Noul Pământ
© 123rf

Noul Pământ aşa cum a fost văzut de sfântul Ioan în viziunile avute în insula Patmos este chiar acest Pământ al nostru

Se tot vorbeşte în vremea din urmă despre schimbările majore ce vor transforma planeta…

Din acest punct de vedere există încă multe confuzii legate de modul în care un asemenea fenomen se va petrece. Tocmai de aceea ne-am gândit că ar fi util să vă oferim câteva informaţii în plus pe marginea acestui subiect, pentru a ştii cam la ce să vă aşteptaţi în următorii ani.

Fenomenele meteo-climatice care au loc în prezent reprezintă consecinţa modificărilor nivelelor de energie ale Pământului, care este la rândul său o entitate vie, ca şi noi.

Acumulările de evenimente negative din ultimii 50-60 de ani, respectiv războaie, conflicte regionale, dispute economico-militare şi altele de facturi relativ similare au produs în opinia publică mondială reacţii care au stârnit valuri de energii de diferite feluri, însă preponderenţa acestor energii a fost una negativă.

Decenii la rând karma acumulată de societatea modernă este una majoritar negativă şi modul în care ea se descarcă este arătat de suma fenomenelor geo-climatice: cutremure, inundaţii, secetă, tornade violente şi alte fenomene adiacente acestora.

Oamenii stau la televizor şi privesc la ştiri atunci când se anunţă catastrofe naturale şi eventualul număr de victime, şi se întreabă cu toţii de ce au loc astfel de fenomene?

Este simplu de înţeles că atâta timp cât sistemul, condus de cei care cred că pot stăpâni lumea la nesfârşit, îi menţine pe oameni într-o stare de ignoranţă, combătând cu vehemenţă sursele spirituale care încearcă să prezinte oamenilor adevărul, naţiunile lumii vor rămâne într-o stare latentă, în care vor avea tendinţa să nu creadă că la baza acestor fenomene dezechilibrate se află chiar emanaţiile lor mentale şi psihice.

Noosfera

Este foarte clar că Pământul nu ne mai vrea aşa, nu ne mai suportă să fim ignoranţi la adresa lui.

Destul decenii la rând au fost deversate în apele sale tot felul de otrăvuri şi deşeuri radioactive, destul au fost defrişate pădurile planetei sub pretextul modernizării (când se puteau alege alte metode), destul am intoxicat corpul eteric al planetei cu emisiile noastre mentale negative.

Este timpul să facem ceva pentru a reuşi să trecem împreună cu Pământul către noi stări de conştiinţă şi energie, ca să putem avea o viaţă într-adevăr lipsită de elemente negative.

S-a vorbit mult despre Noul Pământ.

Mulţi şi-au imaginat că este vorba despre un Pământ paralel, care a fost amenajat în ultimele secole de entităţile din dimensiunile înalte ca un refugiu pentru omenirea ce ar fi supravieţuit după o eventuală Apocalipsă. Alţii au crezut că cei răi vor fi pur şi simplu şterşi de pe faţa Pământului de Mâna Divină a Creatorului şi că vor rămâne doar oamenii buni.

Desigur că au mai fost şi alte aşa zis modele ale Noului Pământ imaginate de către diferite grupuri de aspiranţi spirituali. Niciun model din acestea nu este valabil, deoarece trebuie să luăm întreaga chestiune la modul ştiinţific. Nu se va produce nu ştiu ce imens miracol într-o seară, şi a doua zi ne-am trezi cu toţii dimineaţa într-o lume paradisiacă, nici nu va avea loc o intervenţie masivă a civilizaţiilor extraterestre care să ne salveze. Cert este că acest lucru se va produce într-un singur fel, ce poate explicat doar într-un singur fel: ştiinţific!

https://revistacosmos.com/noul-pamant-si-nivelele-de-constiinta-i/

Noul Pământ aşa cum a fost văzut de sfântul Ioan în viziunile avute în insula Patmos este chiar acest Pământ al nostru, de acum din aceste clipe când citiţi aceste rânduri, dar care va trece şi trece deja, treptat, printr-o stare de metamorfoză energetică şi de consistenţă a sa ca planetă. Devine mai uşor, se încarcă cu Lumina pe care o absoarbe ca şi când ar bea apă, aşa cum facem noi. Se poate spune chiar că zilnic la micul dejun Pământul mănâncă Lumină şi Iubire pe care Creatorul i le oferă cu atâta compasiune.

Ca să putem înţelege transformarea planetei către stadiul Noului Pământ şi să putem explica asta la modul ştiinţific, putem asemui starea actuală a Pământului cu stratul de piele uman.

Se ştie că orice celulă din straturile pielii trăieşte aproximativ 4 săptămâni. Dacă am compara structura scoarţei terestre cu celulele pielii, extinzând durata de la 4 săptămâni la 400 de ani, atunci am înţelege că a cam venit timpul pentru ca celulele Pământului să lase locul altora, tinere şi sănătoase, pline de lumină şi energie. Altfel spus, structura planetei se va reînnoi iar noi am fi exact ca microorganismele care locuiesc în pielea noastră.

Dacă am fi ca paraziţii microscopici – respectiv oamenii răi şi cei întunecaţi, reînnoirea i-ar îndepărta aşa cum ne spălăm noi pielea cu apă şi săpun sau ca şi atunci când facem plajă şi pielea se curăţă datorită băii de lumină solară. Dacă am fi oameni buni şi care aspiră către bine şi frumos, atunci vom trece prin reînnoire odată cu planeta, la fel cum substanţele naturale din piele nu dispar odată cu desprinderea celulelor după cele 4 săptămâni. Deci va fi o schimbare de conţinut şi aspect, şi tot ce a fost până acum urât şi supărător va dispare, precum celulele uzate şi îmbătrânite.

Omniştii – Noul Val

În plus cei care vor fi pe Noul Pământ trebuie să înţeleagă faptul că nu vor pleca de pe actuala planetă, ci doar li se va schimba starea interioară care fiind în realitate o frecvenţă, aceasta va spori tot mai mult odată cu trecerea Mamei Geea către o stare vibraţională mai înaltă. E ca şi cum aţi trece de pe undele medii pe cele ultrascurte doar pentru că v-aţi cumpărat şi montat piese noi, ca la un radio, şi astfel aţi modificat calitatea recepţiei şi nivelul de emisie.

Câţi dintre voi ştiu că supărarea şi răutatea îmbătrânesc fiinţa umană mai repede decât mecanismul natural de îmbătrânire? Aşa că să luăm aminte să iubim şi să fim binevoitori, căci precum Iisus a spus-o: „cei blânzi – şi deci şi buni – vor moşteni Pământul”! Şi câtă dreptate avea El acum 2000 de ani!

5 COMENTARII

  1. As vrea sa dispara ipocrizia , asta ma deranjaza cel mai mult, daca vrem se poate dar e greu pt ca nu cred ca sunt pa pamant nici macar 5% care nu sunt supusi acestui fenomen izvorat din minciuna (ipocrizia) !

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?