Una dintre condițiile de bază pentru a reuși frumos în viață este ca numele propriu să fie echilibrat din punct de vedere al vocalelor și consoanelor.

Uitându-mă puțin peste prima parte a acestui material, publicat în numărul anterior al revistei, mi-am pus problema dacă voi cititorii ați înțeles cel puțin chestiunea cu calculul momentului când poți pleca din lumea asta. Ar fi interesant să existe adoptată o tehnică valabilă pe tot globul, pentru a face previziuni referitoare la astfel de lucruri, cel puțin din perspectiva unei organizări mai bune a societății în general. În acest fel majoritatea oamenilor, știind estimativ cam când ar fi momentul în care va pleca din această lume, nu va pierde timpul cu lucruri mărunte și se va preocupa de propria evoluție.

Am observat că miliarde de oameni trăiesc cu această idee adânc înfiptă în mintea lor: consideră că au destul timp să-și rezolve toate problemele vieții, dar se trezesc la un moment dat că fie se îmbolnăvesc, fie viața lor se dezechilibrează cumva și nu mai sunt capabili să realizeze ce și-au propus și astfel dau chix…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Următorul episod<< Numerele și vibrația lor (I)
Acest articol face parte 2 din 2 seria Numerele și vibrația lor
Articolul precedentIdentitatea, sursa dezechilibrelor (II)
Articolul următorDe la Abac la computerul cuantic
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile