Noul Pământ şi nivelele de conştiinţă - I
© 123rf
Timp estimat de citire: 3 minute

Tot ceea ce avem de făcut este să înţelegem că iubirea este SINGURUL răspuns la toate problemele omenirii.

În ultimii ani am constatat că această chestiune a Noului Pământ a fost cu totul greşit înţeleasă.

Desigur că nici autorii cărţilor, în care un asemenea subiect a fost abordat şi explicat, nu au redat mai pe înţelesul cititorilor o asemenea noţiune. Şi tocmai de aceea foarte multă lume, care a auzit sau citit despre Noul Pământ, a rămas cu impresia că acest Nou Pământ trebuie să fie undeva în alt loc din spaţiu. Desigur că şi ideea spaţiului intră aici în calcul, dar mai degrabă decât dimensional, cu toate că e vorba despre nivelul 5D al Pământului în viitorul apropiat, putem vorbi de noţiunea temporalităţii. Deci Noul Pământ are la bază realitatea unei noi linii temporale, cu toate direcţiile de manifestare incluse în ea.

Noi am mai discutat despre ce înseamnă acest Nou Pământ, deoarece include noţiunea de elevare a conştiinţei, ceea ce încă în privinţa majorităţii omenirii nu se pune problema.

Oamenii sunt încă într-o fază a inerţiilor lor lumeşti, pe nivelele 3,50D – 4,25D, determinate de vechile tipare de atitudine şi comportament. Astfel fiecare linie de timp personală depinde din multe puncte de vedere de ceea ce se petrece la ora actuală pe plan mondial. Şi asta pentru că oamenii încă au impresia că ceea ce se decide, de exemplu, la Washington sau la Bruxelles va avea efect mai mult sau mai puţin asupra vieţii lor personale, pornind de la ideile dezbătute în familie şi până la viaţa lor socio-profesională. Bineînţeles că acestea sunt doar prejudecăţi care totuşi erodează adevărata percepţie asupra lucrurilor.

SURSĂ123rf
Articolul precedentMona Lisa extraterestră – I
Articolul următorRevista COSMOS Nr. 119 – Iunie 2017
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile