Oamenii Pământului
@ CC0 / Pixabay
Timp estimat de citire: 3 minute

Planeta noastră a depășit de ceva vreme vibrația și densitatea celei de-a 3-a dimensiuni și s-a stabilizat în vibrația și densitatea a 4-a!

Datorită subțierii vălului între dimensiuni, noi oamenii putem intra în contact mult mai ușor acum cu ființele de lumină sau mai puțin luminoase.

Există astfel riscul, în funcție de vibrația noastră, să putem atrage o tabără sau alta și în funcție de cât de mult sau de puțin am dezvoltat discernământul, putem vorbi (contacta) cu ființe care sunt în slujba Creatorului sau cu ființe care slujesc întunericul.

Oamenii planetei au fost din totdeauna expuși celor două tabere, iar Pământul ca planetă a fost mereu disputa între diferitele rase care au poposit pe suprafața acesteia.

Noi nu ne facem probleme cu frații noștri care ne iubesc și ne vor binele suprem, noi suntem îngrijorați de cealaltă tabără care ne vor slugile lor.

Subțierea vălului este tot mai evidentă, așa se explică avalanșa informațională care vine din partea multor mediumi din întreaga lume.

Există riscul contaminării pentru unii dintre noi și de-a fi asaltați (ființele de lumină nu fac niciodată acest lucru) de tot felul de ființe nu tocmai drăguțe și pline de iubire.

Personal am întâlnit asemenea oameni contaminați care nu sunt conștienți că au devenit marionete în mâinile celor întunecați.

SURSĂPixabay
Articolul precedentMumiile extraterestre
Articolul următorOmul – între stăpân şi slugă – II
Freestyler Arhaic.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile