Naziștii au pierdut o bătălie dar nu și războiul. În realitate, n-ai cum să învingi o ideologie, decât dacă o schimbi cu altceva.

Continuăm cu debarcarea Noilor Zei. Facem o mică recapitulare. Știm că Partidul Muncitoresc Național-Socialist German (NSDAP) s-a transformat în al 3-lea Reich. Cum? Cu ajutorul unor cunoștințe oculte, asta-i clar.

Multă lume nici acum nu cunoaște ce înseamnă cu adevărat svastica, d-apăi la acea vreme. E clar c-au fost instruiți. Nu inversează nimeni un simbol solar vechi de câteva mii de ani în ceva care să reprezinte tocmai opusul, adică anti-viața. Inclusiv Schutzstaffel (SS), derivă ca simbol grafic din limba proto-germanică, însemnând Sowilo, adică Soare. Mă leși?

De ce oare naziștii băleau atât de mult la Sfântul Graal, Sfânta Lance sau Piatra Cintamani? De ce se foloseau astrologi, dacă tot este considerată o “pseudoștiință”? Nu dau nume, Dumnezeu să-i ierte. Știu, poate vi se pare amuzant acum, dar la vremea aceea au fost chinuite niște suflete. Ca să ce? Să ajungem acum să aflăm adevărul doar din filme? Ce mai contează, așa-i?

După terminarea războiului, al 3-lea Reich a migrat în două locații.

Prima locație a fost în America prin Operațiunea Paperclip și Odessa, iar a doua, în vestitul Neuschwabenland (Antarctica) prin proiectul Omega.

Naziștii s-au împărțit în mai multe facțiuni formând al 4-lea și al 5-lea Reich.

Știu, o să mă luați cu Teoria Pământului Plat, numai că Pământul nu-i nici plat și nici sferic, ci toroidal, iar Antarctica este în “centrul de jos”. Uitați-vă pe hărțile de la G00gle să vedeți cât de cenzurată este Antarctica. Ni s-a spus că nu-i nimic interesant acolo, cu toate acestea, 12 națiuni au semnat Tratatul Antarctic din 1 Decembrie 1959, printre care Argentina, Australia, Belgia, Chile, Marea Britanie, Japonia, Noua Zeelandă, Norvegia, Africa de Sud, Statele Unite și URSS, declarând locul… neutru. Așa au zis ei, că dacă se întâlnesc acolo, la locul acela pustiu și cu mulți pinguini, să nu se certe între ei. Vă aduc aminte că Antarctica este un continent uriaș! Imaginile pe care le găsiți pe internet sunt de pe litoral și sunt insule izolate din zona continentului.

N-o să intrăm acum în detaliile acestei istorii destul de încâlcite, dar este important de menționat că în declanșarea războiului au fost implicate mai multe societăți secrete, grupuri de bancheri și etnii false.

Iată ce scrie Jim Marrs în cartea intitulată “Illuminati, societatea secretă care a deturnat întreaga lume”: “Unii cercetători din zilele noastre consideră că sioniștii sabateeni/frankiși ar fi responsabili pentru discriminarea evreilor, care au sfârșit prin a fi caracterizați ca fiind imorali și subversivi. Acești cercetători cred că evreii au fost manipulați de sioniști (evrei și neevrei) cu promisiuni strălucitoare de socialism, justiție economică și proprietate publică. Este cât se poate de adevărat că evreii, departe de a fi principalii instigatori, au fost, în mare parte, pricipalele victime ale mișcărilor inițiate de Illuminati – cum ar fi comunismul, nazismul și Noua Ordine Mondială. Doctrinele Illuminati și-au croit drumul în sânul Sionismului, la fel cum au făcut și cu Francmasoneria.”

De aceea există această vagă impresie, cum că Germania a fost târâtă într-un conflict similar României atunci când am spus “Pa!” băncilor centrale, găsind tot felul de țapi ispășitori, gata să-și “vândă” sufletul pentru un kkt cu moț.

În sfârșit, trecem la lucruri mai revelatoare.

Naziștii au pierdut o bătălie dar nu și războiul. În realitate, n-ai cum să învingi o ideologie, decât dacă o schimbi cu altceva. Este doar un program prin care filtrezi lumea.

La începutul secolului 21, umanitatea se pregătea să atingă nivelul 1 pe scala Kardashev. Trecuseră aproximativ 150 de ani de la ultimul Reset al Tartariei. O bună parte din tehnologia de la acea vreme fusese “redescoperită” de savanți precum Tesla sau Viktor Schauberger.

În realitate, a fost o intersecție de linii temporale care au atras atenția unor civilizații din spațiu, care se ocupau de ograda numită Terra. A fost un moment în care s-au realizat foarte multe alianțe și pacte, între diferite facțiuni terestre și din afara Pământului. Despre aceste civilizații și rase non-terestre vom vorbi în următorul episod.

Următorul episod<< Noua Ordine Mondială, nazismul și infestarea reptiliană
Acest articol face parte 2 din 2 seria Noua Ordine Mondială, nazismul și infestarea reptiliană
5 4 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile