Numele noastre, pe lângă data nașterii, conturează împreună o imagine extraordinară de informație-energie și materie care se manifestă în planul fizic sub forma acestui corp.

Despre numere ați auzit cu toții, mai ales că se vorbește despre ele și la noi în România de vreo 15 ani. Numerologia a devenit și la noi o profesie începând cu acest an când a fost introdusă în nomenclatorul de meserii. Deci despre numere să tot vorbești…

Dacă analizați doar câteva momente imaginea lumii noastre, ați constata că nimic nu poate exista fără numere. De la data de naștere din certificatul de naștere și până la indicative codate cu numere ce apar în acte super clasificate, întreaga noastră civilizație se bazează pe existența și aplicarea numerelor. Așa cum au demonstrat anticii prin diferite raționamente la vremea lor, nu există un final al vreunei numărători decât dacă rem noi sau dacă numărătoarea respectivă se referă la o cantitate finită. Altfel numerele pot continua la infinit. Culmea este că orice numărătoare pornește de la 0, deși foarte mulți oameni, inclusiv profesori, matematicieni și alte categorii, folosesc numerele începând de la cifra 1. E corect? E greșit? Cine știe…

Tesla spunea despre numere că dacă poți gândi în termeni de vibrație, vei putea înțelege secretul triadei 3-6-9 ca numere aflate în acțiune. Deși la ora actuală marea majoritate a populației nu crede încă în influența numerelor, deși dacă-i întrebi pe mai toți oamenii când s-au născut îți vor spune mândri data lor de naștere, numerele au fără îndoială o influență covârșitoare asupra vieții noastre, fie că vrem sau nu vrem, fie că ne dăm seama de asta sau nu. Cercetările lui Tesla asupra originii numerelor, dar și a maeștrilor spirituali din vechime, au pus în evidență că acestea sunt înainte de orice niște vibrații energetice informaționale. De exemplu cifra 1 a putut fi înțeleasă în vechime ca fiind reprezentată de trunchiul unui copac, cifra 2 de desprinderea din trunchi a două ramuri, 3 poate că a însemnat trei ramuri desprinse, 4 poate a fost înțeles ca pereții unei case, 5 fiind casa cu cei 4 pereți și acoperișul și așa mai departe, adică este foarte posibil ca la începuturi oamenii să fi înțeles numerele ca elemente ale lucrurilor existente în natură, și să le dea apoi semnificația în funcție de ceea ce însemna acel lucru. Evident că la asta s-a adăugat și hermetismul din străvechime, iar azi beneficiem de acest cumul miraculos al unei cunoașteri sacre ce ne este la îndemână într-o carte sau pe internet oricând vrem noi.

Foarte multă lume a înțeles greșit conceptul de numerologie și rolul numerelor în viața noastră, crezând că numerologia te ajută să câștigi la loterie. Un concept lumesc cu totul fals și deformat! Numerele în primul rând au cu totul alt rol în viața omului, nu pentru a câștiga la loterie speculând numerele câștigătoare. Dacă fiecare număr este o informație și o energie sub forma unei vibrații/frecvențe, conform Principiului Creației care înseamnă Informație-Energie-Materie, atunci aceste numere reprezintă un fel de cod al Creației, pe care dacă-l vom înțelege, viața noastră se va transforma într-un mod uluitor! De ce? Pentru că dacă înțelegi ce înseamnă data ta de naștere, numărul străzii, al blocului, al etajului, al apartamentului unde locuiești, vei înțelege de ce ți se întâmplă lucruri bune și vecinului, sau altora, lucruri mai puțin bune sau invers. Așa este și cu numerele de înmatriculare de la mașină, deși unii și le aleg dintr-o convingere mai mult mistică decât spirituală cunoscătoare. Chiar și în cazul gemenilor numerele acționează diferit, deoarece unul dintre ei se naște cu un minut sau câteva minute după primul, și aici se poate considera că la calculul numerologic se poate adăuga, în anumite cazuri cum este și cel al gemenilor, ora și minutele de la naștere, care vor configura destine diferite.

Dincolo de toate acestea, dacă vă uitați peste tot în jur, numerele ne definesc întreaga existență și civilizație. Pe străzi, pe clădiri, pe mașini, în tot felul de acte, în cărți ca număr de pagină, pe telecomenzile televizoarelor, pe butoanele aparatelor de uz casnic și ustensile de bucătărie, la codurile de bare de pe orice produs, pe orice lucru care există în lumea noastră numerele sunt prezente. Acesta este un mod sofisticat și complex de organizare a civilizației noastre, dar încă lumea în majoritatea ei ignoră complet acest aspect extrem de important.

Numele noastre pot fi echivalate în cifre, și prin urmare fiecare dintre noi suntem o sumă de Informație-Energie-Materie, adică un Sine Spiritual (Informația) – Energie (Aura cu chakrele) – Materie (Corpul fizic cu structura sa) și atunci ne putem da seama că numele noastre, pe lângă data nașterii, conturează împreună o imagine extraordinară de informație-energie și materie care se manifestă în planul fizic sub forma acestui corp – persoana sau individul uman – care trăiește în planul lumii Pământului.

Pentru a înțelege că numerele ne definesc 100% viața, putem să mai spunem aici că îți poți afla cu aproximație de cel mult 1 an diferență data sau perioada la care vei ieși din planul fizic al acestei lumi, adică data la care-ți închei existența terestră. Deși se spune că doar Dumnezeu știe când vei trece dincolo, există totuși posibilitatea de a stabili cu destulă exactitate un asemenea moment, cel puțin ca vârstă.

Să dăm un exemplu în acest sens.

Doi adulți născuți în același an, unul în septembrie, altul în noiembrie, soț și soție, amândoi născuți în 1938. El a trăit până la 79 de ani și trei luni decedând în urma unei complicații post-operatorii. Ea a trăit până la 80 de ani și 7 luni, deci decesul amândurora s-a învârtit în jurul cifrei 80. Dacă adunăm cifrele la ambii, pentru soț avem 5.09.1938 și avem cifra 8, iar în cazul ei avem 3.11.1938 deci tot cifra 8 – adică vârsta de 80 de ani, acest număr reprezentând pragul de vârstă în jurul căruia urmau să treacă dincolo. Unii vor spune că poate există la ora actuală și alți oameni născuți în 1938 care trăiesc încă, și că regula n-ar fi valabilă. Ceea ce nu se știe este că pentru a afla data când pleci din lumea asta, poți adăuga prin adunare sau scădere la cifra anului nașterii ceea ce obții din ora nașterii, evident dacă ți-o cunoști. Căci cifra obținută din ora nașterii, adăugată la cifra obținută din data nașterii, poate arăta fie vârsta la care vei trece dincolo, fie arată câți ani mai trăiești în plus față de cifra rezultată din anul nașterii. Și putem calcula caracteristicile unui asemenea aspect pentru a vedea cât trăim, iar o regulă numerologică în acest sens, cel puțin pentru cei născuți în secolul 20, este să aduni la ultimele două cifre ale anului nașterii acel număr inversat – la care adaugi sau scazi ora nașterii (în funcție de rezultat, dacă depășește cifra 100 se scade ora nașterii), și astfel vei obține un rezultat despre cât ai putea trăi. Dar despre acestea și alte aspecte extrem de interesante vom vorbi în numărul următor… 

Următorul episodNumerele și vibrația lor (II) >>
Acest articol face parte 1 din 2 seria Numerele și vibrația lor
5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile