Nazismul este în realitate o linie temporală, o agendă veche de mii de ani care în acest prezent poartă denumirea de Noua Ordine Mondială.

Atunci când vorbim de istoria „modernă”, e musai să luăm în considerare câteva aspecte esențiale, care rezolvă multe dintre enigmele societății noastre. Este un articol mai lung, de aceea îl voi împărți în două episoade. E greu să encapsulezi o istorie de 120 de ani într-un singur articol!

Această istorie n-o veți găsi în manualele de programare educațională și nici în documentarele televizate. Dacă nu cunoști istoria reală, riști să fii deconectat atât de la viitor cât și de la prezent! O istorie ciuntită, este un deserviciu adus umanității mult mai mare chiar și decât o istorie complet falsificată. Oficial, nimeni nu minte cu desăvârșire, doar se omit niște adevăruri ici-colo atât cât să te facă să crezi într-o anumită narativă. Dacă cineva te-ar minți în totalitate, ți-ai da seama imediat! Pentru că trebuie să iei note mari la școală, n-ai încotro și crezi ce ți se spune. Plus că unele lucruri, n-ai cum să le verifici c-o minte liniară. Ai nevoie de-o intuiție super-ascuțită, încât să tai efectiv prin voalul obscurității și secretomaniei. Chiar și așa, e greu să știi cu exactitate un eveniment anume dacă-ți lipsește experiența directă, dar măcar poți să simți că ceva, undeva, pute.   

Ceea ce vă voi relata acum, pentru unii poate fi o confirmare, pentru unii un mic șoc. Cel mai probabil își vor pune niște întrebări în mintea lor sau din contră, îl vor arunca în coșul subconștientului. Asta e! Avem dezlegare la cunoaștere! Apocalipsa, contrar a ceea ce ni se inoculează în filmele și jocurile video promovate de către zeița Media, este de fapt o perioadă a Revelațiilor! Pământul a fost întotdeauna supravegheat. Majoritatea dintre noi am crescut cu ideea cum că nu-i nimic dincolo, în afara Pământului. Aproximativ 70% dintre oameni cred că universul este un loc oarecum pustiu, supus entropiei veșnice, deși apar în permanență stele și formațiuni noi. Am crescut c-o imagine dezolantă a cosmosului care ne-a blocat efectiv capacitatea creativă. De câte ori te gândești la univers, vezi un loc negru, neprimitor, cu niște luminițe răsfirate pe cer. Mulți dintre noi, mai ales cei din orașe, nici măcar nu mai privim cerul. Asta e imaginea care ne-a fost inoculată! Contrar a ceea ce ni s-a spus în perioada copilăriei, universul colcăie de viață! Și nu orice fel de viață, ci viață conștientă de sine!  

În istoria noastră modernă a secolului 20, există două momente cheie care au dus la apariția Noilor Zei. Primul, este lansarea Programului Secret Spațial german condus de Hans Kammler în 1918, iar al doilea, este tratatul din 1954 semnat de Eisenhower, numit Greada Treaty. E foarte important de știut că nazismul a fost adus din afara Pământului și nici n-a dispărut odată cu terminarea celui De-al Doilea Război Mondial. Realitatea este că naziștii nu s-au infiltrat doar în interiorul structurilor guvernamentale din Statele Unite prin operațiunea Paperclip, ci au construit baze în Antarctica și au colonizat o parte din sistemul solar, precum planetoidul Ceres, câțiva sateliți din jurul lui Saturn și asteroizi din Centura lui Kuiper. Lucrurile sunt și mai interesante, deoarece Nazismul este în realitate o linie temporală, o agendă veche de mii de ani care în acest prezent poartă denumirea de Noua Ordine Mondială. Înainte să dați ochii peste cap, gândiți-vă că în jurul acestei ideologii s-a format un întreg cult de venerare! Sute de cărți scrise, filme și mai ales, jocuri video! N-o să intrăm acum în detalii, asta poate să fie o serie lejeră de câteva zeci de articole pe viitor.    

