seminarii, dar mulţi dintre ei fiind în vârstă continuă să-şi ia medicamentele uzuale. Asta arată că în realitate prea puţini au accesat sau au lăsat Noua Energie să curgă liberă prin structura lor. Noua Energia aduce cu ea o curăţare karmică de amploare, atât individual, cât şi colectiv. Dar dacă omul, prin liberul său arbitru, continuă prin ego să manifeste dualitatea – egoism, lipsă de interes sau de implicare spirituală, dezinteres faţă de problemele semenilor, lipsă de compasiunea reală sau orice altceva autentic spiritual – atunci îşi va menţine corpul fizic şi aura inclusiv într-un stadiu în care structura sa va fi pusă în dificultate de vibraţia Noii Energii.

Ea aparţine tuturor acelora care au înţeles ideea idealului spiritual comun, a fraternităţii spirituale bazate pe iubire şi acceptare reciprocă, pe valori şi ţeluri spirituale comune. Şi tot ceea ce de acum şi până în 2033 nu va corespunde acestor aspecte va fi şters de pe Pământ şi din lumea noastră, treptat şi prin tot felul de boli, morţi şi fenomene naturale care vor regla karma omenirii.

Articolul precedent„Copacul care scârţâie nu cade degrabă”
Articolul următorBazele secrete de pe Lună – II
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile