originea genetica a omenirii
© CC0 / Pixabay
Timp estimat de citire: 3 minute

Oamenii sufletişti manifestă preponderent trăsătura iubirii şi putem vorbi despre o civilizaţie din care au derivat ulterior multe dintre civilizaţiile pe care azi le cunoaştem din transmisiunile de channeling

Ultimele două decenii au adus în lumina opiniei publice mondiale mai multe descoperiri în domeniul genetic. Unele dintre acestea se referă la componenta genetică a speciei umane, care conţine mai multe necunoscute aşa cum au descoperit zeci de echipe de geneticieni din toată lumea.

Concret ADN-ul speciei umane, deci strict al lui Homo Sapiens, din totalul rezervorului genetic uman, este doar într-un procent de 3%, restul de 97% fiind de origine extraterestră. Spunem că este de o asemenea origine deoarece acest 97% nu a putut fi identificat nicăieri pe Pământ ca aparţinând vreunei specii.

Conform vechilor pergamente, existente în Egipt, Tibet dar şi în alte locuri din lume unde există monumente străvechi, omul a fost creat de mai multe civilizaţii. Şi vorbim aici despre cele patru rase umane, cu acelaşi tip de ADN. Că omul modern este rodul unor exprimente genetice, desfăşurate undeva într-o perioadă foarte îndepărtată în timp, nu mai este azi o noutate ca idee ce poate fi acceptată chiar şi de către oamenii de ştiinţă.

Însă este foarte interesant de ştiut care este originea genetică a tuturor naţiunilor Pământului. Ideea se referă la a stabili nişte repere, fie ele şi ipotetice sau teoretice, pentru a înţelege de ce de exemplu chinezii se comportă aşa cum se comportă, şi de altfel întreaga rasă galbenă, de ce rasa neagră este mai rezistentă, cea albă este mai egotică şi aşa mai departe.

Stargate SG1

De exemplu tibetanii, care sunt sursa rasei galbene de tip mongoloid, au aceste trăsături caracteristice care provin din înfăţişarea fizionomică pe care o regăsim la speciile extratereştrilor gri, îndeosebi la fiinţele prăbuşite la Roswell. De altfel pentru cine a văzut seria Stargate SG 1 a putut remarca de-a lungul seriei apariţia unor extratereştri cu chipuri ce amintesc de trăsături asiatice.

Am putea spune că toate naţiunile asiatice – chinezii, japonezii, mongolii, coreenii, vietnamezii, filipinezii şi probabil alte subramuri care or mai fi prin Asia Centrală şi de Sud, se trag din punct de vedere genetic din 2-3 specii de Mici Cenuşii, probabil din cele mai inteligente specii ale Cenuşiiilor.

Spre deosebire de asiatici, europenii au o origine genetică ce aparţine pleiadeenilor şi celor din Orion, adică un mixaj de atitudini binevoitoare cu tente războinice şi dominatoare. Este la fel de interesant ce fel de caracteristici genetice şi subtile a moştenit rasa albă, răspândită acum cel mai mult pe Pământ, deoarece după cum vedem ego-ul la occidentali predomină ca atitudine în viaţa de zi cu zi. Şi atunci putem face o analogie cu rasa extraterestră care a oferit material genetic pentru rasa ariană – rasa albă.

Foarte ciudată este însă componenta emoţional-afectivă la toate cele patru rase umane, indiferent unde trăiesc oamenii la ora actuală în lume.

Dincolo de ego, de reacţii emoţionale agresive sau de alte trăsături provenite din ADN şi care de abia de acum se dezvoltă către modele mai performante, compasiunea şi iubirea le regăsim în fiecare fiinţă umană.

Dacă ştim din zecile de mii de rapoarte şi observaţii OZN, dar şi din documente desecretizate în ultimii ani, despre rasele extraterestre că acestea dispun de un supermental dar la nivel sufletesc – emoţional/afectiv – au regresat – în afară de pleiadeeni, arcturieni şi vegani – datorită unor inginerii genetice aplicate în cadrul civilizaţiei proprii, rezultă că pe componenta iubirii există o altă civilizaţie care a plantat în specia umană pe corpul sufletesc această componentă.

Oamenii sufletişti manifestă preponderent trăsătura aceasta a iubirii şi putem vorbi despre o civilizaţie din care s-au născut şi au derivat ulterior multe dintre civilizaţiile pe care azi le cunoaştem din transmisiuni de channeling. Este vorba de civilizaţia lirană, cea mai bătrână din această zonă a Căii Lactee, despre care vom continua să explicăm în numărul următor al revistei…

Următorul episodOriginea genetică a omenirii – II >>
Articolul precedentDereglările corpurilor subtile ale aurei – V
Articolul următorProiectul Serpo – Un Contact Extraterestru Supersecret
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile