Din perspectiva spiritualității orientale, fiecare nume are o anumită vibrație sau frecvență care poate influența personalitatea și traseul vieții.

Numele reprezintă o emblemă energo-spirituală foarte importantă pentru lumea Pământului, căci fiecare dintre noi poartă un nume care, deși poate fi același în cazul milioanelor de indivizi, în raport cu data de naștere și karma cu care venim, are o conotație unică și originală prin manifestările care apar în calea propriei vieți.

Am văzut în prima parte a acestui serial că diminutivul are o importanță foarte mare de-a lungul vieții noastre. Și evident că are importanță de asemenea, mai ales din perspectiva karmică, diminutivul sau schimbarea numelui comportă modificări substanțiale în privința felului în care evenimentele din linia temporală proprie se succes și se manifestă. Sunt de exemplu diminutive care conține mai multe litere emoționale, ori mentale, ori psihice, ori fizice și dacă am face o analiză pe diferite cazuri, ca să ne convingem de modul în care asemenea chestiuni operează în viața individului în sine, ne vom convinge de un mare adevăr…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Următorul episodNumele, karma și destinul (II) >>
Acest articol face parte 1 din 2 seria Numele, karma și destinul
Articolul precedentBazele stelare din Carpați
Articolul următorLăcomia spirituală și denaturarea Realității
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
5 2 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile