Planul Creatorului pentru omenirea Pământului a inclus trecerea prin stadiile „răului”, pentru ca oamenii să învețe să aleagă binele.

Am intrat, calendaristic vorbind, în 2022… S-a mai dus un an… Din perspectiva omului, s-a mai consumat un ciclu solar de 365 de zile, cu ideea pe care marea majoritate a omenirii o vehiculează, și anume că au mai îmbătrânit cu un an. Din perspectiva universului, a vieții înseși, a Creatorului dacă putem spune așa, s-a mai scurs o secundă… sau poate chiar mai puțin de o secundă… Căci ce e timpul în viziunea Creatorului, dacă nu o permanență? Fără trecut, fără prezent, fără viitor…

Dacă privim în urmă la ultimii doi ani, vom constata că au fost foarte tumultuoși, plini de tot felul de obstacole puse în calea omenirii de factori care nu mai aparțin luminii și binelui. Marea Resetare a Lucrătorilor în Lumină și „Marea Resetare” a celor din gruparea ocultei sunt cele două aspecte ale unei realități care poate fi, dacă omenirea în ansamblul ei ia atitudine sau nu în acest sens. Și ca să vedem cam ce-ar urma, haideți să intrăm puțin în aspectele subtile ale existenței, dincolo de limita atmosferei terestre și a civilizației umane.

Fiind un an cu trei de 2, este clar că energia acestui an este una plină de natură oscilantă, în sensul că fiecare dintre cei trei de 2 acționează de-o manieră sincronă dar diferită, astfel încât fiecare dintre acești 2 declanșează și determină în același timp trei direcții diferite de manifestare a evenimentelor, atât la nivel individual, cât și la nivel global.

Dar înainte de a trece la explicațiile menționate, înseși aceste aspecte astrologice și cosmice vor determina o serie de impulsuri și efecte ce vor aduce cu ele schimbări majore chiar de paradigmă. Și ca urmare nu vom asista la instalarea Noii Ordini Mondiale, ci a Noii Ordini Divine, adică partea bună a lucrurilor conform Planului Divin al Creatorului pentru această planetă și această omenire.

Primul moment important din această perspectivă este trigonul pe care Nodul Lunar Nord, care deja a intrat în Taur la momentul apariției revistei pe piață, îl face cu Pluton din Capricorn în perioada ultimelor zile din februarie. În plus, cu câteva zile după momentul acesta care va fi în 15 februarie, vom avea și data de 22.02-2022, un palindrom aproape perfect, cu efecte majore asupra întregii civilizații. Avem șase de 2 sub forma aceasta 3-3. Dacă adunăm avem 33 care este o cifră mai mult decât magică, și adăugând la această vibrație numerologică a zilei de 22.02 aspectul dintre Pluton în Capricorn și Nodul Lunar Nord din Taur, avem o primă evaluare a acestei perioade. Partea mai puțin plăcută – deși veți vedea că nu va fi chiar așa – este că Nodul Nord va intra în conjuncție cu steaua Algol aflată la 26-27 de grade în Taur. Această stea aduce crize de tot felul, accidente, dar și posibilitatea de a finaliza ceea ce ține de exemplu de un proces referitor la dreptate. Partea bună este că Nodul Nord, înainte de a face conjuncție cu Algol, a realizat un aspect similar cu Pleiadele aflate la 29 de grade în Taur, în data de 19 ianuarie, când a intrat în acest semn, iar efectele aduse de acest aspect oferă la nivel general protecție și susținere, accentuând percepțiile subtile la nivel individual.

Fiind de factură benefică și având o coloratură jupiteriană, Nodul Nord în conjuncție cu Algol și în trigon cu Pluton – a doua planetă a normelor de drept – rezultă că această aspectare va favoriza preponderent aducerea la lumină a multor aspecte care au fost ascunse, iar din punct de vedere al schimbărilor la nivel global, este foarte posibil să asistăm la începutul unor răsturnări de situație neașteptate. De ce? Pentru că esoteric vorbind, Pluton este Tatăl și reprezintă Voia Divină. Deci foarte multe evenimente la nivel global, indiferent de domeniul respectiv, chiar dacă aparent vor părea negative, conțin în ele o desfășurare care este menită să trezească omenirea mai mult decât până acum. Se poate spune că de fapt Trezirea Spirituală continuă și se amplifică începând cu 19 ianuarie. După care vine momentul 15 februarie, urmat peste câteva luni, în intervalul 30-31 iulie, de conjuncția Nodului Nord cu Uranus pe semnul Taurului. Și ceea ce este la fel de important la acest aspect este poziția lui Marte la acel moment, astrul marțian fiind în conjuncție la doar un grad diferență de Uranus și Nodul Nord. Și pe de altă parte în 30-31 iulie Soarele face un trigon cu Jupiter retrograd din Berbec. Ce poate însemna această tripletă din mijlocul anului, din perspectiva Noii Ordini Divine?

Este un moment, poate cel mai definitoriu dintre multele din ultimii 2-3 ani, când conștiința omenirii se trezește la o altă realitate, forțată de energiile divine să vadă dincolo de aparențele lucrurilor pe care servanții ocultei le-au arătat cetățenilor planetei prin intermediul mass-mediei în ultimii ani, poate chiar în ultimii 30 de ani. O conjuncție similară între Uranus și Nodul Nord a mai fost în toamna anului 1991, când în Balcani a izbucnit războiul care a dus la destrămarea fostei Iugoslavii, dar au mai fost conflicte importante și în alte părți ale lumii în 1991.

De data aceasta însă Jupiter retrograd îi va face pe toți să se răzgândească, punându-i în postura de a evalua de mai multe ori o decizie sau o alegere, deoarece Pluton retrograd din 30-31 iulie acest an va forța pe toată lumea să accepte că ceva de dincolo de capacitatea umană determină un curs al evenimentelor care nu poate fi schimbat, oricât s-ar strădui orice grupare umană. Și de ce nu va fi niciun război, de ce nu va fi nimic nociv, cum ar vrea oculta? Pentru că Profesorul Karmic al Zodiacului care este Saturn, retrograd și el în miezul verii în Vărsător și la cuadratură cu Nodul Nord-Uranus, va spune tuturor „Stop Joc! Timpul pentru manevre a expirat!”

Așadar planetele în 2022 sunt favorabile omenirii, într-un început de proces de trezire spirituală care se va amesteca pe alocuri cu ultime manevre din partea servanților ocultei. Aceștia au timp până în 2024, când intră Pluton în Vărsător, să renunțe definitiv la control și dominare. Altfel, vor candida la dispariția categorică de pe scena Pământului și a lumii… Noua Ordine Divină este Planul Creatorului pentru o omenire în care aceasta va avea adevărul, dreptatea și pacea pentru care a luptat de atâtea și atâtea milenii…

3.7 6 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Elena Piticas

Buna seara,
Trebuie sa-mi reînnoiesc abonamentul pe anul acesta.
As dori un cont unde sa fac plata și prețul.
Mulțumesc!
Elena Piticas.

COSMOS

Ați încercat pagina noastră de abonamente:

https://revistacosmos.com/abonament

Ecaterina

Citesc cu plăcere revista și mă bucur de o lectură autentică, interesantă!