Omniştii - noul val
© CC0 -/ Pixabay
Timp estimat de citire: 4 minute

Acest Nou Val al Omniştilor este alcătuit în mare parte din ultimul val al Copiiilor Indigo, născuţi între 1986 – 1995, al Copiiilor de Cristal şi al Copiiilor Curcubeu.

Trăim vremuri încărcate de patimi sociale, de atitudini răscolitoare ale categoriilor sociale care tulbură climatul civilizaţiei planetare, de speranţe care se ivesc la orizont ale celor care caută adevărul pentru a se elibera ei înşişi şi astfel să determine schimbări care, cumulate pe măsură ce timpul trece, să determine atingerea masei critice de oameni pe Pământ în vederea înlăturării treptate şi sigure a tuturor elementelor negative din interiorul omenirii.

Din mijlocul acestui tumult cotidian la nivelul întregii societăţi umane se ridică încet şi sigur o categorie de oameni care, dincolo de ceea ce crede majoritatea la nivel conceptual, depăşeşte orice aşteptări.

Vorbim despre cei care reprezintă viitorul civilizaţiei noastre şi pe care-i putem numi Omnişti.

Ce este Omnismul?

Oricât veţi căuta acest cuvânt în Dicţionarul Explicativ al Limbii Române sau pe internet în limba română, nu-l veţi găsi deoarece este un termen relativ nou apărut în lume.

Definiţia sa poate fi următoarea, bazată chiar pe atitudinea celor care manifestă acest nou concept:

Omnismul este crezul tuturor celor care îmbrăţişează şi respectă toate religiile lumii, indiferent de naţionalitate, credinţă, nivel social, pregătire profesională etc.

Cum s-ar spune această categorie de oameni este de acord cu toate religiile şi le acceptă aşa cum sunt fără niciun fel de critici, având în vedere că punctul lor de vedere se bazează pe ideea că Dumnezeu – Creatorul se află în fiecare fiinţă umană şi în fiecare vieţuitoare.

Practic Omnismul include chiar şi ştiinţa, dar şi ateismul deoarece dacă prima demonstrează existenţa unei Entităţi Supreme şi Universale, ateismul crede în altceva decât Dumnezeu dar şi această categorie manifestă tot o credinţă – credinţa în altceva decât Creatorul.

Totuşi în ultimul deceniu foarte mulţi atei au acceptat demonstraţiile şi cercetările ştiinţei care pun în evidenţă treptat faptul că există o realitate nevăzută dirijată impecabil de ceva căreia îi spun Inteligenţa Universală. Este un alt nume pe care-l putem atribui lui Dumnezeu – Creatorul această Energie Omniprezentă, Omniscientă şi Omnipotentă, care ţine în echilibru toate cele câte există în univers.

Acest Nou Val al Omniştilor este alcătuit în mare parte din ultimul val al Copiiilor Indigo, născuţi între 1986 – 1995, al Copiiilor de Cristal şi al Copiiilor Curcubeu.

Aceştia din urmă s-au născut, o parte din ei, cam odată cu al doilea val al Copiiilor Indigo, dar spre deosebire de aceştia, cei Curcubeu în perioada 1975-1990 au venit mult mai puţini la întrupare. Totuşi datorită venirii lor pe Pământ şi în lume, multe lucruri au început să se schimbe pas cu pas începând cu 1986, despre care mulţi autori şi cercetători din domeniul esoterismului, inclusiv de la noi, afirmă că a fost unul din anii în care a avut loc un vârf al ciclului Convergenţei Planetare.

Şi în această privinţă este bine de ştiut despre Noul Val, mai ales în ceea ce-i priveşte pe Copiii Curcubeu, că sunt spirite venite la întrupare fără karmă negativă. Fiind o categorie derivată din Copiii de Cristal, cum s-ar spune o ramură mult îmbunătăţită din toate punctele de vedere, Copiii Curcubeu dispun de conexiuni cu dimensiunile înalte, mergând chiar până la Conştiinţele Colective din a 9-a dimensiune. Iar asta le oferă mari abilităţi spirituale – clarviziune, vindecare aproape instantanee a bolilor altora, atât pe cele fizice – organice, cât şi pe cele emoţionale, mentale sau sufleteşti.

Se pare că în 1986 au venit la întrupare pe Pământ foarte mulţi Copii Curcubeu, vibraţia lor spirituală contribuind la creşterea gradată, încet dar sigur, a nivelului de conştiinţă peste tot în lume. Desigur că datorită familiilor în care s-au născut majoritatea dintre ei, este posibil ca mulţi să nu-şi fi descoperit încă propriul potenţial, dar acesta există şi deja acţionează în planurile subtile.

Pentru că nu au karmă negativă aceşti Copii Curcubeu şi Cristal pot influenţa societatea într-o măsură nebănuită, doar prin gândirea lor. Telepatia pe care o manifestă îi ajută să înţeleagă un lucru, o situaţie sau un eveniment înainte de a se întâmpla.

Chakra inimii la Copiii Curcubeu este foarte dezvoltată şi de aceea sunt capabili de a vindeca prin energia inimii, mai ales că în ei înşişi sunt perfect echilibraţi din perspectiva energiilor masculine şi feminine.

Dar… întotdeauna este un „dar” la mijloc…

Fiind aici într-un mediu terestru destul de poluat din multe puncte de vedere, de mii de ani încoace, aceşti Copii Cucurbeu şi Omniştii în general pot fi afectaţi de asemenea emisii poluante negative, de la dezordinea zgomotoasă a marilor bulevarde din capitalele lumii, până la concertele rock agresive, ura rasială şi a fanatismului religios propagate în mod special în lume de către păpuşile oarbe ale Illuminaţilor.

Căci de partea lor, întunecaţii ştiu care sunt caracteristicile Omniştilor în general pentru că ei urmăresc generaţiile de tineri, aceştia fiind sensibili în mod accentuat la poluarea chimică a mediului, precum şi la energiile negative emanate în urma tuturor felurilor de acte violente, de la violenţa stradală până la actele de terorism. Şi folosesc împotriva tinerilor în mod perfid reclamele la băuturile răcoritoare gen Coca-Cola pentru a-i stopa vibraţional.

De altfel dacă vă uitaţi în urmă la ultimii 20 de ani cel puţin, veţi constata că acele acte de terorism, fabricate de Illuminati de fiecare dată, au fost şi multe, şi nu au avut neapărat rolul de pretext pentru a invada acele ţări care au resurse bogate cum ar fi petrolul. Acele acte de terorism au fost combinate cu dârele de tip chemtrails de la avioane cu care  Illuminati au poluat atmosfera, determinând astfel un mediu poluat în care Omniştii – în speţă Copiii Curcubeu – nu îşi pot desfăşura viaţa aşa cum trebuie.

Deci acele chemtrailsuri nu erau neapărat pentru populaţia obişnuită, cât mai degrabă pentru a stopa Noul Val despre care Illuminati ştiau că vor genera valuri de vibraţii pozitive peste tot, odată ce se vor întrupa şi vor creşte peste tot în lume.

Este foarte uşor de înţeles de ce Omniştii şi în mod special Copiii Curcubeu reprezintă un real pericol pentru Illuminati.

Prezenţa lor în lume precum şi faptul că Omniştii au un punct de vedere foarte larg prin care pot determina unirea în cele din urmă a naţiunilor şi religiilor lumii sub energia iubirii, determină asemenea reacţii disperate din partea Illuminaţilor care vor să menţină omenirea divizată pe criterii religioase.

Aceştia ştiu foarte bine că Omniştii dacă trăiesc într-un mediu poluat şi plin de tot felul de violenţe nu-şi pot răspândi vibraţia lor vindecătoare în lume aşa cum ar trebui.

Astfel lupta aceasta continuă pe multe fronturi, pe de-o parte Iluminaţii cu toate tertipurile lor, pe de cealaltă parte Omniştii care vin la întrupare cu zecile de mii în fiecare an şi contribuie la curăţarea mediului civilizaţiei umane.

Şi dacă nebunii planetei tot continuă cu scenariile lor, în încercarea de a stopa creşterea luminii şi iubirii în omenire, iar Omniştii se înmulţesc de la un an la altul, putem să întrezărim un viitor eveniment.

Oare ce se va întâmpla când energiile din ambele părţi vor creşte foarte mult, şi va avea loc apogeul unei asemenea confruntări, cel puţin în planul subtil al omenirii?

SURSĂPixabay
Articolul precedentCOBRA – informaţii actualizate (III)
Articolul următorHoroscop 2017 în combinaţie cu Cheile Genelor – I
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile