© Pixabay
Timp estimat de citire: 3 minute

Prin analiza numeromantică a numelui putem să ne stabilim eficiența în dobândirea rezultatelor de-a lungul vieții, evitând pe cât e posibil toate acele greșeli pe care le-am putea face dacă nu știm nimic despre noi înșine.

Continuăm acest serial interesant cu o altă fațetă a numeromanticii și anume conexiunea acesteia cu cele 4 elemente – Focul, Apa, Aerul și Pământul.

Dacă fiecare literă a numelui și prenumelui corespund diferitelor nivele – emoțional, fizic, mental și sufletesc sau intuitiv – rezultă la o primă analiză, din perspectiva celor 4 elemente, că în raport de combinația literelor avem înscrisă în noi o caracteristică principală.

Ca să putem face corelarea lor este necesar să ne folosim de ayurveda, pentru a putea determina dacă numele nostru poartă o preponderență a unui element. Astfel în raport de predominanța elementului vom înțelege dacă suntem o persoană care are parte de oportunități în viață sau de multe obstacole. Și ca să nu pierdem timpul să dăm și un exemplu.

Luăm la întâmplare un nume de persoană, de exemplu Ionescu Carmen. Are 4 vocale în numele de familie și 2 vocale în prenume, în timp ce la nume are doar 3 consoane și la prenume 4 consoane. Per total are 6 vocale și 7 consoane, deci mai multă energie interioară decât manifestată în exterior.

Să vedem clasificarea.

Pe nivel fizic are următoarele litere: 6 litere – M, N de două ori, O, E de două ori. Pe nivel intuitiv/sufletesc doar o literă – R. Pe nivel mental – două litere, A și S, și pe emoțional 3 litere, C de două ori și U. Pentru nivelul fizic corespunde elementul Pământ, pentru nivelul emoțional Apa, pentru cel mental Aerul și pentru cel intuitiv/sufletesc Focul. Am stabilit deci corespondențele.

Și acum să vedem transpunerea acestor aspecte relaționate cu numele.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?