La începutul anilor 1900, civilizația pământenilor ar fi atins nivelul 1 pe Scala Kardashev, ceea ce ar fi însemnat energie liberă și tehnologie „anti-gravitațională” pentru toată lumea (nu sunt cei mai potriviți termeni, dar ați înțeles ideea). Din păcate n-a fost să fie așa, deoarece această răscruce de linii temporale a fost deturnată imediat prin intermediul unor pacte dintre societățile secrete care controlau Pământul la acea vreme și civilizații din afara sferei umane. Știți deja toată cohorta Cabalei: Illuminati, Khazarii, descendenții Annunaki, falșii evrei etc. Primul contact a fost realizat prin telepatie de către Maria Orsic și grupul Vril, finanțat de familia Esterhazy din Ungaria. Rezultatele obținute au fost uimitoare! Inițial, s-a vrut un contact pașnic, cu civilizații binevoitoare, dar întregul proces a fost deturnat prin infiltrarea unor agenți ai Cabalei, precum Adolf Schicklgruber (Hitler). Practic, acela a fost momentul crucial când viitorul pozitiv al umanității a fost deviat cu ajutorul unor grupuri din sistemul stelar Uru An Na (Orion) extrem de ostile și rasiste, de unde a fost preluată ulterior ideologia Nazistă și ideea de superioritate genetică. Aceste grupuri non-umane sunt cunoscute în comunitățile UFO cu numele de Nordici și Draco Reptilieni (mai exact Ciakahrr). În 1922, grupul Thule și Vril aveau deja schemele unor prototipuri anti-gravitaționale precum Jenseitsflugmaschine sau Die Glocke, fapt care a dus la o expansiune tehnologică uriașă a naziștilor.

E foarte important de menționat că WW2 a pornit datorită unor rupturi dintre germani și naziști, deoarece Hitler și membri SS devenise efectiv posedați de entități arhonice. Sigurele lor preocupări erau aplicarea Soluției Finale și găsirea de artefacte antice care să le confere acces la cunoaștere ezoterică. Hitler însăși credea că poate să aducă “Ordinea în Haos” proclamându-se un fel de antichrist prin venerarea Soarelui Negru. Între timp, multe facțiuni naziste s-au desprins de Hitler migrând în Antarctica (Neuschwabenland), Argentina și în sistemul solar, prin Programul Secret Spațial german, punând bazele celui de-al 4-lea și al 5-lea Reich. În sfârșit, lucrurile sunt extrem de încâlcite. Poate singura șansă de a pune la un loc tot acest puzzle colosal, este prin accesarea Memoriei Universale Akashice, unde se spune că sunt înregistrate toate evenimentele din univers și redate așa cum au fost ele în realitate, o peliculă eterică asemănătoare apei, care înmagazinează informație sub formă de Lumină scrisă. Ceea ce Hitler și alți acoliți de-ai săi n-au înțeles niciodată, este că această cunoaștere spirituală se obține numai prin puritate sufletească și nu prin tehnologie și forță. În momentul în care Cabala s-a folosit de Hitler pentru a pătrunde în Agartha și Shamballa, cei din Alianță au pus capăt acestui joc dement, forțând multe facțiuni naziste să se ascundă prin tot felul galerii și baze subterane, cum sunt celebrele D.U.M.B.S.

Derulăm pe repede înainte și ajungem la începutul Războiului Rece, un alt moment cheie din istoria noastră modernă. Prin operațiunea Paperclip și Odessa, nazismul s-a răspândit ca o caracatiță în complexul militar industrial din SUA până la nivel executiv, înființând multe dintre corporațiile care conduc avansul tehnologic militar de astăzi: Lockheed, Northrop Grumman Space Technology, NASA, Rand Corporation, TRW, Philco, Boeing, General Dynamics etc. Acela a fost momentul în care președinții americani și-au pierdut orice urmă de putere în stat. În 1954, Eisenhower semnează tratatul Greada, prin care omenirea devine pentru a doua oară sclavă cu acte oficiale. În urma acestui tratat, are loc maltratarea geneticului uman și consumul de sclavi, sub păcăleala “securității naționale”. Prin acest nou tratat, cel mai puternic guvern mondial de la acea vreme, stabilește o nouă alianță c-o civilizație pe cale de dispariție, tot din constelația Orion, cu numele de Nebu (celebrii Cenușii din cultura pop). Din acest moment, în lume, avansul tehnologic prinde aripi în mod exponențial. Ce s-a întâmplat în realitate?

Au fost naziştii pe Lună?
Centrul De Studii Internationale Roswell, New Mexico / Model farfurie zburătoare aparținând celui de al Treilea Reich.

Mulți membri din cadrul comunităților UFO blamează tratatul lui Eisenhower, acuzându-l în mod direct pentru crearea unui contract karmic între umanitate și facțiunea Cenușiilor din Orion. Adevărul este că Eisenhower împreună cu patrioții din cabinetul prezidențial erau depășiți din toate punctele de vedere! Cabala Nazistă împreună cu grupul Majestic 12 încercau pe toate părțile să acapareze Departamentul de Apărare (DoD). Între 1945 și 1948, aduceți-vă aminte că operațiunea High Jump a fost un total eșec. Americanii s-au întors cu coada între picioare din “expediția” Amiralului Byrd în Antarctica. Pur și simplu au fost surclasați de către tehnologia nazistă, încât au fost nevoiți să capituleze. Peste câteva sute de mii de naziști au migrat din Antarctica în America prin proiectul Omega, pentru a stabili cel de-al 4-la Reich. În acel moment, în interiorul Statelor Unite a avut loc o adevărată luptă internă. Mai multe facțiuni naziste, grupuri germane și membri ai Cabalei s-au ciocnit între ei, printr-un un joc imens de putere și control global al agențiilor secrete de spionaj. Eisenhower nu avea încotro decât să obțină și el la rândul său sprijin pentru a face față oricărui agresiuni asupra poporului american. Speranța a venit, aparent, în urmă prăbușirii OZN-ului de la Roswell, care a deschis o poartă nouă de salvare. Prețul plătit? Tehnologie în schimbul disecării genetice a oamenilor. Din acest moment, s-a dat drumul răpirilor OZN și programelor de hibridizare terestră. Se spune că civilizația Cenușiilor din Orion avea nevoie de material genetic proaspăt, iar oamenii aveau biodiversitatea necesară experimentelor lor. Cam atât a costat “taxa de protecție”.

Avem o imagine de ansamblu destul de dezolantă, în care umanitatea este prinsă între ciocan și nicovală, fără ca măcar să-și ofere acordul! Știu că mulți dintre voi cunoașteți aceste evenimente, dar a fost nevoie de un mic rezumat pentru a vă reaminti apariția Noilor Zei. Aceste facțiuni din afara Pământului s-au folosit de ideologia nazistă și de setea de putere a oamenilor din Sistem, pentru a se putea infiltra în structurile celor mai puternice guverne mondiale și pentru a-și putea construi pe mai departe armada. Ținta n-a fost în mod direct planeta noastră, ci sistemul solar. Pentru asta, aveau nevoie de resurse și forță de muncă. În urma acestor tratative, peste 2 miliarde de suflete au fost folosite pe post de sclavi, atât ca cercetători și oameni de știință, cât și donatori de material genetic și experimente inimaginabile minții umane. Dar lucrurile nu se termină aici. Odată cu “debarcarea” acestor facțiuni non-terestre din Orion, s-a produs o infestare parazitară cu inteligență artificială asemănătoare unei contaminări virale. La fel cum omul modern poate să aducă boli în cadrul unui trib izolat din Amazon, la fel s-a întâmplat și cu aceste ființe non-umane.

Despre acest subiect, vom vorbi data viitoare.

Următorul episodNoua Ordine Mondială, nazismul și infestarea reptiliană (II) >>
Acest articol face parte 1 din 2 seria Noua Ordine Mondială, nazismul și infestarea reptiliană
5 5 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Giurca Mely

giurcamari2021@gmail.com
Formidabil….articol.