Graficul din imagine (Institutul HeartMath) sintetizează informațiile într-un calendar tip spectogramă și ilustrează schimbările dinamice care au loc în regiunea Rezonantei Schumann a câmpului magnetic (amplitutdine, frecvență).
Timp estimat de citire: 3 minute

Energia Plasmatică vizează chakra inimii, trezirea adevăratei iubiri în oameni şi ridicarea conştiinţei către 5D.

Anul de graţie 2012… Vă mai amintiţi că lumea era în fierbere pentru că se apropia sfârşitul acelui an considerat fatidic? Deşi au existat într-adevăr tot felul de stări interioare pe care toţi oamenii Pământului le-au traversat, în exterior adică la suprafaţa planetei nu s-a întâmplat nimic spectaculos, aşa cum se vehiculaseră tot felul de zvonuri şi informaţii abracadabrante.

Cu toate acestea intrasem în Centura Fotonică şi de atunci încoace Noua Energie îşi face simţită tot mai mult prezenţa ei pe Pământ.

Adevărul este că sistemul solar a intrat la marginea Centurii la sfârşitul anului 1980, dar odată cu avansarea către interiorul ei, efectele Noii Energii reprezentată de Energia Plasmatică se amplifică. Şi puţin mai încolo vom explica şi care sunt simptomele.

Astrofizicienii au observat în urma numeroaselor studii asupra coroanei Soarelui, că aceasta şi-a schimbat culoarea din galbenă uşor portocalie înspre alb, acesta având tendinţa de a deveni tot mai strălucitor. Deci ştiinţific vorbind ceva se întâmplă! Cu precădere savanţii ruşi de la Academia Naţională de Ştiinţe din Novosibirsk monitorizează permanent acest fenomen.

Ce efecte apar odată cu schimbarea culorii heliosferei?

Unul dintre cele mai importante este modificarea Rezonanţei Schumann de pe Pământ, care de la valoarea de 7,5 – 8 în anii 70-80 a ajuns azi la valoarea de 16 Hz! Odată cu asta se produc peste tot pe Pământ, inclusiv în ecosistem, schimbări în toate structurile, atât în cele ale naturii – relieful, apele, atmosfera, cât şi în formele vii de viaţă. Astfel, energia solară este şi ea nu doar amplificată, ci şi modificată structural în componenţa sa fotonică şi cuantică. Iar asta amplifică Rezonanţa Schumann.

Simulare Rezonanța Shumann

Din această perspectivă este foarte important de reţinut că: dacă Soarele în mileniile trecute emitea normal, energia sa era direct conectată cu modul în care se manifesta ADN-ul, mai ales cel uman. Acum pentru că a crescut frecvenţa sa, ADN-ul şi deci codonii suferă mutaţii la nivelele lor cuantice! Ce înseamnă asta? Codonii sunt secvenţe de câte 3 baze azotate, care prin combinaţiile lor generează şi structurează ceea ce numim aminoacizi. Aceştia creează proteinele din corp şi de la acest nivel încep să fie construite ţesuturile noastre anatomice.

Ei bine, odată cu creşterea Rezonanţei Schumann, odată cu schimbarea culorii heliosferei din galben-uşor portocaliu înspre alb, în ceea ce priveşte specia noastră umană vom trece iniţial vreme de 50-100 de ani de acum încolo printr-o serie de transformări, de la nivel genetic spre înafară, iar o parte din înfăţişarea şi funcţionalitatea noastră ca fiinţe umane se vor schimba din mers.

Actualele simptome pe care miliarde de oameni le acuză – oboseală deşi odihna e suficientă, epuizarea sufletească, disconfortul de vitalitate deşi analizele medicale sunt bune etc. – sunt doar o mică parte din ceea ce va veni. Ni se schimbă frecvenţele chakrelor, a corpurilor subtile şi deci a aurei, a circuitelor neuronale, a componenţei sanguine – de unde şi simptome de tensiune fără cauze clasice, a percepţiilor, a celor 5 simţuri fizice şi nu în ultimul rând a modului nostru de interacţiune cu natura.

Energia Fotonică este o Energie Plasmatică şi aceasta are o anumită frecvenţă aparte, care rezonează cu corpul christic adormit din aura noastră. În funcţie de karma proprie, dacă este curăţată în mare parte, această Energie Plasmatică va trezi treptat corpul christic la cei care au lucrat cu ei înşişi. Cei care nu şi-au curăţat karma prin diferite situaţii de viaţă şi relaţionale, vor rămâne cu energia stagnantă în aura lor, iar impactul acesteia cu Energia Plasmatică le va cauza o degradare rapidă a corpului şi sănătăţii.

De altfel vedeţi că la ora actuală nu doar persoanele în vârstă trec în masă spre alte dimensiuni, ci şi persoane cu vârsta între 45-55 de ani, şi chiar sute de milioane de tineri pe întreaga planetă, cel mai des simptom fiind stopul cardiac – tradus prin rezistenţa vechiului la Noua Energie.

Iar asta ne spune nouă tuturor că Energia Plasmatică vizează chakra inimii, trezirea adevăratei iubiri în oameni şi ridicarea conştiinţei către 5D.

SURSĂHeartMath
Articolul precedentÎntre lumină şi întuneric – I
Articolul următorLupta pentru adevăr
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile