Proces de Decondiționare Mentală, Emoțională și Fizică
Nu omul se schimbă, ci omul permite schimbării să se întâmple.

Din ce în ce mai mulți oameni descoperă programele care le deraiază ființa de la o viață lină și încep un proces de Proces de Decondiționare Mentală, Emoțională și Fizică.

Pentru cei conectați la tot ceea ce este denumit „spiritualitate”, se tot anunță că schimbarea vine sau că schimbarea este aici. Realitatea ne arată că schimbarea a fost tot timpul aici însă ea a fost accesată doar de către cei care au fost pregătiți pentru ea, doar de cei capabili să lase în urmă bagajul vechiului și să intre în nou, neîmpovărați.

Dacă am învățat ceva din experiența mea de până acum, este că fără o fundație solidă interioară și exterioară, ne simțim copleșiți în această viață, ne simțim slabi și neajutorați așteptând salvarea să vină de la alții sau de la entitățile de lumină pe care le considerăm a ne fi aliate. Ajungem să ne raportăm la viață din poziție de inferioritate și astfel, orice s-ar întâmpla, tot nu ne va fi bine.

Poate să vină din nou Iisus pe Pământ că tot vom găsi o modalitate prin care să îl răstignim. Acesta este de fapt destinul salvatorului, ajunge să fie tras la răspundere de cei pe care îi salvează, de cei care au ales să joace, în mod inconștient, rolul de victimă. Victima nu poate distinge lumina de întuneric, de aceea este foarte ușor de păcălit de către cei din această realitate fizică dar și de către entitățile cu care conviețuim. Spre exemplu, poate să creadă că a primit mesaj sau chiar i s-a arătat Iisus însă în realitate să fie cu totul altcineva/altceva. Există și un caz documentat al unui bărbat care a citit cartea lui Neale Donald Walsche, “Conversații cu Dumnezeu” și încercând să converseze cu Dumnezeu, a dat peste o entitate care în niciun caz nu îi dorea binele.

Eu, unul, consider că Iisus nu a venit printre noi pentru a ne salva, ci din cu totul alt motiv care s-ar putea să ne depășească înțelegerea. Omenirea însă, nu era pregătită pentru învățăturile acestuia și le-a tradus conform nivelului de înțelegere a majorității. Învățăturile au fost distorsionate atât de mult încât de la un mesaj de pace s-a ajuns la un mesaj de război de genul “cine nu e cu mine, e împotriva mea”, s-a ajuns la separare. Cine se află în spatele distorsiunilor, aici e cu totul o altă poveste și s-a vorbit și s-a scris destul de mult pe tema aceasta însă noi, oamenii, le-am îmbrățișat ca adevăruri și le-am dus către îndeplinire.

Fiecare dintre noi are puterea creatorului, fiecare dintre noi are capacitatea de a crește ca nivel de percepție a realității, ca vibrație. Asta descoperim de fiecare dată când accesăm stări înalte, însă dacă nu devenim una cu acele stări, dacă nu ne stabilizăm acolo, doar vom tânji pentru a le simți din nou, mai ceva ca omul care dorește cu disperare să se îndrăgostească din nou pentru a se deschide iarăși către iubire. Degeaba ne îndrăgostim dacă nu învățăm ceva din asta, la fel putem spune că degeaba atingem stări înalte dacă nu învățăm ceva din acest proces.

Descoperirea puterii de creator, descoperirea geniului nativ este un proces de durată pentru omul condiționat, omul programat să creadă că este mic, neînsemnat, neajutorat, om programat să aștepte întotdeauna ca cineva să îl salveze de propria sa viață copleșitoare. Cred că ai auzit cel puțin o persoană spunându-ți ori că e prea greu, ori că e prea bătrân, ori că e prea needucat să își descopere potențialul. Atunci nu vorbeai cu persoana, ci cu programul care îi rula pe fundal și îi dicta scuza.

Să fim realiști, majoritatea oamenilor trăiesc din aceste programe, se hrănesc cu aceste programe. Nu sunt conștienți de potențialul inerent al ființei, de conexiunea cu Sinele, de capacitatea de a “citi” viața și a realiza prin simțire cine îi este aliat și cine îi este dușman, de a avea “Bun Simț”, de a își juca rolul în sinarhia vieții.

Să îți dau un alt exemplu.

Dacă am scoate în acest moment regulile de circulație ar fi haos, ceea ce ar determina autoritățile să le impună la loc, ba chiar să le înăsprească. E ca și cum ai pune un câine pe care l-ai pregătit de luptă în aceeași încăpere cu un alt câine. Oare ce crezi că se va întâmpla?

De aceea e atât de important să contribuim acest proces treptat de deschidere, de accesare conștientă a potențialului. Doar în acest mod vom putea accesa ca societate schimbarea și astfel vom evolua împreună, vom crește împreună. E nevoie, însă, de răbdare, nu putem spera că o revoluție va aduce pacea. Schimbarea are nevoie de timp și de pregătire în prealabil, schimbarea are nevoie de acceptare a stării de fapt și de acolo să tindem împreună pentru a înțelege situațiile în care ne-am băgat împreună.

Din înțelegere vin deciziile care cu adevărat ne eliberează și ne deschid. Dacă ne înfuriem pentru că “alții sunt proști și nu înțeleg” și luăm decizii bazate pe această furie, ceea ce totuși este de înțeles, ajungem să îngreunăm atât procesul nostru, cât și pe al celorlalți. Omenirea în acest moment este mult prea dezbinată pentru a spera la un consens venit din înțelegere și înțelepciune, omenirea încă nu este pregătită.

Nu omul se schimbă, ci omul permite schimbării să se întâmple.

Însă, omenirea se pregătește, observ asta. În fiecare an, din ce în ce mai mulți oameni descoperă programele care le deraiază ființa de la o viață lină și încep un proces de auto descoperire, eu îi zic un Proces de Decondiționare Mentală, Emoțională și Fizică. Prin acest proces, care este totuși de durată, omul își descoperă, treptat, potențialul și prin urmare intră în contact cu puterea sa de a crea realitatea.

Omul se pregătește, astfel, pentru a se lăsa schimbat. Simt să îți ofer ceva de contemplat : “nu omul se schimbă, ci omul permite schimbării să se întâmple”. Dacă răspunzi cu “dar eu știu asta”, îți recomand să contempli și mai în profunzime, e posibil să descoperi programe care încă te țin pe loc și nu permit schimbării să se întâmple.

Pregătește-te lăsând viața să te pregătească, mintea degeaba cunoaște dacă nu permite!

Viața e simplă, noi o complicăm și astfel ne trezim nepregătiți în fața ei… Fie ca inima să Ni se deschidă, mintea să Ni se recondiționeze și corpul să Ni se vindece!

0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile