© Pixabay

Analizați-vă câte vocale aveți în nume și prenume și veți vedea care parte a voastră de corp este afectată din perspectiva sănătății.

Observăm că atunci când suntem strigați pe nume imediat mintea noastră și simțurile reacționează, și ne îndreptăm privirea sau atenția într-acolo de unde vine chemarea. Deci creierul reacționează instantaneu.

Spre deosebire de consoane, care indică impresia pe care noi o lăsăm asupra celor din jur, vocalele vorbesc despre ceea ce ne motivează. De obicei multe persoane au un număr egal de vocale și consoane în nume, dar există și persoane care au mai multe vocale decât consoane sau invers.

Un mic exemplu în acest sens – numele de Ana Maria Petcu, un nume ales cu totul la întâmplare.

Sunt 7 vocale și 6 consoane, ceea ce denotă faptul că persoanele care pot avea acest nume vor fi întotdeauna mai motivate în privința a ceea ce vor să obțină decât să facă o anumită impresie celor din jur. Dar dacă sunt 7 vocale, așa cum am menționat în numărul trecut al revistei, 7 este un număr impar și ca urmare, persoanele cu acest nume, oriunde ar fi ele și orice vârstă ar avea, se vor confrunta de-a lungul vieții cu dezechilibre și probleme de sănătate ce apar pe partea dreaptă a corpului. Și repet aici chestiunea: dacă este un număr par de vocale în prenume, onomantica susţine că persoana va avea probleme de sănătate pe partea stângă a corpului, iar dacă are un număr impar de vocale aceste probleme vor fi pe partea dreaptă a corpului.

De ce este așa și nu invers, poate vă întrebați mulți dintre voi.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Următorul episod<< Numeromantica – Primii paşiNumeromantica – semnificația consoanelor >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?