Acasă Întrebări Frecvente

Întrebări Frecvente

Despre ce e vorba?

Revista „COSMOS” este o publicaţie editorială lunară şi independentă înfiinţată în anul 2007 cu sediul în Bucureşti. Varianta tipărită este în format A4 (20×28) şi conţine 52 de pagini cu o medie de 23 de articole originale.

Vindeți şi la bucată?

Sigur că da şi costă doar 9 lei! 

O găseşti la chioşcurile de difuzare a presei şi la magazinele specializate de desfacere Inmedio în hipermarketurile din Bucureşti şi din ţară.

Variantă PDF disponibilă ca și mostră.

Dacă doriţi să cumpăraţi numere din trecut vă rugăm să ne contactaţi. Ediţiile sunt în număr limitat iar clișeele sunt nemuritoare.

​De ce nu găsesc revista la chioșcuri?

Pentru că România este țara tuturor posibilităților. ​

Foarte multe chioșcuri de presă au dispărut şi odată cu ele publicaţii întregi. Dacă mai adăugăm şi problemele clasice de management ale ​firmelor, de la distribuitori şi pâna la tipografii, avem un întreg tablou care afectează bunul ​mers al unei publicații.

Dacă nu găsiți revista la chioșcuri, încercați sigur la Inmedio!

​Digital​, Golden sau Platinum?

Abonament Digital – preferat în general de cei de peste hotare. Abonamentul Digital oferă acces la website şi la articolele din arhivă începând cu anul 2015, o librărie de articole unice şi originale care continuă să se extindă (deocamdată peste ​1000) şi care pot fi citite de pe orice dispozitiv electronic cu acces la Internet.

Abonament Golden – preferat de majoritatea cititorilor pentru că include ambele variante (Digital + Print). Ideal dacă pică internetul, plus că cititul pe hârtie este neprețuit. 🙂

Abonament ​Platinum – ​dacă perioada de 1 an vi se pare prea scurtă, abonamentul Platinum este valabil pentru 2 ani + o Astrogramă personalizată realizată de cabinetul Cosmos!

Cum achit un abonament?

Transfer Bancar

  • Abonamentul va fi activat de îndată ce plata este confirmată prin bancă;
  • După expirare abonamentul necesită reînnoire manuală;
  • Orice abonament rezervat neachitat va fi șters după 7 zile, astfel va fi necesar să vă reabonați din nou.

Card de Credit

  • Sistem de plată cu cardul (via Stripe);
  • După expirare abonamentul necesită reînnoire manuală;

PayPal

  • Pentru PayPal vă rugăm să ne contactați separat.

​De ce costă un abonament?

Abonamentele sunt utilizate pentru a oferi în continuare servicii membrilor noştri. Acestea includ o varietate de costuri directe şi indirecte cum ar fi mentenanţă periodică, costuri online, asistenţă tehnică şi administrativă, costuri de dezvoltare şi de livrare a programelor, cursurilor, echipamente şi alte resurse.

Cititorii şi colaboratorii revistei COSMOS reprezintă în continuare principala forţă motrice. Recunoştinţa nu poate fi exprimată în cuvinte. Fără serviciile lor generoase, costurile abonamentelor și revistelor ar fi în mod inevitabil mai mari.

​​Aş ​dori să contribui pentru cauza misiunii?

Prioritățile noastre actuale de finanțare sunt descrise aici.

Dacă nu precizați cum doriți să fie folosită donația/investiţia dvs., ea va intra în Fondul General și o vom aloca în funcție de priorităţile Misiunii. Pentru investiţii, nelămuriri, întrebări sau detalii vă rugăm să ne contactaţi folosind pagina de Contact sau adresa de email contact@revistacosmos.com

Unde sunt stocate informațiile senzitive?

Detaliile despre clienții COSMOS (datele din contul de abonat) sunt stocate într-o bază de date a firmei de hosting, unde lucreză niște băieți profesioniști și super săritori. Aceste detalii nu sunt niciodată comunicate altora, cu excepția cazurilor prevăzute de lege.

Nu sunt salvate informații financiare sensibile (card de credit, PayPal etc.)

Toate activitățile de plată și informațiile financiare asociate abonaţilor sau membrilor sunt protejate de sistemele de protecție și de securitate ale clienților PayPal şi ale băncilor. Aici suntem precum Pilat din Pont, ne-am spălat pe mâini 

​Politica de confidențialitate completă și condițiile de utilizare sunt disponibile aici.

​Am probleme pe site. Ce ar trebui să fac?

În principiu este necesar să oferi un prim-ajutor navigatorul de internet (browserul – Chrome, Firefox, Internet Explorer, Safari) și să reintroduci autentificarea (să cureţi cookies, cache, sau să chemi un prieten). Dacă sunt probleme, lasă-ne un mesaj pe pagina de Suport Tehnic. Și la noi se practică răbdarea…

Cum îmi pot anula abonamentul?

Poți renunța oricând și vei primi înapoi suma aferentă lunilor nefolosite din totalul abonamentului. De asemenea poți anula un abonament recurent (care este activat automat odată la 12 luni) fie din sistemul de PayPal, fie din bancă. Ideea e să cădem la pace.

​BONUS: Care este sensul vieții?

Întrebările existențiale sunt de-o vârstă cu planeta, ​deşi ea există de dinaintea noastră. Marile întrebări, dac’o exista așa ceva, persistă pentru a ne oferi o șansă oentru a ne elibera de sub tăvălugul confuziei și îndoielii sau mai simplu spus ce caut eu aici și de ce trebuie să trec prin toate astea. Evoluția are prostul obicei să nu țină cont de ceea ce vrem noi, așa că nouă oamenilor nu ne rămâne decât să practicăm echilibristica. Dacă ne permiți acest joc de cuvinte, noi nu facem altceva decât să te ducem cu zăhărelul către adevăr, căci dacă am spune Adevăr, cu A mare, ar fi prea de ​toate. În general primim multe mesaje pe email și pe rețelele de socializare dar încercăm să răspundem cât de repede putem. Totuși spiritualitatea este înțeleasă cel mai bine prin practică, altfel rămânem doar cu simple păreri, opinii sau crezuri. Sfatul nostru este să încerci să programezi o ședință la cabinet, într-un cadru intim și prezent, unde putem analiza în detaliu problema. Pentru programări te rugăm să vizitezi pagina Cabinetului COSMOS.