Aproape că nu există legendă sau mitologie care să nu facă referire la Lumile interioare ale Pământului.

Înainte să dați ochii peste cap, gândiți-vă că ideea unui Pământ solid la interior este la fel de „conspiraționistă” ca și cea a unui Pământ plat, în sensul că ambele teorii se bazează pe supoziții sau ipoteze fără să aibă la bază măsurători sau observații obiective. Cu alte cuvinte, nici până în prezent n-am căzut de acord cu privire la forma Pământului. Ca și civilizație, chestia asta ne plasează la nivelul 0 pe scala Kardashev.

Nici până în prezent n-am căzut de acord cu privire la forma Pământului. Conspiraționiștii adevărați ai planetei, cei care au acces la informații reale, au aruncat pe piața informațională tot felul de idei bizare, de la declarațiile amiralului Byrd și călătoria lui în centrul Pământului (un semi-fake bine regizat) și până la agenda obsesivă a Pământului plat. Motivul real n-are de-a face cu cei care citesc Jules Verne sau care se delectează cu conspirații Duminică seara, pe net. Motivul pentru care acest subiect trebuie să rămână tabu este pentru că „intrările” de la polurile Pământului sunt cele mai disputate teritorii din întregul sistem solar.

Dragii mei „ocultiști iluminați”, n-o să ajungeți prea curând în interiorul Pământului. Nu aveți abilitatea de a pătrunde spre centrul planetei datorită unor bariere de frecvență. Unu la mână, nu aveți tehnologia necesară pentru a săpa atât de adânc și doi la mână, vă veți lovi de benzi de frecvență diferite. Este ca și cum vreți să trimiteți un echipaj pe Alpha Centauri folosind rachetele lui Elon Musk. Apoi mai e factorul spiritual. Cine să vă primească acolo?

Din păcate aveți karmă grea de plătit. Efectele schizofrenice ale științei pe care le-ați perpetuat în ultimii 100 de ani prin bagatelizarea forțată a unor oameni de știință reali ca Tesla sau Walter Russel, și promovarea în schimbul lor a unor elite materialiste, membrii ai societăților voastre exclusiviste, v-au adus în punctul în care sunteți nevoiți să lucrați în prezent cu niște pseudo-intelectuali extenuați în goana după diplome, care nu mai au timp să realizeze că totul în acest Univers este interconectat și toate părțile tind să se reunească la Centru. Mă aștept să cunoașteți deja despre proprietățile eterului sau geometria electromagnetismului, dar asta presupune să dați dreptate unor oameni pe spinarea cărora v-ați clădit succesul.   

În mare parte voi știți deja despre interiorul Pământului. De atunci și până acum s-au scris sute de cărți, au apărut documente declasificate, insiderii au ieșit pe tușă, iar lanurile în cercurile de grâu (Crop Circles) s-au înmulțit ca ciupercile după ploaie. Mai mult ca sigur ați citit și cărțile misteriosului „Radu Cinamar” care în realitate este un grup de persoane. Interiorul Pământului este un subiect din ce în ce mai fierbinte, și totuși ne interesează atât de mult spațiul încât zici că nu mai avem loc pe Pământ.

Dacă facem un exercițiu simplu de „remote viewing”, vom vedea că informațiile despre interiorul Pământului sunt destul de încâlcite. Asta pentru că există planuri fizice interconectate cu planurile subtile, iar trecerile dimensionale se fac prin intermediul unor „buzunare” eterice dintre intersecțiile grilelor EMF (ley lines, Hartmann, Curry). Nu degeaba aceste intrări sunt considerate în același timp și zone sacre (Shasta, Glastonburry, Bucegi, Minele Regelui Solomon, Gizeh, Tibet etc).

Aproape că nu există legendă sau mitologie care să nu facă referire la Lumile interioare ale Pământului. Situația este complexă, tocmai datorită faptului că și planeta noastră are corpuri subtile. Ea nu este neapărat goală pe interior și nici plină și solidă, așa cum ne-a fost aruncată pastila. Este un mix. O structură de tip șvaițer cu învelișuri energetice. În interiorul Pământului există de trei ori mai multă apă ca la suprafață și munți la fel de înalți ca Everestul. La fel ca și omul, planetele sunt sisteme vii, prezintă intrări și ieșiri, canale de comunicare, caverne și cavități. Chiar și oamenii au o gaură mare pe mijloc. I se spune tract intestinal și este cea mai mare preocupare a vieții lor. Să fie mereu plină!

Întrebarea firească este cum ajungem acolo și dacă ființele din interiorul Pământului au ceva să ne transmită, de ce se feresc de un contact direct? Vom mai vorbi despre acest subiect, pentru că se apropie Marele Contact!

Articolul precedentEfectele nocive ale piramidelor din Egipt
Articolul următorEditorial – Vom repeta greșeala atlanților?
De-a lungul timpului a primit multe etichetări: îndrumător spiritual, mistic, hipster, flower power, hipiot, pronoic, panspermic, omnist și holobiont. Iar în timpul liber scrie...
5 3 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Darida Ana Mirela
Darida Ana Mirela
5 luni în urmă

Adevărul este în fiecare….Noua energie a Pământului trezește acest ADEVAR….din ce în ce mai mulți ne dam seama de minciunile în care am trăit ….Ei știu ca au pierdut…..Stimă și respect pentru tot ceea ce faceți!!!