Oamenii și Noul Pământ
© CC0 / Pixabay
Timp estimat de citire: 2 minute

Noile energii care curg acum pe Pământ sunt foarte puternice și nu transformă planeta conform obișnuințelor și așteptărilor noastre.

După trecerea lui 2012 am crezut că lucrurile și oamenii se vor schimba, și că vom avea mai mult timp pentru noi și cei dragi, că viața noastră va căpăta o altă însemnătate, că va fi bine! Dar… nu este deloc așa, nu-i așa?

Totul pare că merge cu o încetineală fantastică și că vremurile bune și Noul Pământ nu mai apae odată! Nu mai avem răbdare, dar ne-am și resemnat în egală măsură. Trăim cu toții în disperare, într-o virtute a inerției, măcar de-ar fi una bună!

Despre apariția Noului Pământ s-a scris și cu siguranță se va mai scrie, însă ne-am făcut cu toții vise și iluzii cu privire la acest subiect!

Ne-am făcut tot felul de scenarii posibile conform vieții în 3D, și mai ales am avut și mai avem încă așteptări cu privire la apariția Noului Pământ și modul cum se va manifesta în viețile noastre, dar și la traiul pe acesta. Asta deoarece, conform scenariului minții noastre 3D, totul trebuie să se desfășoare potrivit credințelor și așteptărilor noastre, însă nu este chiar așa.

Am fost obișnuiți să gândim într-un anumit fel prin educația primită, și ca atare există niște distorsiuni de înțelegere profundă la ceea ce ar însemna viața noastră pe Noul Pământ.

Noile energii care curg acum pe Pământ sunt foarte puternice și nu transformă planeta conform obișnuințelor și așteptărilor noastre, nu, ele curg în moduri neașteptate și produc modificări neașteptate. Ca atare, mulți dintre noi percepem aceste modificări ca pe un haos general, însă ceea ce se întâmplă cu adevărat este curățarea de vechile energii!

Procesul de integrare și asimilare a noilor energii este greoi, nu se face pe neașteptate sau peste noapte, cere timp. Important – Nu opuneți rezistență acestor energii, căci procesul de integrare a acestora cere multă energie!

Am descoperit de curând (câțiva ani) că, ceea ce înainte era bine, acum nu mai este bine, că, dacă altădată lucrurile mergeau (chiar și așa cum merg acum), acum nu mai funcționează. Ceea ce înainte era literă de lege, acum nu mai are nicio relevanță. Am descoperit că, lucrurile care înainte erau adevărate și în care am crezut cu toții, acum nu mai au absolut nicio însemnătate.

Totul se schimbă cu o repeziciune fantastică, încât suntem ”prinși” în permanență descoperiți și nu reușim să facem față. Am descoperit (de curând!) că suntem mai mult decât un corp fizic, deși sunt mulți care mai cred acest lucru. Am înțeles că, nu ne tragem din maimuță, că suntem mai întâi de toate spirit divin. Am înțeles de la Ființele Superioare că suntem nemuritori, deși nu ne este clar încă acest aspect important al ființelor noastre, noi încă mai credem că suntem muritori.

N-am înțeles prea bine că nu suntem egali, nu avem același program de viață, nu avem același destin și soartă, și nici că provenim fiecare dintr-o anumită rasă sau cumul de rase de origine extraterestră.

Noul Pământ există chiar acum, el nu este vizibil ochilor fizici. Ca să ne putem bucura de acest deziderat promis nouă de Marii Maeștri ai Orientului, trebuie să facem și noi ceva. Ce?

Multe rectificări, modificări și transformări cu privire la Egoul nostru. Egoul nostru reprezintă (și este!) o sumă de programe, condiționări și programări, așa se explică de ce din cauza copacilor nu mai vedem pădurea.

Este timpul să eliberăm toate aceste condiționări, altfel viața noastră nu va lua un sens ascendent, optim pentru noi și ființele care suntem!

SURSĂPixabay
Articolul precedentDecebal
Articolul următorRomânia lucrului bine făcut!
Freestyler Arhaic.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile