Omenirea face parte în mod neoficial și este sub supravegherea Federației Galactice a Lumilor.

Odată cu acest articol sperăm să facem puțină lumină, referitor la unele noțiuni despre care mulți dintre voi ați citit prin diferite cărți sau pe internet, în legătură cu ceea ce se numește Federația Galactică. Este necesar să aducem niște lămuriri deoarece de-a lungul ultimilor ani s-au făcut multe confuzii în ceea ce privește asemenea denumiri, care diferă de la un autor la altul. Și vom vedea de ce este așa…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Articolul precedentDe ce nu (ne) mai vindecăm?
Articolul următorPluto în Vărsător – 2023-2043 (II)
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
5 5 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Mendez Elena
Mendez Elena
6 luni în urmă

Cu 5 ani in urma,am calatorit intr o alta dim…eram pe um platou muntos si vale,in care stateau in surmensie mai multe nave imanse,metalice,cu lumini,cu niste entitati,razboinice,nu pasnice,care asteptau pt.a ataca,imediat a venit la mine o creatura mica,avand corpul cu netezimea si culoarea unui delfin,de cam de cam 50 cm si avea din crestet pana la coada orificii deoparte si alta a coloanei…avea cap mare,continuat cu corpul si coada curbata si niste ochii negri imensi si a comunicat cu mine telepatic…mi a spus sa ma opresc ostentativ…mi a transmis ca am ajuns prea departe si este ulgima data cand mai patrund acolo. Am revenit la realitatea mea cu o mare durere ciudata de cap.
Am mai calatorit de mai multe ori,practic ieseam din identitatea mea prin ochiul stg si vedeam orase,strazi,locuri ciudate,puteam strabate spatii imense si foarte usor. De fiecare data aveam dureri ciudate de cap,care dispareau.