Mediul spiritual a devenit virusat de tot felul de voci evlavioase dar lipsite de substanță, dar și super-materialiste, care se folosesc de informațiile spirituale pentru a le folosi strict în scopurile lor personale.

Mișcarea New Age a fost infiltrată de către deep state/ocultă/cabala cu ajutorul serviciilor cu trei litere, pentru a distorsiona ceea ce se vroia ca fiind unificarea tuturor religiilor într-una singura, sub deviza Unitate în Diversitate, un fenomen firesc pe scara evoluției, pentru că toate religiile într-un final duc la aceeași Sursă Divină. Este o chestiune de conștientizare. Scopul? Să se denatureze această învățătură nouă, prin promovarea sloganului “iubire și lumină”, diluând astfel cu timpul o învățătură cât se poate de reală și autentică. S-au luat diferiți învățători spirituali folosiți pe post de paravan pentru a împinge la înaintare o filozofie spirituală lipsită de discernământ, căci “iubirea și lumina” fără să fie integrate în mod corect, devin chiar distructive dintr-un anumit punct de vedere și astfel ia naștere “toleranța” și “compasiunea” față de rău (prejudecata ca nu cumva să-mi stric vibrația). Și aici nu ne referim la “rău” ca și aspect dual al “binelui”, ne referim la rău ca și manifestare întrupată, din ăla de-ți întoarce chakrele pe dos (vezi experimentele pe copiii supradotați de la Montauk și Looking Glass).

Cu asta se ocupă de exemplu ideologia “progresistă” (fără nicio treabă cu progresul real). Se ia una bucată idee, în general bună și se folosește pentru distrugerea celorlalte curente ideologice. Din cauza asta, “iubirea și lumina” au ajuns un mare fâs, o chestie de care mai bine te ferești, pentru că tu în sinea ta știi că astfel de lucruri sunt foarte rare și cine manifestă cu adevărat aceste aspecte nu prea vorbește despre ele, căci acel om cunoaște în forul lui interior că astfel de lucruri au o anumită sacralitate care este mai degrabă împărtășită prin Prezență și mai puțin verbalizată prin intelect. Pe de altă parte, această tactică arhonică diminuează capacitatea unei ființe umane de a spune NU, de a retalia (dacă este cazul) lăsând astfel răul să prolifereze, mai ales dacă suferă de răni emoționale nevindecate. Apăi cine vrea să fie rău, nu?! Așadar, când întâlniți astfel de persoane care chipurile, ei răspund numai prin iubire că doar așa a zis și Iisus (în schimb în gând o fac tocmai invers!), plini de ultra-morală și etică (sau care-ți spun că n-ai voie să faci aia sau aialaltă), fugiți mâncând pământul! Un om autentic își permite în primul rând să FIE AȘA CUM ESTE la acel Moment, dincolo de orice construct și programare socială (poate asta înseamnă Adevăr?).

Faptul că un om își îmbrățișează Umbra (sau partea întunecată a egoului) și știe s-o folosească și s-o controleze prin Voință livrând astfel o partitură muzicală care conține atât sunete înalte cât și joase astfel ca la final să-ți încânte sufletul, arată sănătate mentală, emoțională și psihică! De aceea mediul spiritual a deveni cumva virusat de tot felul de voci evlavioase dar lipsite de substanță, dar și super-materialiste, care se folosesc de informațiile spirituale pentru a le folosi strict în scopurile lor personale, doar-doar poate păcălim kărmuța în timp ce dăm marele tun. Deci New Age-ul nu este o problemă în sine, ci manipularea din spatele acestei mișcări spirituale, la fel cum s-a întâmplat și cu religiile.

3.6 5 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile