originea genetica a omenirii
© CC0 / Pixabay

Prototipul Homo Sapiens a fost realizat prin hibridizarea ADN-ului liran peste cel al cimpanzeilor, grupă de primate aleasă dintre toate celelalte.

Aşa cum există la ora actuală structurată din cele patru rase, civilizaţia umană este invidiată de multe rase galactice, chiar dacă acestea sunt cu mult mai evoluate decât noi din multe puncte de vedere.

Chiar dacă specia noastră numită Homo Sapiens include patru rase, putem vorbi despre un rezervor genetic comun, căci undeva în străvechime nu exista decât o singură rasă, cu mare probabilitate cea albă. Fiind vorba de o rasă rădăcină este evident că aceasta a fost creată de către o civilizaţie galactică pricepută în construirea unui rezervor genetic comun, în care puteau fi aduse ulterior îmbunătăţiri în urmă observaţiilor derulării procesului respectiv. O asemenea idee de exemplu este transpusă în prezent într-un serial extrem de interesant din acest punct de vedere, numit Westworld – Lumea Vestului, în care joacă şi celebrul actor Anthony Hopkins în rolul uui mare inventator. Subiectul acestui serial este cum se poate introduce ceea ce numim conştiinţă în structuri create artificial cu imprimante 3D, care construiau ţesuturi şi organe umane. Altfel spus cum putea fi introdusă conştiinţa – ca şi corp subtil sau funcţie spirituală într-un robot cu aspect uman. Interesant nu?

Ne apropiem deci de realitatea posibilităţii ca o civilizaţie super avansată să fie creatoarea speciei noastre Homo Sapiens. Această civilizaţie a fost cea lirană, din care s-a desprins cea pleiadeană. Matricile genetice pentru specia noastă au fost oferite de către lirani pleiadeenilor, şi prototipul Homo Sapiens a fost realizat prin hibridizarea ADN-ului liran peste cel al cimpanzeilor, grupă de primate aleasă dintre toate celelalte.

De ce au fost alese primatele în locul altor vieţuitoare?

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Următorul episod<< Originea genetică a omenirii – IOriginea genetică a omenirii – III >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?