Ofensiva Confederaţiei Galactice – III
© CC0 / Flickr

Este un aspect foarte imporant referitor la capacităţile Lucrătorilor în Lumină, şi anume acela de a-şi spori vibraţia spirituală, devenind astfel adevăraţi magneţi energetici care să determine în masa de oameni impulsuri psihice de trezire.

După Eclipsa Totală de Soare din 21 august, vizibilă integral de pe teritoriul american după 99 de ani, unele lucruri au început să se schimbe încet dar sigur.

Dincolo de scena politică unde se întâmplă lucruri care dau peste cap programele de ultimă oră ce ar fi trebuit aplicate, atât în Statele Unite, cât şi în Europa, precum şi în alte câteva state dezvoltate ale lumii, au loc transformări care se pot vedea cu ochiul liber. De la mişcări de stradă ca proteste diverse până la evenimentele geoclimatice corelate cu unele acţiuni politice la nivel global, se conturează o miză extraordinară care are legătură clar cu viitorul apropiat al omenirii.

Pe de-o parte avem structura ocultă a Illuminati care trage sfori în continuare pentru a îngreuna trezirea oamenilor, iar pe de cealaltă parte avem Confederaţia Galactică ce acţionează zilnic prin mesagerii de la sol – Lucrătorii în Lumină. Aceştia sunt persoane care la rândul lor multe din ele au un serviciu, deci lucrează, şi după orele lor de program, conform mesajelor pe care le primesc, îşi îndeplinesc sarcinile aşa cum pot. Unii cum sunt anumiţi prieteni de-ai mei, care fac parte din Misiunea România, după orele de program şi uneori chiar şi în timpul activităţii profesionale reuşesc să facă unele lucruri pentru a mai pune câte o cărămidă ici-colo la trezirea conştiinţei oamenilor.

Haarp Chemtrails Revista Cosmos
Celebrele „chemtrails” sau „dârele chimice”, care oricât de mult s-ar chinui unii să dreagă busuiocul cum că sunt „în regulă” devin evident o realitate cât se poate de toxică şi otrăvitoare, la propriu şi la figurat.

Aşa cum Illuminati dispun de reţele HAARP cu care manevrează fronturile ciclonice atmosferice, cauzând în nebunia lor uragane din ce în ce mai mari ca întindere – aţi văzut ce a lăsat în urma sa uraganul Irma, la fel Confederaţia Galactică dispune de dispozitive cuantice cu care ajută pe Lucrătorii în Lumină în derularea misiunii. Aceste dispozitive emit frecvenţe de unde Gamma modulate de la bordul navelor Confederaţiei, aflate în diferite zone între Pământ-Venus şi Pământ-Marte, iar efectul acestor unde vizează nu doar cortexul cerebral al Lucrătorilor în Lumină, ci şi aurele lor.

De ce ar trebui cei din Confederaţie să stimuleze capacităţile cerebrale ale Lucrătorilor în Lumină cu unde Gamma?

Este un aspect foarte imporant referitor la capacităţile Lucrătorilor în Lumină, şi anume acela de a-şi spori vibraţia spirituală, devenind astfel adevăraţi magneţi energetici care să determine în masa de oameni impulsuri psihice de trezire. Dacă vreţi o comparaţie, e ca şi atunci când dormi bine şi simţi că eşti odihnit, şi te mişcă cineva din familie dimineaţa să te trezeşti înainte de ora la care te trezeşti normal. E ca starea aceea de semi amorţeală în care te trezeşti în felul acesta mişcat de cineva din familie. Aşa e şi cu majoritatea Lucrătorilor în Lumină, ei au capacităţi prin care trimit în masele de oameni impulsuri care să-i trezească din starea de letargie către un nivel mai lucid de conştientizare a realităţii în care ne aflăm cu toţii.

Undele Gamma sunt folosite fiind trimise către Lucrătorii în Lumină, prin aurele lor folosite ca un fel de rampe de lansare către aurele celor care trebuie să se trezească spiritual. De aceea de multe ori în perioada acestui an foarte mulţi dintre Lucrătorii în Lumină au diferite simptome la nivelul cortexului prefrontal, îndeosebi un fel de stare similară cu sinuzita în zona frunţii, dar nu e sinuzită ci o încărcătură energetică primită de la dispozitivele de pe navele Confederaţiei Galactice.

Această încărcătură de energii cuantice ei trebuie să o folosească pentru a o răspândi apoi către cei care trebuie să se trezească, şi asta o pot face fie în stare de meditaţie sau contemplare, fie la seminarii sau atunci când îndeplinesc strict o lucrare spirituală. În acest fel ofensiva Confederaţiei Galactice câştigă tot mai mult teren, deoarece undele Gamma trezesc Sinele spiritual din oameni şi poate prelua controlul asupra mentalului agresat de energiile de tip HAARP folosite de Illuminati.

Următorul episod<< Ofensiva Confederaţiei Galactice – II

1 COMENTARIU

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?