Omul – între stăpân şi slugă – II
© CC BY / Flickr

Cât mai aveţi de gând să fiţi slugile lor, dacă acum ştiţi adevărul?

Nicio societate nu doreşte ca tu să devii înţelept… Spunea Osho într-un discurs… Parafrazând am putea spune că Sistemul nu doreşte ca oamenii să fie cu adevărat liberi, căci dacă ar fi aşa, atunci întregul mecanism pe care oamenii slugarnici ai Sistemului l-au construit în ultimii 250 de ani s-ar prăbuşi zgomotos şi cu multe efecte colaterale. Ne-ar afecta pe toţi fără deosebire. Şi de ce ar fi aşa? De ce?

Asemenea realităţi prea puţin cunoscute, dar descoperite de către jurnalişti de investigaţie pe propriile cheltuieli de-a lungul ultimelor decenii, au scos în evidenţă că aceste familii ale Nobilimii Negre deţin 90% din mass-media mondială, deţin concerne de alimente, de tot felul de produse de bunuri de consum, şi folosesc industria reclamelor pentru a ţine mintea oamenilor captivă într-un cerc vicios care să-i ţină sclavii acestor produse. Pentru că dacă le vrei şi ai nevoie de ele, trebuie să munceşti, iar o parte din banii încasaţi de aceste concerne mondiale intră tot în conturile acestor familii cu averi de triliarde de dolari fiecare. Este şi logic faptul că dacă au atâţia bani îşi permit să facă orice pe planetă, pentru că unul dintre conceptele lor este că orice om are preţul său şi poate fi cumpărat. Aceasta este mentalitatea lor, mai ales că aşa cum spuneam pentru proprietăţile şi averile lor ei nu plătesc niciun fel de taxe.

De ce?

E simplu de înţeles! Dacă ei plătesc oameni care să facă legile pe planetă, aşa cum le impun aceste familii ale Nobilimii Negre, se înţelege că au şi posibilitatea de a le impune tuturor celor pe care-i plătesc ideea de a nu plăti pentru averile lor fabuloase către stat.

Ia daţi-vă seama că dacă pentru o casă plăteşti 120 de lei pe an, şi vorbim aici în condiţii pentru România, în alte ţări cum ar fi în Statele Unite unde americanii au case foarte mari, ce taxe plătesc pentru casele lor şi pentru alte chestii. Dar aceştia din Nobilimea Neagră, câţi bani ar trebui să plătească pentru sumele lor imense şi pentru câte proprietăţi deţin? Probabil sute de mii de dolari doar pentru una dintre nenumăratele lor proprietăţi, şi atunci dacă ne gândim, nu că n-ar avea din ce plăti aceste taxe, dar ceea ce este mai grav este că asemenea personaje se cred faţă de toată lumea mai presus de orice lege! Că dacă ei plătesc pentru a se face legile, e clar că tot ei sunt deasupra lor! Ei plătesc pentru a fi ales într-o ţară sau alta preşedintele, ori primul ministru, ei plătesc pentru a da jos un guvern sau pentru a declanşa o revoluţie într-o ţară anume, ei pompează sume enorme pentru a dirija pe planetă lucrurile.

Vă daţi seama că aceştia sunt nişte nebuni care se joacă de-a Dumnezeu?

Iar „prostimea”, adică cele aproximativ 7 miliarde şi ceva de oameni muncesc pentru a le întreţine lor bogăţiile, care de fapt sunt furate de la populaţie prin tot felul de legi şi amendamente răspândite în toate ţările. De aceea se poate considera că omul ca fiinţă inteligentă, respectiv cele peste 7 miliarde de persoane ale civilizaţiei noastre, sunt slugile unui grup care, cu tot cu acoliţii lor, se ridică doar pe la vreo 10.000 de persoane.

Daţi-vă seama că aceşti vreo 10.000 sunt încă suficient de diabolici de inteligenţi, încât să ţină în continuare 7 miliarde de oameni pe post de slugi într-un Sistem inventat de ei în care ei, cei vreo 10.000 au tot ce vor şi se sustrag tuturor taxelor impuse celor 7 miliarde şi ceva de fiinţe umane. Şi în tot acest timp vreo 7 miliarde de slugi muncesc de dimineaţă până seara, pe toată planeta, pentru un foarte, foarte, foarte mic grup de nemernici care se cred mici dumnezei aici pe Pământ!

Nu vi se pare că seamănă cu ceea ce au făcut Annunaki atunci când au venit pe Pământ şi i-au pus pe oameni pe post de sclavi să scoată aurul din subsolul planetei?

Ei bine, e aceeaşi Mărie cu altă pălărie! Aceiaşi protagonişti, atunci ca şi acum, şi întrebarea este: cât mai aveţi de gând să fiţi slugile lor, dacă acum ştiţi adevărul?

Următorul episod<< Omul, între stăpân şi slugă – I
Acest articol face parte 2 din 2 seria Omul, între stăpân şi slugă
SURSĂFlickr
Articolul precedentOamenii Pământului
Articolul următorOraşele ecologice
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile