© Pixabay
Timp estimat de citire: 4 minute

Orice prenume poate fi analizat în acțiunea sa, separate sau împreună cu numele de familie, pentru a vedea în ce măsură el ne ajută să ne îndeplinim obiectivele propuse.

Fiecare om are un nume, și fiecare nume este mai mult sau mai puțin sonor, plăcut, atractiv, vibrant sau din contră, șters, neinteresant, ori lipsit de energie vibrantă. De exemplu la noi în popor sunt foarte mulți de Ion, Nae, Nicu și Ilie, nume comune câtorva milioane de persoane. Prea scurte, alcătuite după cum observați în afară de Nicu, din 2-3 vocale și o consoană. Ion spre deosebire de Ilie are un orizont de realizări mai restrâns, deoarece „n” nu permite exteriorizarea energiei ca „e” și „u”.

În funcție de prima consoană de după prima literă/vocală a prenumelui, și de ultima de dinaintea unei vocale de la sfârșitul numelui, avem o imagine despre felul în care energia acelui prenume lucrează în favoarea persoanei respective, și pe ce palier. O remarcă e necesară aici. Există prenume care se termină în consoană.

Să luăm 2-3 exemple pentru a explica simplu și pe înțelesul oricui.

  • Așa cum am redat în numărul trecut, există patru grupe de consoane: cele care  ating vibrația corpului fizic: D, F, M, N, V și X (Xenia); cele care ating corpul mental – H, J, S, Z; cele care ating corpul emoțional – B, C, L, T; cele care ating corpul sufletesc – G, P și R.

Luăm prenumele de Vlad.

Începe cu consoana V, urmată de L și se termină în consoana D, între V și L fiind A. V și D sunt consoane ce definesc aspectele fizice materiale, în timp ce L îl definește pe cel emoțional, iar A imprimă o energie de acțiune și curaj care duce la reușite. Am putea considera că persoanele cu prenumele de Vlad sunt curajoase, energice, ambițioase, care sunt preponderent interesate de chestiuni fizice și materiale – bani, bunuri, afirmare în societate țintind poziții importante. L-ul le oferă suficientă energie emoțională pentru a-și duce la bun sfârșit proiectele, indiferent cât timp ar trece. Desigur că este important și numele de familie, deoarece și acela contribuie la vibrația prenumelui Vlad.

Al doilea exemplu – prenume Sorin.

Următorul episod<< Numeromantica – semnificația consoanelorNumeromantica – influența familiei și neamului >>
Articolul precedentAlinierea galactică
Articolul următorTainele Tarotului – Marele Preot și Îndrăgostiții
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile