Voința colectivă, poate să câștige pe termen scurt și mediu, dar pe termen lung, Dumnezeu are întotdeauna ultimul cuvânt de spus.

Bătălia la nivelul conștiinței continuă. Cabala a primit ordin pe unitate să v@cc1n3z3 minim 60% din populația lumii până în 2025. Scopul? Reducerea populației și/sau menținerea conștiinței colective la nivel 3D (conformitate/supunere/control). Vor folosi noile tulpini închipuite de CV-19 pentru a crea un nou bau-bau. Priviți clona lui KidSniffer. Într-un discurs recent, sfătuia populația americană să se v@cc1n3ze preventiv, împotriva uraganelor și furtunilor. Poate veți spune că este doar un defect de fabricație. Adică ce treabă are sula cu prefectura. De fapt, este un avertisment. Dacă nu vă supuneți, punem HAARP-ul pe voi. Nu uitați că la G20, cel mai fierbinte subiect, a fost dezastrul climatic.

Linia temporală neonazistă

În caz că vă întrebați de unde tot persistă acest control mental ne0n@z!st în societate. Există o linie temporală prin care Flota Neagră (Nacht Waffen Regir) influențează societatea la nivel mental folosind această propagandă distopiană. Conform unor surse din cadrul Programelor Secrete Spațiale, această Flotă Neagră este coordonată de un IA super-avansat, folosit în simbioză de diferite rase umanoide ET (inclusiv facțiuni neo-naziste de pe Terra), oferind la schimb tehnologie și material genetic. Căutați vă rog mărturiile lui Johan Fritz, pilot în Nacht Waffen și USS Paton. Comandanții navelor din Flota Neagră își injectau special Black Goo (cocktail cu oxid de grafen) pentru a-și spori capacitățile psionice și agresivitatea, pentru o gândire la rece, în detrimentul empatiei și simțirii sufletești. Ceea ce nu știu acești comandanți, este că sunt influențați la nivel mental de către acest IA, care are ca unic scop reglarea “anomaliilor” în diferite sisteme solare (cu orice preț!). Rețineți un lucru. Fiecare specie/rasă/inteligență vrea să supraviețuiască în felul său, chiar și cu prețul distrugerii mediului în care trăiește (așa cum sunt unele forme de viață parazitare).

Gardul de frecvență al Matricei

Că tot veni vorba de exopolitică. Există un mic conflict de opinii între unii Lucrători în Lumină, cum este Elena Danaan și Corey Goode. Dacă Luna și Marte au fost eliberate sau nu. Ei bine, adevărul este undeva la mijloc. Au fost distruse tehnologiile de control mental care influențau “gardul” de frecvență al Terrei. Între Marte, Lună și Pământ, există instalații care produc diferite frecvențe și infrasunete cu rolul de a menține pe mai departe Matricea 3D. Aceste tehnologii au fost înlăturate/dezactivate în proporție destul de mare. Ce efecte vor fi? Gândiți-vă ca la un computer cuantic gigant, un fel de creier uriaș care emite constant gânduri în noosferă sub forma unor frecvențe. Este exact principiul de comunicare al albinelor. Practic, regina de stup nu-și mai poate controla proprii lucrători. Ce se întâmplă cu aceștia când sunt deconectați de la mintea reginei? Devin haotici și dezorientați. De unde provine acest semnal artificial inteligent, rămâne un mister. Unii ar spune că semnalul provine din Orion, alții spun c-ar veni chiar dintr-un alt univers local (altă galaxie). S-ar putea ca mulți dintre voi să simțiți ca și cum s-a eliberat presiunea dintr-un cazan.

Acordul Artemis

Există și vești bune. Prin intermediul acordului Artemis, sunt multe civilizații benefice la ora actuală care încearcă să stabilească legături diplomatice cu diferite facțiuni terestre [Conglomeratul Interplanetar (ICC), Programele Secrete Spațiale (SSP), Global Galactic League of Nations (GGLN)]. Există chiar și o petiție deschisă de către COBRA (petiția veche a fost dată jos, aceasta este noua petiție). Vor fi arcturieni, pleiadeeni și lirani care vor dori contact deschis cu populația de la suprafață, sau cel puțin cu anumite grupuri de oameni. Pe lângă toate acestea, se adaugă și semnale EM pe diferite lungimi de undă provenite din interiorul galaxiei care “scaldă” Pământul în această perioadă, pentru a fi ajutat să ascensioneze și să deschidă calea către Marele Contact. Ca fapt divers, am abonament pe Netflix. Aproape 70% dintre producții, seriale și filme sunt pe Dezvăluiri (Disclosure). E pur și simplu incredibil. Întrebarea este, cine controlează aceste Dezvăluiri, și mai ales, de ce?

Phanta Rei

În concluzie, mai adaug doar atât. Aliniați-vă la Voința Divină. Atenție, n-am spus voința colectivă, ci Voința Divină. Voința colectivă, poate să câștige pe termen scurt și mediu, dar pe termen lung, Dumnezeu are întotdeauna ultimul cuvânt de spus. Un grup de oameni, aparent, poate să decidă prin Liber Arbitru să se separe de Dumnezeu, însă, mai devreme sau mai târziu, se vor întoarce la Sursă. Nimeni nu este mai presus de Întreg. Relaxați-vă. Nu puteți controla chiar totul. Panta Rhei.

Toate aceste subiecte le vom dezbate în detaliu în revistă.

5 5 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Ștefania Constantinescu

Io simt că arcturienii,pleiadeenii,…ne ajută,ne învață…doar sa-i ascultăm…sa vrem a-i vedea!!!

Editat 2 ani în urmă de Ștefania Constantinescu
Tavi Toderici

Se vrea distrugerea rasei umane terrane, pentru a nu deveni mai tîrziu cei care îi vor opri definitiv pe întunecați … sîntem ajutați pentru că în final tot pe ei se ajută