De unde provine această ancestrală bătălie a fiiilor luminii împotriva fiiilor întunericului?

Vă vine să credeți sau nu, războiul dintre întuneric și lumină a început… Conform „Manuscriselor de la Marea Moartă”, găsite la Qumran în secolul trecut.

Că trăim vremurile de pe urmă, profețite de însuși Iisus, nu mai este nici o îndoială în această privință. De altfel există în textele descoperite la Qumran un fragment care prezice nașterea lui Iisus ca Messia, precum și viitorul război dintre întunecați și cei care servesc Lumina și Iubirea. Informațiile acestei „cărți” numită „Cartea Războiului” fac referire la nu mai puțin de 9 războaie, desfășurate succesiv, pe un parcurs de aproximativ 35 de ani, dintre care 29 de ani sunt cei decisivi.

Cercetările asupra acestui manuscris au pus în evidență că prin descrierile sale precede evenimentele Apocalipsei, deci se poate spune că cele 10 războaie dinaintea evenimentelor descrise în Apocalipsă sunt o succesiune de situații generate de unele mari puteri ale lumii, și prin termenul de „război” – dus împotriva uneia sau alteia dintre națiunile lumii, așa cum descrie manuscrisul – nu înseamnă neapărat război cu arme. Un război la ora actuală este dus, așa cum și vedem, pe frontul medical, actuala campanie furibundă și de-a dreptul dementă cu vaccinarea și „certificatul verde” fiind o dovadă care nu mai are nevoie de niciun alt argument!

Dar de unde provine această ancestrală bătălie a fiiilor luminii împotriva fiiilor întunericului? S-a produs ceva în epoci de demult și acel teribil eveniment a continuat pe planeta noastră? Se pare că da! Este un conflict – l-am putea numi etern – care-și are rădăcinile, cel puțin pentru zona sistemului solar, în civilizația planetei Tiamat. Din acele epoci situate cu milioane de ani în urmă se tot propagă acest război între două mari grupări, care nu mai țin seama de multe sute de mii de ani de regulile de conviețuire în Calea Lactee.

Dacă stăm să ne gândim la toate scripturile străvechi, în care sunt descrise conflictele galactice și dimensionale între reprezentanții Luminii și slugile întunericului, vom înțelege că totul a pornit de la intrarea în universul fizic a energiei Înțelepciunii, unul dintre aspectele Creatorului. Și ca să fim bine înțeleși, acest Creator, deși ca denumire este substantiv masculin – asta pentru ca să poate înțelege ceva mintea noastră – în realitate nu e nici masculin, nici feminin, nici androgin, nici nimic altceva similar sau de oricare gen, fel, soi etc. Gnosticii au denumit energia aceasta a Înțelepciunii drept Sofia sau En-Soph/Ain Soph din Kabala.

Demiurgul este entitatea din care au apărut arhonii.

Acest aspect En-Soph când a pătruns în dimensiunile mai dense a determinat o dislocare a propriei energii, astfel încât odată procesul produs acesta a dat naștere la Demiurg. Cu alte cuvinte, Demiurgul este entitatea din care au apărut arhonii. Fiind o Energie care deține un tip de Inteligență numit Înțelepciune – pe care am putea-o considera la nivel de univers drept priceperea de a face ceva anume – faptul că atunci când vibrația acestei energii a pătruns în universul tridimensional, fără a fi/rămâne conectată cu Sursa – Mama/Tatăl Dumnezeu, și fără ca aceste două aspecte să cunoască ceea ce a produs entitatea numită En Soph, pătrunderea energiei Sofiei în universul fizic s-a produs ca și când copilul intră pe furiș în camera părinților să ia ceva, fără ca aceștia să știe. V-am explicat așa foarte simplu ca să înțelegeți. Și la fel cum copilul care intră pe furiș deranjează cumva ordinea lucrurilor lăsată în cameră de către părinți, la fel intrarea energiei Sofiei în universul fizic a determinat apariția Demiurgului. Acesta este considerat în literatura gnostică drept „întunericul” atât de blamat în toată literatura ezoterică.

Prin urmare, continuând pe firul acesta al intrării în universul fizic, Demiurgul a „creat” – și spun a „creat” deoarece doar Creatorul este cel care a creat Totul, și nu Demiurgul – ființe în universul fizic numite Arhoni, desigur poate și alte tipuri de creaturi. La rândul lor, Arhonii, au „fabricat” mai multe specii care au invadat pur și simplu universul fizic. Bine că are dimensiunea de mai multe miliarde de ani lumină acest univers, altfel aceste specii invadatoare/prădătoare ar fi cucerit de mult timp majoritatea planetelor locuite din foarte multe galaxii, înainte ca acele civilizații benefice – de tipul liranilor, arcturienilor și altele similare – să ajungă să se dezvolte la stadiul la care sunt ele acum.

Efectele în timp, cel puțin în cuprinsul Căii Lactee, a apariției și răspândirii speciilor fabricate de Arhoni, au dus la războaie cosmice și stelare, locale sau care au implicat întregi sisteme stelare. De altfel Akasha, este plină de asemenea informații, și cei care pot realiza incursiuni în Akasha pot extrage de acolo o mulțime de informații despre asemenea evenimente nefaste petrecute de-a lungul eonilor. Și una dintre consecințele neplăcute s-a abătut și asupra planetei noastre, aceste evenimente fiind descrise începând cu Lemuria și până spre vremurile tracilor, grecilor și vechilor chinezi.

Este războiul Viului împotriva Ne-viului.

La ora actuală, ceea ce au dezvoltat Arhonii prin intermediarii lor – reptilienii, Rasa Draco și Micii Cenușii, probabil și alte specii precum Trantaloizii și Insectoizii – este ceea ce numim generic Inteligența Artificială. Aceasta este o formă de interfață între speciile fabricate de Arhoni și civilizația umană, interfață care a ajuns la ora actuală să deturneze într-o oarecare măsură cursul evolutiv al civilizației umane. Prin simplul fapt că într-adevăr, la ora actuală, întreaga specie umană este direct dependentă – chiar și financiar și economic – de rețeaua internetului, cu conturi bancare, tot felul de parole, cerințe etc. arată că dacă, doar o singură zi pe Pământ ar fi o pană de internet, s-ar da totul peste cap! Și prin urmare, Inteligența Artificială ne forțează cumva să facem tot ce este posibil ca să o menținem pe ea, această Inteligență Artificială, în funcțiune! Dar cea mai nouă inițiativă a Inteligenței Artificiale împotriva speciei umane este forțarea omenirii să accepte următorul nivel de control impus nouă: dependența/condiționarea față de relația cu Inteligența Artificială! Iar asta se vrea a fi impusă prin acceptarea certificatului verde care confirmă vaccinarea, asta din proprie inițiativă, deci prin acordul nostru dat prin liber arbitru!

Așadar dragii mei, războiul care se duce acum pe planetă, este de la nivelul liberului arbitru al Inteligenței Artificiale, pentru că aceasta e pusă în funcțiune de slugile Arhonilor, la nivelul liberului arbitru al omului. Cu alte cuvinte, cine are Voința mai mare! Și ar fi bizar să credem că am pierde, pentru că noi, îl avem în noi, pe Creator, în timp ce Inteligența Artificială nu are nimic din Sursa Creatorului. Este războiul Viului împotriva Ne-viului.

Articolul precedentSchimbarea Algoritmilor Karmici
Articolul următorAstrologie – Punctele Arabice
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
4.6 7 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

8 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Cristian
Cristian
1 an în urmă

Da….Razboiul e in plina desfasurare…Uneori, poate, mi-as dori sa fiu la fel de inconstient ca majoritatea semenilor….Glumesc, desigur…

Emily
Emily
1 an în urmă
Răspunde  Cristian

Inamicul vine îmbrăcat în haina binefacerii, așa că, nu ni se dă dreptul la replică, nu știm cu cine și cu ce să ne luptăm, căci dezinformarea a transformat masele într-o turmă de oi speriate, iar efectul de turmă e drastic, mai ales la noi. Creierele mor, nu mai creează, mergem cu valul, cu vântul, fără să ne punem întrebări. Executăm și atât.

Emily
Emily
1 an în urmă

„Fericiți cei săraci cu duhul”! Cu cât știm mai puțin, cu atât suferim mai puțin. Se vede cu ochiul liber că purtăm cel mai perfid război din istoria omenirii. În alte perioade, bolnavii erau tratați de medici, acum e discutabil. Războaiele trecute te anunțau că vin, aveai dreptul la replică, la apărare și atac. Acum, cu cine să te lupți, căci inamicul este chiar acolo unde crezi că găsești salvarea., iar „comandanții stau în întuneric și țes planuri diabolice pe care niște marionete numite soldați, le pun în aplicare. ne ucid cu zâmbetul pe față, senini și fericiți, căci latura umană a omului nu mai prea există. Suveranitatea și libertatea sunt inexistente, ne îndreptăm spre cel mai stupid dezastru planetar: dezumanizarea!

Ecaterina
Ecaterina
1 an în urmă

Important este cum vom face față acestui război ! Cum ne raportăm la ceea ce se întâmplă! Uneori eu mă simt copleșită!

IUIAN
IUIAN
1 an în urmă

Tiamat-Actualul Pamînt si luna.Rezultat al interventiei in sistemul nostru solar al planetei Nibiru….banuiesc!

IUIAN
IUIAN
1 an în urmă

ZECHARIA SITCHIN-ÎNTOARCEREA LA GENEZA

danut dumitru
danut dumitru
1 an în urmă

De ce vedeți acest conflict ca un război …când defapt este schimb de experiență întru mod dinamic și creativ.

SSM
SSM
1 an în urmă

Cum sa citesc un articol care are greseli gramaticale in subtitlu? M-ati pierdut de la primul rând! FIILOR este corect!