Acasă Întrebări Frecvente

Întrebări Frecvente

Despre ce e vorba?

Revista „COSMOS” este o publicaţie editorială lunară şi independentă înfiinţată în anul 2007 cu sediul în Bucureşti. Varianta tipărită este în format A4 (20×28) şi conţine 52 de pagini cu o medie de 23 de articole originale. Aşa arătăm fără machiaj.

Vindeți şi la bucată?

Sigur că da şi costă doar 9 lei! 

O găseşti la chioşcurile de difuzare a presei şi la magazinele specializate de desfacere Inmedio în hipermarketurile din Bucureşti şi din ţară.

Variantă PDF disponibilă ca și mostră.

Dacă doriţi să cumpăraţi numere din trecut vă rugăm să ne contactaţi. Ediţiile sunt în număr limitat iar clișeele sunt nemuritoare.

De ce nu găsesc revista la chioșcuri?

Pentru că România este țara tuturor posibilităților. ​

Foarte multe chioșcuri de presă au dispărut şi odată cu ele publicaţii întregi. Dacă mai adăugăm şi problemele clasice de management ale ​firmelor, de la distribuitori şi pâna la tipografii, avem un întreg tablou care afectează bunul ​mers revistei.

​Vă recomandăm abonamentul – în loc să găseşti tu revista, te găseşte ea pe tine.

​Digital​, Golden sau Platinum?

Abonament Digital – preferat în general de cei de peste hotare. Abonamentul Digital oferă acces total la website şi la articole din urmă începând cu anul 2015, o librărie de articole unice şi originale care continuă să se extindă (deocamdată peste ​600) şi care pot fi citite de pe orice dispozitiv electronic cu acces la Internet.

Abonament Golden – preferat de majoritatea cititorilor pentru că include ambele variante la acelaşi preţ. O metodă jucăuşă pentru a încuraja şi mai mult beneficiul de a face parte dintr-o comunitate care iubeşte cunoaşterea ​spirituală şi care este angajată să servească umanitatea în timp ce susţine unicitatea fiecărui membru al comunităţii. Un angajament în adevăratul sens al cuvântului, eliberat de presiuni sociale şi aşteptări care oferă emoţii trăite sub forma încrederii în propria alegere şi în viaţă mai presus de toate. Când spunem cu toată fiinţa Da, ne îmbarcăm într-o călătorie de descoperire şi evoluţie a sinelui care ne poartă către posibilităţi şi oportunităţi de succes şi chiar noroc sub forma prosperităţii.

Abonament ​Platinum – ​abonament Golden pe 2 ani plus o Astrogramă personalizată!

Cum achit un abonament?

Transfer Electronic prin PayPal
– Moneda acceptată este EURO. Avantajul este că abonarea se reînnoieşte automat la fiecare an, plata fiind efectuată automat de către sistem. Din păcate PayPal nu acceptă plăți directe în Leul nostru neînfricat fără conversie.

Transfer Bancar
– Clasic şi simplu, doar că băncile oricum fac o cârcă de bani de pe urma noastră și mulți nu le mai au la suflet. Lucrurile se vor mai schimba în viitorul apropiat pentru că: citiți aici.

Abonamentul achitat prin bancă, după expirarea valabilității, nu este reînnoit automat de către sistem, cu excepția în care solicitați băncii să transfere periodic aceeași sumă în fiecare an de la data abonării. În acest caz vă rugăm să ne contactați aici sau să ne trimiteți un email la contact@revistacosmos.com.

Vă aducem la cunoştinţă că orice cont creat cu plata în aşteptare va fi valabil doar pentru 48 de ore după care va fi sters automat de către sistem. În acest caz dacă doriţi să vă reactivaţi contul va trebui să îl recreaţi din nou cu toate datele necesare abonării.

​De ce costă un abonament?

Abonamentele sunt utilizate pentru a oferi în continuare servicii membrilor noştri. Acestea includ o varietate de costuri directe şi indirecte cum ar fi mentenanţă periodică, costuri online, asistenţă tehnică şi administrativă, costuri de dezvoltare şi de livrare a programelor, cursurilor, echipamente şi alte resurse.

Cititorii şi colaboratorii revistei COSMOS reprezintă în continuare principala forţă motrice. Recunoştinţa nu poate fi exprimată în cuvinte. Fără serviciile lor generoase, costurile abonamentelor și revistelor ar fi în mod inevitabil mai mari.

​​Aş ​dori să contribui pentru cauza misiunii?

Prioritățile noastre actuale de finanțare sunt descrise aici.

Dacă nu precizați cum doriți să fie folosită donația/investiţia dvs., ea va intra în Fondul General și o vom aloca în funcție de priorităţile Misiunii. Pentru investiţii, nelămuriri, întrebări sau detalii vă rugăm să ne contactaţi folosind pagina de Contact sau adresa de email contact@revistacosmos.com

Unde sunt stocate informațiile personale sau financiare și care este politica privind schimbul de informații?

Detaliile despre clienții COSMOS (datele din contul de abonat) sunt stocate într-o bază de date a firmei de hosting, unde lucreză niște băieți super săritori pe care îi recomandăm din suflet. Aceste detalii nu sunt niciodată comunicate altora, cu excepția cazurilor prevăzute de lege și mai ales de către Legile Spirituale.

Nu sunt salvate informații financiare sensibile (card de credit, PayPal etc.)

Toate activitățile de plată și informațiile financiare asociate abonaţilor sau membrilor sunt protejate de sistemele de protecție și de securitate ale clienților PayPal şi ale băncilor. Aici suntem precum Pilat din Pont, ne-am spălat pe mâini 

​Politica de confidențialitate completă și condițiile de utilizare sunt disponibile aici.

​Am probleme pe site. Ce ar trebui să fac?

În principiu este necesar să oferi un prim-ajutor navigatorul de internet (browserul – Chrome, Firefox, Internet Explorer, Safari) și să reintroduci autentificarea (să cureţi cookies, cache, sau să chemi un prieten). Dacă sunt probleme, lasă-ne un mesaj pe pagina de Suport Tehnic. Și la noi se practică răbdarea…

Cum îmi pot anula abonamentul?

Poți renunța oricând și vei primi înapoi suma aferentă lunilor nefolosite din totalul abonamentului. De asemenea poți anula un abonament recurent (care este activat automat odată la 12 luni) fie din sistemul de PayPal, fie din bancă. Ideea e să cădem la pace.

Care este sensul vieții?

Întrebările existențiale sunt de-o vârstă cu planeta, ​deşi ea există de dinaintea noastră. Marile întrebări, dac’o exista așa ceva, persistă pentru a ne oferi în permanență o șansă de a ne elibera de sub presiunea confuziei și a îndoielii sau mai simplu spus ce caut eu aici și de ce trebuie să trec prin toate astea. Evoluția are prostul obicei să nu țină cont de dorințele sau de voința noastră personală, așa că nouă oamenilor nu ne rămâne decât să practicăm echilibristica. Dacă ne permiți această expresie, noi nu facem altceva decât să te ducem cu zăhărelul către adevăr, căci dacă am spune Adevăr, cu A mare, ar fi prea de ​toate. În general primim multe mesaje private pe email și pe rețelele de socializare și încercăm să răspundem cât de repede putem. Totuși spiritualitatea este înțeleasă cel mai bine prin practică, altfel rămânem doar cu simple păreri, opinii sau crezuri. Sfatul nostru este să încerci să programezi o ședință la cabinet, într-un cadru intim și prezent, unde putem analiza în detaliu problema. Pentru programări te rugăm să vizitezi pagina Cabinetului COSMOS.