Ofensiva Confederației Galactice
© NBC New York
Timp estimat de citire: 3 minute

În realitate Richard Rockefeller a fost luat de Confederaţie şi dus într-o locaţie sigură de pe Pământ.

Recentele evenimente din Europa şi Statele Unite, văzute prin prisma eclipsei totale de Soare rămasă acum în istoria americanilor ca un punct foarte important de cotitură în evoluţia naţiunii yankee, sunt în realitate reflecţiile energiilor cosmice care într-o anumită s-au deversat pe Pământ.

Eclipsele sunt evenimente astronomice, cosmice şi astrologice foarte importante, mai ales în Statele Unite în luna ce-a trecut – august, deoarece marchează posibile schimbări în ceea ce priveşte cursul evoluţiei omenirii.

Başca faptul că pentru americani eclipsa totală de Soare din 21 august este de abia a doua care a putut fi obervată de pe întreg teritoriul american de abia după 99 de ani!

Deci pentru ei a fost clar un eveniment care este foarte posibil să le fi produs un început de mutaţie şi de salt în conştiinţă. De aceea puem spune că pe lângă ceea ce a adus eclispa, ca energii cosmice şi subtile cu  rol transformator pentru omenire, există şi alte aspecte corelate cu efectele eclipsei în plan terestru.

Astrologic vorbind prezenţa lui Saturn conjunct cu Luna Neagră la gradul 21 în Săgetător, pe aliniamentul Centrului Galactic, deschide portaluri atât la nivelul planului eteric, cât şi astral 4D, mental 5D şi cauzal 6D. Aceste energii se alătură fluxurilor de energii înalt dimensionale de transformare, aduse din planurile 6D – 7D de către Confederaţia Galactică la nivelul Pământului.

Sunt mii de echipaje ale Confederației Galactice care supraveghează portalurile de contact dimensional şi liniile temporale ale trecutului şi viitorului, precum şi efectele generate de experimentele efectuate la CERN, deoarece elita întunecată vede de la o lună la alta, conform cu evenimentele majore care se petrec în lume, că-şi epuizează arsenalul de control şi manevrare a opiniei publice.

Mulţi dintre acoliţii principali ai Illuminati, şi îndeosebi ai familiilor care au fost şi încă sunt implicate în controlul pieţelor financiar-bancare şi al reţelelor politice, au fost în mare parte eliminaţi.

Unii au fost arestaţi şi duşi în locaţii sigure ale Mişcării de Rezistenţă care reprezintă Confederaţia Galactică pe Pământ, alţi lideri Illuminati despre care nu cunoaşte nimeni nimic, deoarece nu au apărut niciodată în public, au fost luaţi de pe Pământ în nave speciale şi duşi în afara Căii Lactee în spaţii speciale pentru detenţie, în aşteptarea unei judecăţi conform cu tot ceea ce au făcut pe Pământ împotriva omenrii.

Unul dintre aceste cazuri este cel al fiului lui David Rockefeller – acesta murind în primăvara acestui an, Richard Rockefeller, despre care mass-media manipulată spunea că a murit într-un accident de avion înainte să moară tartorul bătrân.

Simboluri Illuminati
Vedete “illuminate”

În realitate Richard Rockefeller a fost luat de Confederaţie şi dus într-o locaţie sigură de pe Pământ. Acesta este unul dintre fronturile de luptă deschise pe Pământ de către Confederaţia Galactică, pentru a elimina treptat şi definitiv întreaga grupare de Archoni şi acoliţii lor care şi-au structurat în ultimele 4-5 milenii piramida ocultă de dominare a civilizaţiei umane.

Un alt front este acţiunea de emitere prin dispozitive speciale a unor unde de tip Gamma care au rolul de curăţa zonele în care până nu demult erau depozitate stive întregi de dosare clasate ca fiind secrete şi ultra secrete. Cum este de exemplu cel despre misteriosul grup Majestic 12, organizat din iniţiativa unor spirite archonice care au influenţat mentalul unor importante personaje din serviciile secrete americane, din guvernul american şi din armata americană imediat după incidentul din 1947 de la Roswell.

Şi în urma eclipsei totale de Soare veţi vedea în următoarele luni evenimente şi dezvăluiri foarte importante care anunţă treptat eliberarea omenirii de sub malefica influenţă a Illuminaţilor.

Mai multe despre asemenea aspecte în numărul viitor…

Articolul precedentCalea cu sori
Articolul următorParacas, extratereştrii de la Nazca
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
trackback

[…] unde au dispărut? – Hibrizii Extratereștri – Zeii și Războaiele lor pe Pământ – V – Ofensiva Confederaţiei Galactice – II – Vimanele, ascunse sub Templele Zeilor? – Tehnologiile zeilor – […]