Acasă Revista Cosmos Con-Ştiinţă Oglinzile falsităţii

Oglinzile falsităţii

3516
0

Şi noi avem o parte de vină, pentru că am asistat pasiv la această degenerare a moralităţii.

Asemenea persoane care pretind că sunt corecte au o mentalitate falsă şi perfidă, urmărindu-şi doar binele propriu, fără să le pese de opinia altora despre mizeria pe care o lasă în urmă.

Stau şi mă întreb de fiecare dată când văd asemenea ştiri, mai ales pe perioada verii când foarte mulţi dintre aceştia se duc la munte, oare de ce nu se gândesc astfel de persoane la sănătatea naturii? Nu le pasă chiar deloc de faptul că orice gunoi, cât de mic, pe care-l lasă acolo, poluează grav mediul ambiant?

Mai mult de atât, nu este vorba doar de gunoiul lăsat pe pajişti şi prin pădure de asemenea creaturi, ci şi de vibraţiile lor joase care poluează şi mai grav mediul ambiental.

Ceea ce fac şi lasă în urma lor aceste personaje lipsite de bun simţ este reflecţia interiorului lor, un interior mizerabil, plin de nesimţire şi de aspecte de mentalitate potrivită mai degrabă Evului Mediu decât societăţii moderne actuale. Căci nu pot fi consideraţi altfel astfel de oameni lipsiţi de înţelegerea asupra propriilor fapte ce poluează natura de fiecare dată.

Şi cum natura a început să se trezească, aţi văzut ce aduc puhoaiele din amonte revărsate prin localităţi, adică aduc tonele de gunoaie lăsate de oameni pe munte.

Ar trebui să ne punem întrebarea dacă nu cumva deja noi ca fiinţe umane suntem luate în vizor de către Mama Natură, şi “răsplătiţi” pe măsura nesimţirii pe care unii semeni de-ai noştri o manifestă şi în prezent. Şi cum partea/părţile reflectă Întregul, rezultă că pe lângă aceşti semeni de-ai noştri şi noi avem o parte de vină, pentru că am asistat pasiv la această degenerare a moralităţii, moralitate cu care ne tot lăudăm de vreo 30 de ani.

Când oare ne vom trezi cu adevărat?            

5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile