© Pixabay
Timp estimat de citire: 3 minute

Este foarte important să acordăm atenție numelor noastre de familie, deoarece conțin direcții de viață.

În articolul de față ne vom ocupa fie și rezumativ, căci numeromantica se poate întinde pe sute de pagini de explicații, de conexiunea vibrațional-energetică dintre numele de familie și prenume. Pentru că ne place sau nu o astfel de legătură se manifestă pentru întreaga viață, în cazul persoanelor masculine, și o bună parte din existență pentru persoanele feminine până când acestea își iau numele de familie după cel al soțului. 

V-ați pus vreodată întrebarea de ce două persoane, un și o ea, înainte de căsătorie se înțeleg de minune, și după oficierea căsătoriei apar probleme? Este din cauză că ecuația vibrațională onomantică a soției se modifică după ce oficial își schimbă numele de familie. Desigur că există cazuri în care soția, chiar și după oficierea căsătoriei, își păstrează numele de familie dintâi, dar acestea sunt cazuri foarte rare.

Să vedem în ce constă schimbarea vibrațională, căci indiferent ce nume este schimbat cu un altul, tot din consoane și vocale este alcătuit, deși valoarea va fi diferită nu doar din punct de vedere numerologic, ci și datorită aranjării și ordinii diferite a literelor numelui de familie schimbat.

Să luăm un exemplu oarecare, fictiv bineînțeles – Georgescu Ana Maria.

Numele de familie are 5 consoane și 3 vocale cu un „e” și un „g” dublate, iar prenumele 3 consoane și 5 vocale cu „a” dublat de două ori. Litera G este echivalenta energiei psihice, adică a sufletului, și fără a intra prea mult în detalii se poate spune că acest nume de familie conține preponderent o energie ce vine direct din suflet. Faptul că „ge” se repetă indică o manifestare intensă a energiei sufletului, altfel spus în familia respectivă (sunt 5225 de familii cu acest nume în România) există o manifestare în atitudine provenită întâi de toate de la nivelul sufletului. Altfel spus acele persoane pun sufletul înaintea mentalului.

Pe de altă parte, dacă în numele Georgescu există 5 consoane rezultă că pe linia genetică membrii acestei familii dispun de multă energie care va fi exteriorizată în aspecte creative aplicate în domeniul profesional mai ales, datorită vocalelor e și u.

Acum să analizăm schimbarea de nume, presupunând că Ana Maria se căsătorește cu un partener al cărui nume de familie este Smarandache.

Următorul episod<< Numeromantica – energie și destinNumeromantica – temperament și caracter >>
Articolul precedentExistența cuantică
Articolul următorTainele Tarotului – Carul și Forța
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile