Graficul din imagine (Institutul HeartMath) sintetizează informațiile într-un calendar tip spectogramă și ilustrează schimbările dinamice care au loc în regiunea Rezonantei Schumann a câmpului magnetic (amplitutdine, frecvență).

Energia Plasmatică vizează chakra inimii, trezirea adevăratei iubiri în oameni şi ridicarea conştiinţei către 5D.

Anul de graţie 2012… Vă mai amintiţi că lumea era în fierbere pentru că se apropia sfârşitul acelui an considerat fatidic? Deşi au existat într-adevăr tot felul de stări interioare pe care toţi oamenii Pământului le-au traversat, în exterior adică la suprafaţa planetei nu s-a întâmplat nimic spectaculos, aşa cum se vehiculaseră tot felul de zvonuri şi informaţii abracadabrante.

Cu toate acestea intrasem în Centura Fotonică şi de atunci încoace Noua Energie îşi face simţită tot mai mult prezenţa ei pe Pământ.

Adevărul este că sistemul solar a intrat la marginea Centurii la sfârşitul anului 1980, dar odată cu avansarea către interiorul ei, efectele Noii Energii reprezentată de Energia Plasmatică se amplifică. Şi puţin mai încolo vom explica şi care sunt simptomele.

Astrofizicienii au observat în urma numeroaselor studii asupra coroanei Soarelui, că aceasta şi-a schimbat culoarea din galbenă uşor portocalie înspre alb, acesta având tendinţa de a deveni tot mai strălucitor. Deci ştiinţific vorbind ceva se întâmplă! Cu precădere savanţii ruşi de la Academia Naţională de Ştiinţe din Novosibirsk monitorizează permanent acest fenomen.

Ce efecte apar odată cu schimbarea culorii heliosferei?

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

4 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile